Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Vi nød den udsøgt gode mad med lokale råvarer og ikke mindst grønsagerne fra egen køkkenhave. Vinmenuen var perfekt afstemt til de velsmagende retter, og glas... See more
See what reviewers are saying
Vi havde fundet et ophold på et godt tilbud. Vi fik 5 retters lækker gourmet middag med tilhørende vinmenu, overnatning i hotelhytte og lækker morgenmad. Personalet er flinke og der bliver fyldt i g... See more
Igen er dejlig oplevelse med god mad og vin. De nye og flotte panoramahytter er meget varme om sommeren. De har brug for aircondition. Vi kommer helt sikkert igen men senere på året hvor hytterne er l... See more
Udmærket mad, men ikke overvældende. Hvidvine var okay, specielt riesling. Men rødvine, både fra Montepulchiano og fra Piemonte var virkelig ringe og billig vin. Personalet var søde og høflige,... See more
Company details
Written by the company
Denne afslappede kro omgivet af landskab ligger 6 km fra både den rolige Åbenrå Strand og et kunstmuseum på Brundlund Slot. Kliplev Station ligger 9 km væk.
Denmark
- www.christies.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 63% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks

Lækker
Hej 😊
Jeg besøgte Christie’s Kro den 5. november sammen med to af mine gode veninder til deres ungarske aften. Det var en virkelig hyggelig og spændende oplevelse med lækker mad og en skøn stemning.
Betjeningen var sød og opmærksom — de tjekkede løbende, om vi manglede brød eller vand, og gjorde det altid med et smil. Især Monique og Louise skilte sig ud med deres varme og imødekommende service. De fik os til at føle os rigtig godt tilpas og gjorde aftenen ekstra god.
Tak for en dejlig oplevelse — vi kommer helt sikkert igen! 🌟

Et dejligt sted
Et dejligt sted, som vi vender tilbage til og har besøgt en del gange.
Maden og betjeningen er i top i hyggelige rammer- mange tak for denne gang - vi ses
Vh
Birthe og Jørgen

Reply from Christies Sdr. Hostrup Kro
Det er altid en fornøjelse at besøge…
Det er altid en fornøjelse at besøge dette hyggelige hotel altid god service og super dejlig betjening.
Kommer igen helt sikkert.

Reply from Christies Sdr. Hostrup Kro
Ophold med alt inklusiv …
Ophold med alt inklusiv Lyst værelse med siddemulighed og terrasse Lunt ved ankomst Under hele opholdet venlig betjening med tilbud af rigelig mængde af mad og drikkevarer Lækker velsmagende veltilberedt 4 retters middag samt lækker brød og kage Også tilrettet allergiker Kan kun anbefale dette oohold

Super ophold
Vi har været der 6 gange og aldrig blevet skuffet og kommer igen til foråret. Lækkert mad, rundhåndet vinmenu, imødekommende og smilende personale.

Reply from Christies Sdr. Hostrup Kro
Tusind tak for en fantastisk ophold
Tusind tak for en fantastisk ophold. Maden smagte fantastisk og vinen passer bare til maden.

Super lækker mad
Super lækker mad, fantastisk personale smilende og meget imødekommende. Lækker vin og menu.

Et fantastisk ophold
Et fantastisk ophold, hvor alt var i top lige fra personale til mad og vin. Et sted vi bestemt har lyst til besøge igen

Fantastisk
Alt var så fint , lige fra hytten vi skulle sove i, med gode senge og ok. badeværelse. Maden var så fantastisk veltillavet med retter vi ikke kendte. 6 anretninger med tilhørende vine. Søde unge mennesker der vidste noget både om vinen og retterne serverede for os.
Morgenmaden, for de der kunne mere ...... var overdådig , der var alt man kunne ønske sig.

Kanon ophold
Rigtig god mad utrolige sødt personale morgenmaden har alt hvad der skal være et rigtigt dejligt ophold

Reply from Christies Sdr. Hostrup Kro
Lækker 6 retters Gourmetmiddag med…
Lækker 6 retters Gourmetmiddag med tilhørende vine. Meget flot og dekorativt anrettet med vine som passede fint til maden. God betjening med fine beskrivelser af mad og vine. Mulighed for genopfyldning af vine og hovedret. Afslutningsvis kaffe med chokolade/ småkage. Rigtig god oplevelse/ ren forkælelse.
Hyggelig overnatning i hotelhytte.
Skøn og rigelig morgenmadsbuffet med hjemmelavet æblemost af egen avl.
Oplevelsen var hele den lange køretur fra Gilleleje til Sønderjylland værd 😊👍😋😋

Vi kommer ikke igen
Opholdet levede ikke op til forventningerne. Det var svært at se den røde tråd i menuen - begge aftner. Én servering var smuk og smagsfuld, den næste var klodset og ikke værd at spise. Det samme gjorde sig gældende med morgenmaden, der overordnet set var lækker. Men utilberedt/råt æg, fungerer ikke.
Svingende service, afhængigt af, hvilken tjener der var. Der var basale ting der ikke var styr på. Manglende vand og brød. Opfyldning af vin ved et bord, men ikke ved et andet.
Pris og kvalitet skal hænge sammen og det gjorde det desværre ikke her.

Reply from Christies Sdr. Hostrup Kro
Vidunderlig mad til 5 stjerner med…
Vidunderlig mad til 5 stjerner med krusedulle.
Når det kun bliver 4 stjerner, skyldes det værelset: Lidt for slidt, shampoo-holder, der ikke virker etc.
Men personale og mad gør, at vi rigtig gerne kommer igen. Igen!😉

Positiv oplevelse.
Fantastisk 5 retters menu og rigtig god betjening. På værelset manglede vi drikkeglas til et glas vand. Alt i alt fine lokaliteter. Varm anbefaling til stedet.