Christies Sdr. Hostrup Kro Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Vi nød den udsøgt gode mad med lokale råvarer og ikke mindst grønsagerne fra egen køkkenhave. Vinmenuen var perfekt afstemt til de velsmagende retter, og glas... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde fundet et ophold på et godt tilbud. Vi fik 5 retters lækker gourmet middag med tilhørende vinmenu, overnatning i hotelhytte og lækker morgenmad. Personalet er flinke og der bliver fyldt i g... See more

Rated 5 out of 5 stars

Igen er dejlig oplevelse med god mad og vin. De nye og flotte panoramahytter er meget varme om sommeren. De har brug for aircondition. Vi kommer helt sikkert igen men senere på året hvor hytterne er l... See more

Rated 3 out of 5 stars

Udmærket mad, men ikke overvældende. Hvidvine var okay, specielt riesling. Men rødvine, både fra Montepulchiano og fra Piemonte var virkelig ringe og billig vin. Personalet var søde og høflige,... See more

1. Inn

Written by the company

Denne afslappede kro omgivet af landskab ligger 6 km fra både den rolige Åbenrå Strand og et kunstmuseum på Brundlund Slot. Kliplev Station ligger 9 km væk.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 63% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

All reviews

153 reviews in the last 12 months

Write a review

Godt ophold

Maden var virkelig god og spændende sammensætning

7 November 2025

Hej Simone

Tak for roserne. Dem sætter vi pris på :)

Lækker

Hej 😊
Jeg besøgte Christie’s Kro den 5. november sammen med to af mine gode veninder til deres ungarske aften. Det var en virkelig hyggelig og spændende oplevelse med lækker mad og en skøn stemning.

Betjeningen var sød og opmærksom — de tjekkede løbende, om vi manglede brød eller vand, og gjorde det altid med et smil. Især Monique og Louise skilte sig ud med deres varme og imødekommende service. De fik os til at føle os rigtig godt tilpas og gjorde aftenen ekstra god.

Tak for en dejlig oplevelse — vi kommer helt sikkert igen! 🌟

5 November 2025

Hej Jasmin

Tusind tak for de pæne ord.
Vi er glade for at vi kunne give dig og dine veninder en god oplevelse :)

Et dejligt sted

Et dejligt sted, som vi vender tilbage til og har besøgt en del gange.
Maden og betjeningen er i top i hyggelige rammer- mange tak for denne gang - vi ses
Vh
Birthe og Jørgen

3 November 2025

Hej Birthe og Jørgen.

Dejligt at I nyder at komme hos os. Det er vi glade for!

Rated 5 out of 5 stars

Det er altid en fornøjelse at besøge…

Det er altid en fornøjelse at besøge dette hyggelige hotel altid god service og super dejlig betjening.
Kommer igen helt sikkert.

26 October 2025

Hej Michael

Tak for rosen. Du skal være så velkommen en anden gang :)

Rated 5 out of 5 stars

Ophold med alt inklusiv …

Ophold med alt inklusiv Lyst værelse med siddemulighed og terrasse Lunt ved ankomst Under hele opholdet venlig betjening med tilbud af rigelig mængde af mad og drikkevarer Lækker velsmagende veltilberedt 4 retters middag samt lækker brød og kage Også tilrettet allergiker Kan kun anbefale dette oohold

Hej Bodil

Tusind tak for rosen. Den sætter vi stor pris på!

Super ophold

Vi har været der 6 gange og aldrig blevet skuffet og kommer igen til foråret. Lækkert mad, rundhåndet vinmenu, imødekommende og smilende personale.

21 October 2025

Hej Erik

Vi er taknemmelig for alle vores stamkunder.
Tak for de pæne ord.

Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak for en fantastisk ophold

Tusind tak for en fantastisk ophold. Maden smagte fantastisk og vinen passer bare til maden.

19 October 2025

Hej Louise

Tak for rosen, den er vi glade for :)

Super lækker mad

Super lækker mad, fantastisk personale smilende og meget imødekommende. Lækker vin og menu.

17 October 2025

Hej Tina

Tak for de meget pæne ord. :)

Et fantastisk ophold

Et fantastisk ophold, hvor alt var i top lige fra personale til mad og vin. Et sted vi bestemt har lyst til besøge igen

Hej Lotte

Tak for rosen.
I skal være så velkomne en anden gang :)

Fantastisk

Alt var så fint , lige fra hytten vi skulle sove i, med gode senge og ok. badeværelse. Maden var så fantastisk veltillavet med retter vi ikke kendte. 6 anretninger med tilhørende vine. Søde unge mennesker der vidste noget både om vinen og retterne serverede for os.
Morgenmaden, for de der kunne mere ...... var overdådig , der var alt man kunne ønske sig.

Hej Hanne

Vi er glade for at du havde et dejligt ophold hos os.
Tak for rosen :)

Kanon ophold

Rigtig god mad utrolige sødt personale morgenmaden har alt hvad der skal være et rigtigt dejligt ophold

Hej Aage

Tak for roserne! :)

Rated 5 out of 5 stars

Lækker 6 retters Gourmetmiddag med…

Lækker 6 retters Gourmetmiddag med tilhørende vine. Meget flot og dekorativt anrettet med vine som passede fint til maden. God betjening med fine beskrivelser af mad og vine. Mulighed for genopfyldning af vine og hovedret. Afslutningsvis kaffe med chokolade/ småkage. Rigtig god oplevelse/ ren forkælelse.
Hyggelig overnatning i hotelhytte.
Skøn og rigelig morgenmadsbuffet med hjemmelavet æblemost af egen avl.
Oplevelsen var hele den lange køretur fra Gilleleje til Sønderjylland værd 😊👍😋😋

9 October 2025

Hej Sussie

Vi siger af hjertet tak for de rosende ord.
Vi sætter stor pris på dem. :)

Super lækker mad

Super lækker mad, god vin og sød betjening

Hej Allan

Dejligt at du nød dit ophold hos os :)

God betjening

God betjening. Dejlig mad. Lidt slidte værelaer

Hej Charlotte

Tusind tak for de pæne ord :)

Rated 2 out of 5 stars

Vi kommer ikke igen

Opholdet levede ikke op til forventningerne. Det var svært at se den røde tråd i menuen - begge aftner. Én servering var smuk og smagsfuld, den næste var klodset og ikke værd at spise. Det samme gjorde sig gældende med morgenmaden, der overordnet set var lækker. Men utilberedt/råt æg, fungerer ikke.
Svingende service, afhængigt af, hvilken tjener der var. Der var basale ting der ikke var styr på. Manglende vand og brød. Opfyldning af vin ved et bord, men ikke ved et andet.
Pris og kvalitet skal hænge sammen og det gjorde det desværre ikke her.

10 October 2025

Hej Stine

Tak for din kritik.
Jeg er ked af at vi ikke levede op til dine forventninger.
Jeg tager dine ord med til min restaurantchef.

Rated 4 out of 5 stars

Vidunderlig mad til 5 stjerner med…

Vidunderlig mad til 5 stjerner med krusedulle.
Når det kun bliver 4 stjerner, skyldes det værelset: Lidt for slidt, shampoo-holder, der ikke virker etc.
Men personale og mad gør, at vi rigtig gerne kommer igen. Igen!😉

9 October 2025

Hej Lars

Tak for din ros og din kritik.
Vi tager begge dele til os :)

Positiv oplevelse.

Fantastisk 5 retters menu og rigtig god betjening. På værelset manglede vi drikkeglas til et glas vand. Alt i alt fine lokaliteter. Varm anbefaling til stedet.

10 October 2025

Hej Keld

Tusind tak for rosen :)
I skulle blot have henvendt jer til en tjener eller i receptionen, så havde i fået et par glas med på værelset.

Take a closer look