Vi var i legelandet på en regnvejrsdag og kørte igen efter en lille time, da der var alt for mange mennesker. Vi kunne fx ikke finde et sted at sidde og spise vores medbragte mad. Der var vitterligt... See more
See what reviewers are saying
Mange tak for den dejlig oplevelse - börne har meget godt timer i Legeland - fantastik ny outdoor omrade - maget glaedelig drenge og pige - unskyld - min dansk er maske ikke godt nok at forklare mine... See more
Ungernes vurdering: Verdens bedste legeland. Vi bor til dagligt i Herning, men tager gerne turen til Bork Legeland for at ungerne (8 og 6) kan brænde lidt krudt af. Personalet er venligt og smilende... See more
Har kun haft positive oplevelser ude hos jer. Mine børnebørn elsker at kommer der, og jeg, deres mormor nyder den glæde der er hos dem når jeg fortæller vi skal derud. Nyder at sidde og se dem løbe... See more
Written by the company
2500 m2 med sjove aktiviteter for hele familien! Bork Legeland har masser af aktiviteter så uanset om du er til spænding, leg eller hygge, så har vi noget for dig. Vi har gjort os umage for at finde aktiviteter til alle aldersgrupper, så dig, venner og familie kan boltre jer i timevis. Alle aktiviteter må benyttes af såvel store som små, dog er aktiviteterne tiltænkt forskellige aldersgrupper, se aktivitetslisten på vores hjemmeside. Med Legelandets store udvalg af aktiviteter, er rammen sat for en aktiv dag. Bork Legeland ligger i udkanten af Bork Havn ved Ringkøbing fjord. Der findes Café i legelandet, men det er også tilladt at medbringe madpakke. Alle aktiviteter er gratis, når entréen er betalt.
Enggårdsvej 9, 6863, Hemmet, Denmark
- info@borklegeland.dk
- borklegeland.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Det bedste legeland 🤩
Vi har besøgt Bork Legeland flere gange…
Vi har besøgt Bork Legeland flere gange sammen med vores to drenge, og hver gang har vi hygget os alle fire. Der er mange aktiviteter, god plads, fair priser og dejligt rent.
Dejligt sted.
Vores barnebarn havde en fest uden lige. Hun hyggede sig og skulle prøve alt.
Og der var rent over alt.
Ikke sidste gang vi besøger Bork legeland
Alt for mange mennesker
Vi var i legeland mandag. Der var alt for mange mennesker. Vi kunne ikke gå rundt derinde for alle de mennesker. Det var bestemt ikke hyggeligt eller familie venlig. Og de blev ved med at lukke mennesker ind. Vi kørte efter 1 time. Øv. Vi ville have været der hele dagen. Men man kunne ikke komme til derinde pga. Alt for meget mennesker og kø. Selv børn på 6 og 7 var påvirket af alle de mennesker.
Vi er kommet her en del gange og kan…
Vi er kommet her en del gange og kan godt li stedet. Men idag blev vi skuffede .
Der blev lukket Alt for mange mennesker ind , man kunne ikke komme til noget af udstyret og ingen fik en god oplevelse . Her blev det for penge grisk.

Reply from Bork Legeland
Hyggeligt Og meget børne venligt vi…
Hyggeligt Og meget børne venligt vi havde to børn på 6-9 år med og de var rundt over det hele i 4 timer Der er borde så man kan ha madpakke med men maden kan selvfølgelig også købes der og når man har betalt kan man komme og gå hele dagen
Et godt og trygt sted at være.
Et godt og trygt sted at være
Et dejligt sted i trygge rammer, til fornuftige priser - hvor børnebørne elsker at boltre sig.
Stort, rent og ryddeligt
Stort, rent og ryddeligt.
Altid god plads og lydniveauet er meget tåleligt, selvom der er mange børn
Det har været en så skønt oplevelse
Det har været en så skønt oplevelse , mit bedårende barnebarn Anna nød det i fulde drag.
Fantastisk sted
Fantastisk sted, børnebørnene kan nemt få en hel dag til at gå der og så er der altid rent og rydelig, så det er stedet for alle aldre.
Et dejligt sted for børn
Et dejligt sted for børn. Med masser af ting de kan prøve
Helt perfekt sted 🤗
Helt perfekt sted 🤗
Har en på 9 og 13 år og de har hygget max.
Noget for alle aldre
Priser alle kan være med på og meget rent og fint alle steder.
Kan helt klart anbefales 👍🏻🤩
Har været i Bork legeland flere gang
Har været i Bork legeland flere gang. Altid en fornøjelse for store og små. Pænt og rent samt god service.

Meget beskidt og uhygiejnisk
Meget beskidt og uhygiejnisk. Det stå faktisk på flere borde sprit men det hjælpe ingenting hvis det er ikke personal som skal koordinere lidt omkring hygiejne.
Jeg skiftede plads et par gange, indtil jeg fandt et renere sted eller et ren bord.
En ret høj pris for den tilbudte kvalitet. Vi har været flere gange men tror jeg at nu det er nok. Det skal jeg ikke betale 95 kr/pers for den dårlige service.
95 kr børn eller voksne??!? Jeg ikke forstår hvorfor skal jeg betale 95 kr hvis jeg sætter mig på banken eller på en meget beskidt sofa??!!!
Business is business, but not in this dirty way.

Mangler ledssgerordning
Super hyggeligt legeland.
Men mega ærgerligt der ikke er ledsagerordning som med de fleste andre legelande.
Supertur med børnebørn
Vi havde fornøjelsen at have vores 2 børnebørn på 3 og 5 år med på tur til Bork Legeland. Vi havde en rigtig god dag og især de små nød opholdet. De kunne være blevet der i mange timer. Der var passende med besøgende så derfor var aktiviteterne nemme at komme til.
Især i denne Corona tid er det rart at få oplyst fra ejeren, at området afsprittes daglig.
Super service fra personalet.
Vi kommer igen :-)
Vh
Smedegaard, Skjern
Vi Elsker at komme i Bork Legeland
Vi Elsker at komme i Bork Legeland.
Det er altid en god oplevelse, man bliver altid taget imod med smil og godt humør.
Der er plads til alle også de store børn på 12+.
Det er uden tvivl det reneste og mest velholdt legeland vi nogen siden har besøgt.
Vi kommer igen snart.
Verdens hyggeligste legeland!
Vi elsker at komme i Bork legeland og har efterhånden været det mange gange! 😍 Der er noget for alle aldre og højt til loftet, som gør det rart at være der! Trods vi er flyttet længere væk fra Bork, er Bork legeland stadig ungernes favorit, og vi glæder os allerede til at skulle derned igen! 🥰🥳
Ungernes vurdering: Det bedste legeland!
Ungernes vurdering: Verdens bedste legeland.
Vi bor til dagligt i Herning, men tager gerne turen til Bork Legeland for at ungerne (8 og 6) kan brænde lidt krudt af. Personalet er venligt og smilende, og som altid gør de deres bedste for hurtig betjening. Vi foretrækker Bork Legeland, da faciliteterne er ordentlige, rene og lige efter vores børns ønsker. Det bedste for os voksne må være det akustikken, det er så behageligt at være i legelandet, selv ved mange børn.
Vi besøgte idag Bork legeland med vores…
Vi besøgte idag Bork legeland med vores 2 drenge på 5år og 8år som begge har autisme.
Ekstrem dårlig oplevelse dels tog de ik ledsager kort det var hvad det var men der var så mange mennesker at corrona afstand i k tilstede og der blev bare lukket flere og flere mennesker ind...
Kan på ingen måder anbefale stedet og normalt er mine drenge glade for legeland men ik bork legeland
Tænker man er nød til at overveje pris i forhold til hvad man får vi kommer ik igen