Bork Legeland Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi var i legelandet på en regnvejrsdag og kørte igen efter en lille time, da der var alt for mange mennesker. Vi kunne fx ikke finde et sted at sidde og spise vores medbragte mad. Der var vitterligt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mange tak for den dejlig oplevelse - börne har meget godt timer i Legeland - fantastik ny outdoor omrade - maget glaedelig drenge og pige - unskyld - min dansk er maske ikke godt nok at forklare mine... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ungernes vurdering: Verdens bedste legeland. Vi bor til dagligt i Herning, men tager gerne turen til Bork Legeland for at ungerne (8 og 6) kan brænde lidt krudt af. Personalet er venligt og smilende... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har kun haft positive oplevelser ude hos jer. Mine børnebørn elsker at kommer der, og jeg, deres mormor nyder den glæde der er hos dem når jeg fortæller vi skal derud. Nyder at sidde og se dem løbe... See more

1. Children's Amusement Center
  2. Indoor Playground
  3. Playground

Written by the company

2500 m2 med sjove aktiviteter for hele familien! Bork Legeland har masser af aktiviteter så uanset om du er til spænding, leg eller hygge, så har vi noget for dig. Vi har gjort os umage for at finde aktiviteter til alle aldersgrupper, så dig, venner og familie kan boltre jer i timevis. Alle aktiviteter må benyttes af såvel store som små, dog er aktiviteterne tiltænkt forskellige aldersgrupper, se aktivitetslisten på vores hjemmeside. Med Legelandets store udvalg af aktiviteter, er rammen sat for en aktiv dag. Bork Legeland ligger i udkanten af Bork Havn ved Ringkøbing fjord. Der findes Café i legelandet, men det er også tilladt at medbringe madpakke. Alle aktiviteter er gratis, når entréen er betalt.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Det var meget sjovt for min datter på 9…

Det var meget sjovt for min datter på 9 og min søn på 4 at være i Bork Legeland. Mor og far synes også at det var det bedste legeland, vi har været endnu. Vi har prøvet flere forskellige ting og alle kunne finde på noget spændende og sjovt.
Stedet er rent og godt vedligeholdt.

26 July 2020
Bork Legeland logo

Reply from Bork Legeland

Hej Alina. 1000 tak for den meget fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Mvh. Arne - Bork Legeland

Rated 1 out of 5 stars

En god oplevelse blev en dårlig en af…

En god oplevelse blev en dårlig en af slagsen.
Jeg tog mine to børn 8 og 10 med i Bork Legeland i dag. Det var dagens højdepunkt og vi ventede til kl. 15.00 og håbede at der hurtigt ville være færre mennesker. Min datter 8 år, er autist hvorfor jeg fremviser ledsagerkortet. Jeg bliver først fortalt af medarbejderen, at det ikke bliver brugt her. Den anden medarbejder siger dog at der var en der kom ind om mandagen - og jeg spørger undrende hvorfor så ikke nu? Medarbejderen vælger således at jeg kommer ind på ledsagerkortet. I dag var en god dag for min datter, omend det ofte sker at min datter allerede er færdig efter kort tid og så må vi alle tre hjem igen, også sønnike, der ofte må opleve at skulle vise rummelighed. Vi er der til næsten til luk. Da vi skal hjem - er min datter tørstig og på min opfordring beder hun en medarbejder om en kop, hun sender hende ud så hun kan tage en. Hvad min datter og jeg ikke ved er, hvor hun skal finde den, hun bevæger sig om bag skranken, og finder et krus, der kommer ejeren flyvende og hiver koppen ud af hænderne på hende og bebrejdende fortæller at hun skal tage en fra bordet ved siden af. Hun er tydelig chokeret og ked af det, det ser han ikke for han fortsætter bare sit arbejde bag skranken. Jeg siger til min datter det ok og hun skal bare hente vand på toilettet. Da hun er væk går jeg hen for at tale med ham, og siger jeg ikke synes det var ok med den behandling af et barn på 8 år, da hun jo ikke kunne vide hvor hun skulle tage et glas. Han er meget ubehøvlet og siger han er ligeglad, for jeg ville jo ikke betale for at komme ind. Det gik det op for mig at det faktisk handlede om 85 kr. Jeg er chokeret og lader det være der. Da min søn står ved siden af, og han skal ikke opleve denne samtale. Min datter kommer og jeg guider dem ud i bilen og siger de skal blive der da jeg lige skal ordne noget. Jeg går ind og bliver mødt at en kvinde (familiemedlem) der forsøger at undskylde for hans opførsel. Jeg forklare hende situationen og at jeg ville skrive dette indlæg. Jeg kan undres over at han ikke, da det bliver ham klart, at jeg er kommet ind pga min datter er handikappet kommer hen og taler med mig, for havde han gjort det så havde jeg sagt det skal ikke skilles os ad, og særligt ikke set i bagspejlet. Det kunne mine børn godt have været foruden "da jeg jo åbenbart havde begået en fejl". Tænk at 85 kr. skal ende med at ødelægge en ellers god dag. Jeg er faktisk en meget fornuftig kvinde og jeg ønsker ikke at træde nogen over tæerne for bare 85,- kr. Tænk at en mand der ved at netop min datter er udfordret også selv det ikke ses på hende, vælger den frembrusning..... jeg kan kun undres. Men forretning er jo forretning.

15 October 2019
Rated 4 out of 5 stars

Godt nyt legeland, småt men godt.

Vi har været faste besøgende i et andet legeland, men var i lørdag på besøg i Bork legeland for første gang.
Vi bliver mødt af en rigtig sød medarbejder ved "disken" :) Det hele er lyst åbent, og meget nyt og flot.
Som forældre til små børn, var jeg yderst tilfreds med at hele legelandet var under et stort tag, med kun en udgang, således børnene frit kan løbe omkring, og jeg kan holde overblikket.
Skal vi op på flere stjerner er der et par ting der skal kigges nærmere på. Selve legelandet var utrolig koldt, begge børn havde strømpebukser på under de alm. bukser + hjemmesko, men var alligevel ret kolde. Det andet minus er at der ikke er ret meget at lege med for de lidt mindre. Langt de fleste ting egner sig bedst til 4-5 år og op efter.

Alt i alt var det dog en rigtig positiv oplevelse, en god hyggelig atmosfære, STORT plus med gulvtæppe, så de børn med stræmpesokker ikke glider og falder. - vi vil gerne besøge Bork legeland igen til næste sæson :) Og anbefaler gerne til venner og familie ;)

28 October 2012

Take a closer look