Jeg blev opereret og behandlet af de dygtigste og sødeste læger, sygeplejersker og fysioterapeut, man kan tænke sig. Maden var som fra et flere stjernet hotel. Kan ikke på nogen måde forlange mere. Ma... See more
See what reviewers are saying
Jeg er nu blevet opereret for anden gang på Kollund Privathospital – første gang i december 2023 og nu igen i februar 2026. Begge gange har jeg oplevet en usædvanligt god behandling. Omsorgen før oper... See more
Jeg startede som selvbetaler med en MR scanning og speciallægevurdering hos Carsten Bruun - efter en tur omkring det offentlige rygcenter valgte vi at jeg i mandags fik lavet en stivgørende rygoperati... See more
Written by the company
Privathospital Kollund er et moderne og specialiseret hospital, hvor vi lægger vægt på tryghed og omsorg. I behagelige omgivelser giver vi dig en god oplevelse.
Bredsdorffvej 10, 6340, Kruså, Denmark
- info@privathospitaletkollund.dk
- www.privathospitaletkollund.com
No recent history of asking for reviews
Replied to 75% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Fremragende ophold..
Fremragende ophold...
- meget kompetent/professionelt personale.
- serviceniveauet helt i top.
- lækker mad
Knæoperation
Den 3. Januar - 4. Januar 2024 var jeg indlagt på Kollund Privathospital til knæoperation.
Lige fra modtagelsen til udskrivning og hele behandlingsforløbet foregik alt perfekt og super.
Læge, narkoselæge, sygeplejersker, sygemedhjælper og fysioterapeut var alle venlige, kompetente, hjælpsomme og omhyggelige med plejen.
Jeg følte at jeg som patient var i centrum når jeg bad om hjælp.
TUSIND TAK til jer alle sammen.
Hanne :-)
Jeg havde den bedste oplevelse både i…
Jeg havde den bedste oplevelse både i deres fysisk rammer, særlig hos deres receptionist og en tydelig kommunikerende læge.
Jeg var blevet henvist af OUH da ventelisterne er lange.
Jeg takker for deres venlighed, effektive behandling på alle fronter, gode parkerings muligheder og nem tilgang fra motorvejen.
Har fået nyt knæ.
Har fået nyt knæ.
Det har været en positiv oplevelse fra vi gik ind af døren, tiludskrivelsen. Har kun mødt venlige og kompetente personale. Kan kun varmt anbefale Kollund privathospital.
MVH
Jytte Faaborg
Var den 18 dec
Var den 18 dec. på Kollund privathospital, fordi mit gamle knæ skulle udskiftes med en nyre og yngre model.
Jeg er aldrig blevet skåret i før🥹 og var derfor ikke glad ved det der nu skulle ske.
Men jeg kunne godt spare mig alle mine bekymringer, alt forløb som det skulle ikke mindst på grund af det profesionelle og venlig personale, og en dygtig kirurg.
I dag har jeg været hos egen læge for at få fjernet “ klamperne “ 😉 og personalet kunne her, også konstatere at det var udført et rigtigt fint stk.håndværk.
Et rigtigt godt nytår til alle på Kollund Privat hospital
kh
Elisabeth en meget tilfreds kunde 😊
Jeg fik en henvisning til dette…
Jeg fik en henvisning til dette privathospital da OUH ikke kunne tilbyde en tid til operation indenfor 3 mdr.
Får rimeligt hurtigt en indkaldelse til forundersøgelse men den bliver aflyst af dem dagen før pga sygdom og manglende papir fra andet sygehuset. Får så en ny tid til forundersøgelse hvor jeg bliver mødt af lægen som fortæller at han stadig ikke har modtaget papirerne fra andet sygehus men at vi sagtens kunne gennemføre forundersøgelsen så jeg hurtigere kunne få tid til operation.
Jeg får så en tid til operation men 2 dage før,aflyser de da lægen er syg.
Jeg får endelig ny tid til operation men IGEN aflyser de dagen før om aften da ALLE deres læger nu er syge. Men modtager et opkald fra lægen samme dag jeg burde ha været opereret om at han ikke ved hvornår de kan tilbyde ny operations tid da lægerne og hende der booker operation er syge. Så ja jeg har valgt at droppe at blive opereret der,det hele virker så useriøst og jeg blev endda lovet at hvis jeg valgte dem så kunne de garantere forundersøgelse og operation indenfor 4 uger men dette er langt fra blevet overholdt da jeg nu har været “tilknyttet” dem i ca 2,5 mdr!!
Så det er alt i alt 3 aflysninger fra dem pga sygdom.
Så dette er absolut IKKE et sted som kan anbefales hvis man vil ha seriøsitet hvilket er vigtigt når vi taler om operationer.
Ventede 5 måneder på operation i det…
Ventede 5 måneder på operation i det offentlige for opr. af smertefuld diskoprolaps, men blev så visiteret til Kollund.
Det var et dejligt sted at komme til forundersøgelse, operation og kontrol. Personalet er venligt og der er ro på stedet. Eget værelse, egen sygeplejerske. Marianne, som fortalte alt om, hvad der skulle ske. Carsten Bruun opererede, og jeg blev godt informeret. Jeg følte mig godt tilpas. indlagt og opereret 14.aug.2023, hjem den 15.aug. Smertefri straks og har været siden. Det er en fantastisk følelse, efter 1/2 år i smertehelvede.
Tak til Kollund hospital.
Personale.
Super kompetent personale. Altid på forkant. Stille og rolig , med god tid til forklaring. Man er i trygge hænder.
Tak for en rigtig god oplevelse
Tak for en rigtig god oplevelse. Som patient hos Jer har jeg følt mig tryg og i gode hænder fra jeg kom til jeg tog hjem igen.
Kollund Fredericia.
Netop hjemkommet fra en kikkertoperation i mit venstre knæ. En helt igennem god oplevelse. Super behandling af et venligt og imødekommende personale hele vejen igennem. Tskk for det. ☺️Jeg kan på det varmeste anbefale Kollund privathospital i Fredericia. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
Jeg blev opereret for brok
Jeg blev opereret for brok
Okt.2023
Rigtig fin behandling fra start til slut.
Meget meget fin service søde og imødekommende 😁👍👍👍dygtige.
“Håber ikke at komme at komme igen”
Skønt personale :)
Jeg var sindssygt nervøs da jeg skulle have opereret min tå men både sygeplejerske Stine og lægen palle gjorde at jeg følte mig utrolig tryg
De forklarede mig hvert et step og Stine var så sød at holde mig i hånden ved bedøvelsen da jeg spurgte
Mega god oplevelse
Succesfuld oplevelse
Jeg fik nyt knæ 27. September 2023. Fra jeg trådte ind ad døren i Kollund og til jeg forlod hospitalet igen, blev jeg mødt af yderst kompetent personale. Blev opereret af Claus Emmeluth. Tillidsvækkende kirurg. Narkoselægen Marco var meget beroligende og sygeplejerskerne på afdelingen ualmindelig sympatiske. Kan kun give min bedste anbefaling
Nej til operation. En måned spildt.
Jeg kom dertil fordi der lang ventetid i det offentlige til at genopererer mit fejloperede brækkede knæ.
Jeg blev hurtigt indkaldt til forundersøgelse her fandt man ud af at jeg skulle havd fjernet en skinne, som der er opereret ind i knæet, men den er skredet, men de havde ikke lige værktøjet til at fjerne den. Jeg skulle have foretaget en ct scanning, men det kunne de så heller ikke lige. Så jeg tog til Vejle for at få den ct scanning, 14 dage efter blev jeg så ringet op og fortalt at de kunne jo ikke lige tilbyde mig et nyt knæ, fordi det var lidt specielt.
En måned spildt, jeg kunne i løbet af den tid have kommet til på et offentligt hospital i stedet hvis de med det samme havde sagt de ikke kunne operere.
God og hurtig behandling
God og hurtig behandling! Jeg har kun gode ting at fortælle fra mit besøg på hospitalet. Jeg fik hurtigt en tid til operation og alt foregik som det skulle. Rart personale der virkede meget kompetent og jeg følte mig tryg i deres hænder. Jeg blev kontaktet efter operationen af personalet, for at tjekke op på mig og sikre sig det helede. Det var første gang jeg er blevet opereret i privat regi og kan kun anbefale Kollund privathospital til andre.
Fantastisk læge som jeg varmt kan…
Fantastisk læge som jeg varmt kan anbefale ! Her er der tale om en rigtig dygtig læge som lytter til sin patient og endvidere smilende og udadvendt . Jeg blev mødt af venlighed fra jeg kom ind af døren til jeg gik igen og jeg vil til en hver tid vende tilbage hertil hvis jeg skulle få brug for det igen .
Bent Nielsen
Jeg siger en stor tak til jer i Kollund, for en god og behagelig oplevelse det gælder både forundersøgelse og den efterfølgende operation i ryggen ingen smerter herefter er jeg jer meget taknemlig. I har virkelig god tid til alle mine spørgsmål.
Dejlig atmosfære
Min søn Peter på 14 blev opereret for nedgroet negl (Fredericia).
Ingen ventetid. Alle - som i alle - var søde og rare og lægen, som opererede, pjattede med min søn under operationen, som fik ham til at grine. Dejlig atmosfære.
Fantastisk behandling på Kollund Privathispital
Jeg har endnu engang kun fået en positiv oplevelse i Kollund. Det er både til forundersøgelse, skanning og efterfølgende operation af min skulder. Også stor tak til receptionen for svar på alle mine spørgsmål. Helt igennem professionelle og kompetente.
Kan varmt anbefales.