Meget dejligt ophold. Rent og nyt terrasseværelse. Mad og vin ganske vidunderligt incl. morgenbuffet. Personalet der serverer/ betjener buffetten utrolig venlige og professionelle. Tusind tak. Vi... See more
Company replied
Vi har fået en super flot service rent og pænt over alt, utrolig lækker mad, vel smagene og folk pyntet og altid vel smilene personal der er klar at hjælpe et besøg værd
Købt en Deal til ok pris. Godt salgstrick for at få folk indenfor dørene. Priserne er høje. Kaffe/te koster 75 kr. Vin minimum 400 kr. Bliv fra hytterne. De er gamle, slidte og meget beskidte. MEGET... See more
Company replied
Denne afslappede kro omgivet af landskab ligger 6 km fra både den rolige Åbenrå Strand og et kunstmuseum på Brundlund Slot. Kliplev Station ligger 9 km væk.
Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Fantastisk ophold med så lækkert mad 👌. Hytterne var super fine og der kunne reguleres på kulden/varmen, det var bare så dejligt. Vi vil helt sikkert komme tilbage igen. Tak for et skønt ophold🤩. Helt klart 5 ✨ ✨✨✨✨ herfra.
Overnattede i panorama hytte, nyt, rent og mega fredeligt. Super god mad. Personalet meget venlige og imødekommende.
Et dejligt ophold med lækker mad og vin og rigtig venlig betjening
Supergodt sted
Lækker mad og drikkevarer
Venlig og dygtig personale
Vi kommer igen igen
Endnu engang
Lækker mad og vin der komplimenterer hinanden fantastisk godt. Hyggelige omgivelser og fin stemning. Vi kommer gerne igen.
Dejlig ophold med dejlig mad og vine.
Også en skøn morgenmad.
Måske lidt formeget med 3 x dessert i en 6 retters menu 😊
Vi elsker at komme her. Og vi kommer igen. Basse har også nydt det især den megen søde opmærksomhed fra personalet 👍
Vi kommer igen.
En lille undren. Vi kommer kl 14., og spørger, om vi kan få værelserne. Får at vide, at de ikke er færdige endnu. Det kan vi tydeligt se, at de er. Dumt at lyve. Sig som det er, at det bare ikke kan lade sig gøre.
Bedste hilsner Merete

Reply from Christies Sdr. Hostrup Kro
Vi har været her to gange, hvergang er det en dejlig oplevelse, skøn mad hvergang og personalet er bare fantastiske, søde og dygtige til at fortælle om både vin og det vi skal spise og morgenmaden er også rigtig god
Lækkert mad. Søde, dygtige unge tjenere. Flotte panoramahytter. Gode senge.
Super lækker mad, imødekommende og smilende personale, og servicen var helt i top.
Vi var på stedet i forbindelse med noget familiekomsammen. Vi havde en overnatning på stedet, med en 3 retters menu på første aften, og en 5 retters menu på aften 2.
Maden var utrolig lækker og veltilberedt, og vinene som passede til retterne, smagte fortrinligt.
Kan på det kraftigste, anbefale stedet, hvor der er god valuta for vi pengene.
Alt er i top og man mødes af et meget professionelt og venligt personale.
Et dejligt ophold i de nye hytter, som dog kunne have gavn af mulighed for at åbne et vindue.
Maden var fantastisk og personalet var helt utroligt: medlevende, professionelle og venlige
Dejligt ophold på Christie’s Sdr.Hostrup Kro.Rigtig lækkert mad og god service. Kommer gerne igen. Kan anbefales.
Fantastisk ophold.
God mad og venlig smilende betjening.
Har været i panorama hytte med vildmarksbad.
Plads til forbedringer, men kan varmt anbefales.
Kommer helt sikkert igen.
Virksomheden gør virkelig mange gode ting så som: booking processen er nem, servicen er i top, personalet er virkelig søde og imødekommende samt maden vi fik var lækker.
Panoramahytten med vildmarksbad er en anbefaling værd, da du efter en 4 retters menu kan nyde udsigten med solen der går ned bag træerne, som er smukt. Det eneste vi syntes mangler i hytten kunne være et af de mindre vinduer kunne åbnes, så man ikke er tvunget til at have dørene åbne når man sover eller anden udluftnings form.
Middagen var noget af det bedste jeg har oplevet. Veltilberedt og med dejlige vine til♥️
Hytten var noget simpel og lå meget tæt med de andre hytter - ikke noget privatliv.
Ro, hygge og god mad
Vi fik en overnatning og 5-retters i fødselsdagsgave af vores familie, og vi nød virkelig at trække stikket og koble fra. God service, dejlig mad og dejlig rolig område.