See what reviewers are saying
Ungernes vurdering: Verdens bedste legeland. Vi bor til dagligt i Herning, men tager gerne turen til Bork Legeland for at ungerne (8 og 6) kan brænde lidt krudt af. Personalet er venligt og smilende... See more
Har kun haft positive oplevelser ude hos jer. Mine børnebørn elsker at kommer der, og jeg, deres mormor nyder den glæde der er hos dem når jeg fortæller vi skal derud. Nyder at sidde og se dem løbe... See more
Written by the company
2500 m2 med sjove aktiviteter for hele familien! Bork Legeland har masser af aktiviteter så uanset om du er til spænding, leg eller hygge, så har vi noget for dig. Vi har gjort os umage for at finde aktiviteter til alle aldersgrupper, så dig, venner og familie kan boltre jer i timevis. Alle aktiviteter må benyttes af såvel store som små, dog er aktiviteterne tiltænkt forskellige aldersgrupper, se aktivitetslisten på vores hjemmeside. Med Legelandets store udvalg af aktiviteter, er rammen sat for en aktiv dag. Bork Legeland ligger i udkanten af Bork Havn ved Ringkøbing fjord. Der findes Café i legelandet, men det er også tilladt at medbringe madpakke. Alle aktiviteter er gratis, når entréen er betalt.
Enggårdsvej 9, 6863, Hemmet, Denmark
- info@borklegeland.dk
- borklegeland.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Vi var i legelandet på en regnvejrsdag…
Vi var i legelandet på en regnvejrsdag og kørte igen efter en lille time, da der var alt for mange mennesker. Vi kunne fx ikke finde et sted at sidde og spise vores medbragte mad. Der var vitterligt mennesker overalt - som sild i en tønde. Jeg kan se i flere svar herinde, at I har afvist gæster og ikke lukket flere ind, end tilladt, men måske jeres maks kapacitet bør være færre mennesker end tilladt og i stedet for tilladelse kigge på, hvad der er rart og funktionelt for jeres gæster at være i? :-)
Vh
Dejligt sted
God plads, mange aktiviteter, aktiv underholdning. Eneste ulempe er, at man kun ser sine børnebørn, når de skal tankes op med mad og drikke. De har en fest i Bork Legeland!
Vi har været i Bork Legeland med vore…
Vi har været i Bork Legeland med vore børnebørn, det er et super godt sted, dejligt med alle de borde, der er sat op, hvor man må spise sin medbragte mad. Personalet er venligt. Pæne og rene toiletter
Masser af plads og sød personale.
Masser af plads og mange forskellige aktiviteter fra 0 til 100 år.
Mange bord- bænke pladser, så familien har et samlingssted.
Madpakker er velkommen og billig entré, så alle har råd til en god dag i Bork legeland.
Sød personale og rent og pænt over det hele. Vi glæder os til næste besøg.
Har kun haft positive oplevelser ude…
Nyder at sidde og se dem løbe rundt mellem de forskellige aktiviteter.
Havde jeg kunnet give mere end 5 stjerner, havde i fået det.
Et fantastisk sted
At man kan holde en god fødselsdagsfest, hvor man selv kan medbringe mad og drikkevarer (ikke øl og vin, men det køber man gerne derude). Børnene kan gå til og fra bordet. Det giver os voksne frihed.
Verdens bedste pizza
Min datter synes de har verdens bedste pizzaer.
Vi elsker at komme i Bork Legeland, uanset om det er 1 eller 8 timer. Alle børnene nyder det uanset om de er 6 er 16 år.
Personalet er altid glade og positive.
Sender den varmeste anbefaling herfra.
Der var god stemning
Der var god stemning, pæne og vedligeholde holdte legepladser pæne og vedligeholde legeredskaber, noget for alle, pæne toiletter, rent over det hele
Sød ejer og personale.
Sød ejer og personale. Alletiders sted for børn.
Vi besøgte i dag Bork Legeland
Vi besøgte i dag Bork Legeland. Vi kom over middag så der var mange der var på vej hjem. Hele familien havde en rigtig god eftermiddag både ham på 7 og ham på 11mdr. Rigtig god ide med bondegårdstema.
Super faciliteter
Flot, rent og velholdt legeland. Billig indgang og slik til børnene. Gode parkeringsforhold og toiletter.
Vi vil helt sikkert komme igen.
Dejligt sted
Dejligt sted, var alene afsted med min 3 næsten 4 årige søn en regnvejrsdag sidste på sommeren der var rigtig mange mennesker så svært at finde et bord. Men fandt plads ved et hvor der sad 2 bedsteforældre med deres 2 børnebørn, før sønnen blev sluppet løs og ja vi var der i 6 timer så nærmest kun sønnen når han var tørstig eller skulle på toilettet, han slog sig en gang men kom ikke rigtigt noget til, en anden var hoppet ind i ham i hoppeborgen. Pyt det kan ske. Og der var dejligt rent tros mange mennesker, der var lidt vente tid på maden men ikke voldsomt længe. Vi kommer bestemt igen.
Alt for mange mennesker
Vi har i dag besøgt Bork legeland for første gang. En regnvejrs dag så vi vidste godt at der ville være mange mennesker. Vi kom da de åbnede kl 10, gode og pæne faciliteter. Men menneskemængden der hurtigt kom var ikke bare for meget men efter min mening fuldstændig uforsvarligt. Kl 14 måtte vi give op for vi kunne hverken komme frem eller tilbage pga. Den store menneskemængde og ude ved kassen stod der nok 20 mennesker i kø for at komme ind og på parkeringspladsen var endnu flere på vej. Der blev på intet tidspunkt umiddelbart sagt stop for nye gæster, det blev bare ved og det er er det ikke plads til
Uansvarlig mange mennesker
Vi var der i uge 29 på en regnvejrsdag.
Så vi regnet med mange mensker. Men det var helt vildt der var lukket alt for mange ind. Man stod i kø bare for at komme ind i selv hallen.
Og de blev ved med at lukke folk ind.
Dejligt sted for børn og voksende.
Dejligt sted for børn og voksende.
Pæne toiletter som er rene og pæne, dejligt at man kan få sine finger tørret i vaskeklude i stedet for håndklæder, som andre også har brugt.
Rigtig god service hos alle medarbejder.
Maden kommer hurtigt efter man har bestilt, selvom der er mange mennesker.
Et rigtig hyggeligt sted,og det er…
Et rigtig hyggeligt sted,og det er passende stort men stadig overskueligt, selv for 3 og 5 årige som har det som deres foretrukne udflugtsmål.
Mange tak for den dejlig oplevelse
Mange tak for den dejlig oplevelse - börne har meget godt timer i Legeland - fantastik ny outdoor omrade - maget glaedelig drenge og pige - unskyld - min dansk er maske ikke godt nok at forklare mine taenker - jeg skrive en gang pa tysk.
Sehr schönes Erlebnis -toller neuer Outdoorspielplatz - Rabatt bei einigen Ferienhausanbietern - toll auch, das Getränke und Essen mitgebracht und verzehrt werden dürfen - die ganze Familie findet etwas zu spielen - alles kostenfrei, wenn der Eintritt bezahlt ist...wer hier etwas zu meckern hat sucht auch sonst das Haar in der Suppe - wie kommen gern wieder !
Rigtig hyggelig legeland og rigtig rar…
Rigtig hyggelig legeland og rigtig rar servicepersonale og rigtig lækker mad og rigtig god kaffe.
Fedt sted for både små og lidt større…
Fedt sted for både små og lidt større børn.
Rigtig god børneoplevelse. for alle aktiviteterne , der er god plads og pænt rent overalt 🤗
Der er utrolig mange forskellige legeaktivitetertil alle alder, god pladsforhold pænt rent overalt