Privathospitalet Kollund Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg blev opereret og behandlet af de dygtigste og sødeste læger, sygeplejersker og fysioterapeut, man kan tænke sig. Maden var som fra et flere stjernet hotel. Kan ikke på nogen måde forlange mere. Ma... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er nu blevet opereret for anden gang på Kollund Privathospital – første gang i december 2023 og nu igen i februar 2026. Begge gange har jeg oplevet en usædvanligt god behandling. Omsorgen før oper... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik nyt knæ 27. September 2023. Fra jeg trådte ind ad døren i Kollund og til jeg forlod hospitalet igen, blev jeg mødt af yderst kompetent personale. Blev opereret af Claus Emmeluth. Tillidsvækken... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg startede som selvbetaler med en MR scanning og speciallægevurdering hos Carsten Bruun - efter en tur omkring det offentlige rygcenter valgte vi at jeg i mandags fik lavet en stivgørende rygoperati... See more

Company details

1. Private Hospital

Written by the company

Privathospital Kollund er et moderne og specialiseret hospital, hvor vi lægger vægt på tryghed og omsorg. I behagelige omgivelser giver vi dig en god oplevelse.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 75% of negative reviews

Typically replies within 1 month

All reviews

32 reviews in the last 12 months

Write a review

AMATØRER!!!

Blev opereret i september 2021 med nyt knæ. Det var sådan set ok. Men deres opfølgning af nye læge, som er ejeren også. Skulle ringe og tale med mig kl. 13 og frem. Han ringer kl. 10 og ligger en besked, at han prøver senere, Gjorde han aldrig. Og jeg ringer 4-5 gange og taler med andet personale og de undskylder og bla. bla. Han har aldrig nogensinde ringet retur. Nu har jeg problemer med knæet og de følger ikke op. Og det er aben med privat hospitaler. Når problemer følger de ikke op, for det får de ikke penge for. Det er så igen igen amatører og akademiker, som ikke kan lave kontrakter igen igen. Spørg en købmand. Luk samtlige privat hospitaler i landet. Det er kun bøvl og ekstra udgifter og de er jo så pengeliderlige alle læger - for de arbejder alle i det offentlige også!! RINGE!!!!!!!

18 January 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har nu forgæves forsøgt at ringe…

Jeg har nu forgæves forsøgt at ringe både til booking af operation, receptionen, og taste 1 flere gange for at blive ringet op.
Jeg skal opereres efter den 6. januar 2022 ( efter eget ønske), men har endnu ikke fået indkaldelse til dette !
Har jo ligesom en arbejdsplads der skal have besked om fraværet/sygemelding.

21 December 2021
Rated 2 out of 5 stars

Ventetider og kontakt til Kollund

Har været til undersøgelse af hånd for 2 uger siden og skal opereres. Jeg fik at vide, at jeg vil få indkaldelse til operation inden få dage. Har nu prøvet at ringe til Kollund 4 gange og de 3 gange fik jeg at vide, at jeg skulle ringe efter et par dage. I dag har jeg ventet i kø i 2 timer og 23 min og har endnu en gang trykket 1, for at blive ringet op. Det har jeg prøvet før og jeg hørt ikke noget fra dem. På "Mit sygehus" skrev de, at ventetiden er 2 uger til undersøgelse og 3 uger til operation, jeg ventede 4 uger på undersøgelse og har endnu ikke hørt om tid til operation.

29 November 2021

diskusprolaps.

Blev opereret den 26. oktober for en diskusprolaps.
En god og professionel oplevelse, venlige personale mm.
Kan jeg kun anbefale.

Søren Hygom

2 November 2021
Rated 2 out of 5 stars

En erfaring rigere

En erfaring rigere - en del ærgerlige penge fattigere

Opsøgte Privathospitalet Kollund i dén tro, at man kunne hjælpe mig med et generende kosmetisk "hudproblem". (Har aldrig konsulteret et privathospital før).
Allerede ved bookingen blev det nævnt, at prisen for en konsultation hos stedets hudlæge kostede 2300 kr.
Kaffen var nær røget i den gale hals, men jeg accepterede og mødte efterfølgende op til aftalt tid.
I en bekræftelsesmail fik jeg oplyst, at jeg skulle påregne en konsultation af 30 min. varighed.
På stedets hjemmeside står oplyst, at man max. må møde ind 5 minutter før sin tid pga. Corona. Fair nok. Jeg kom alt for tidligt og ventede en halv time i bilen.
Da jeg kom op i den pæne bygning, stod lægen ved receptionen og talte med sekretæren. Der var ikke et øje at se andre steder. De to kvinder fortalte, at de netop havde talt om, at det var fjollet, at man ikke måtte komme ind før, og at de hellere måtte ændre formuleringen på hjemmesiden. Jo tak.
Lægen tog mig med på "kontoret" med det samme. Undersøgte mig hurtigt og gav mig den besked, at man ikke kunne hjælpe mig, da stedet ikke råder over det nødvendige udstyr! Fra jeg kom, til jeg forlod hospitalet med en anbefaling på 2 andre hudlæger (også i privat regi) gik der små 10 minutter.
Regningen på 2.300 kr. (det er noget af en timeløn!) kom ca. 1 uge efter.
Jeg korresponderede med en flink bogholder, der var lydhør over for min anke mod at betale fuldt beløb for min ret skuffende oplevelse.
5 stjerner kunne gives for de flotte, fysiske rammer og bogholderens lydhørhed og hjælpsomhed. Desværre trækker en argumentation som "det er en dygtig og anerkendt læge, der har tilset dig" fra...(for jeg håber da virkelig, at det er en selvfølge, at hospitaler generelt kun har dygtige læger ansat!) - og at jeg "kun" blev tilbudt en 25% reduktion ift. det fulde beløb, stadigvæk har mit irriterende hud-issue og tilsyneladende må opsøge endnu en privat læge, der måske-måske ikke kan hjælpe mig.
Hm.

13 July 2021

Den trediebedste oplevelse i mit liv:

Den trediebedste oplevelse i mit liv:
Birgit, Marius, Jens, Kirsten, Birgitte, Randi og alle I andre på hospitalet, som jeg i situationens mentale rutschebanetur ikke fik fat i navnet på: Tusinde mange tak for jeres tålmodighed, empati, aktive lytning og professionelle måde at være i dialog på. Ekstra tak for den hurtighed, der gik fra den allerførste kontakt til den endelige udredning - 11 dage set i forhold til region Syddanmarks tilbud på 92 dage(!) Jeg vælger at gøre denne nat efter operationen søvnløs i glæden over, at kunne ligge ned og sove og være smertefri for første gang i to måneder. Min bedste anbefalinger af hver enkelt på hospitalet. På vej hjem til Svendborg vil jeg nyde dagen med denne store oplevelse i tankerne.

12 June 2021
Rated 1 out of 5 stars

Det er en ommmer!!!! Kollund!

Pga venteliste på det offentlige valgte jeg Kolind også fordi det var tæt på mit hjem.
Fik lavet gastroskopi.
Min tid blev rykket en dag, pga sygeplejersken skulle bruges et andet sted. Der var ikke andre tider at vælge.
Da vi mødte ind, blev der ikke engang sagt god dag.
Kun at de var forsinket.
Vi ventede 90 min.
Blev hentet af en sygeplejerske og blev mødt af en læge ca omkring 89 år gammel som næsten ikke sagde noget og rystede på hænderne. Værste mareridt af en undersøgelse ever.
Efter endt undersøgelse fik vi faktisk ikke rigtigt noget svar på resultatet. Jeg spurgte om der var kræft og han sagde nej, ellers ingen info overhovedet. Det var sku for underligt. Har fået gastroskopi i det offentlige før og der blev man sku informeret over hvad de havde set i maven.
Her kommer jeg aldrig igen!
Overvejer at klage.
Skal i hvert fald snakke med egen læge om min oplevelse.
Har mistet tilliden til det sted!

29 May 2021

Perfekt forløb

Perfekt forløb. Kompetent og tillidsvækkende vejledning og behandling. Hurtigt og ubureaukratisk fra start til slut. Tak for det.

17 May 2021
Rated 1 out of 5 stars

Har haft en dårlig oplevelse og dårlig receptionist

Har haft en dårlig oplevelse, først rykker de min aftale pga. speciallægen blev forhindret hvilket er fair nok, hvorefter de tilbyder mig en ny tid om 1 mdr, blev sur så fik Idag en tid til MR scanning måtte kører 110km for at få at vide at deres MR scanner er nedbrudt, fik istedet en forud undersøgelse uden MR scanning, som tog Max 5 min hvorefter de påstår jeg ikke har fået en indkaldelse til scanning
Hvilket de påstod at jeg ikke havde fået selvom jeg fremviste det på sort og hvidt via min mail på telefonen, stedet er under alt kritik.
Skal nu vente 14 dage på Ny MR scanning og endnu en tur på 110km
Anbefaler ikke andre at bruge penge på dette sted, har ekstra taget dem for at lette på ventetiden hos det offentlige system, men det er så den største fejl investering i mit liv til dato hilsen en meget utilfreds kunde

29 March 2021

Fikset diskusprolaps på Kollund

Blev af OUH sendt til privathospital da OUH ikke måtte operere min diskusprolaps (Corona lock down)
Valgte Kollund, hvilket jeg er glad for.
Meget fin service, både forundersøgelse, operation og opfølgning.
Bare det var sådan alle steder.

8 March 2021

Super sted

Super sted, meget professionelt med rigtig god service.
1000 tak til Henrik Dyreby for det flotte resultat.

28 February 2020

Take a closer look