TIM's huisdieren Reviews 146

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Goede producten, meestal goede service. Slecht inlichting als product vertraagd. Bij bestellen war productenop voorraad, bij levering msar helft gekregen. Geen info waarom. Contact met klantenservice... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een eerste bestelling voor ruim 130euro geplaatst, er stond op de site dat het de volgende dag geleverd zou worden. Een snack van 5euro die ik erbij cadeau kreeg kwam netjes binnen, maar o... See more

Rated 1 out of 5 stars

Waardeloos. Je geeft de datum van levering aan tijdens het bestellen. Omdat het bevroren voer is moet je thuis zijn. Je moet zelfs een speciaal bedrag betalen voor de gekoelde bezorging. Hele dag zitt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dit is een goed product voor een concurrerende prijs. Bezorging was pas na een week, maar dat werd veroorzaakt door een fout adres in het formulier. Na contact is dit hersteld en werd de bestelling... See more

Company details

1. Pet Store

Written by the company

TIM's heeft een enorm assortiment aan producten van jouw huisdier(en). Wij geven graag deskundig advies, zoals je dat van een echte speciaalzaak mag verwachten.

Contact info

1-star

Replied to 18% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Dit is de beste hondenlijn.

Dit is de beste hondenlijn.
10 jaar geleden kocht ik al een politiehondenlijn en had daar uren voor het met af geschuimd, het was de duurste lijn die ik ooit gekocht had maar is na 10 jaar nog steeds even mooi.
Nu wou ik een tweede lijn en liefst kwalitatief identiek.
Deze heb ik vrij snel gevonden bij Tim, het was een lijn van Trixie zeer mooi afgewerkt dubbel leder en perfecte stiksels, ze bestaan zelfs in 2 breedtes doch ik persoonlijk vind de 2.5 cm voor mijn handen het aangenaamst.
Intussen zijn we al enkele weken dagelijks aan het wandelen met onze twee schatten van honden en door de vele mogelijkheden maak ik nu gesplitste lijn die de honden veel vrijheid geven, maar perfect onder controle te houden zijn.
Niet goedkoop maar zijn geld meer dan waard een echt aanrader voor elke hondenliefhebber.

6 December 2022
Rated 5 out of 5 stars

Eerst info gewonnen via de chat robot

Eerst info gewonnen via de chat robot. Deze gaf de juiste info over welke bodem bedekking ik moest kiezen voor ons konijn.
Goede prijs en kwaliteit!
Zeer snelle bezorging!
Gratis afgeleverd aan de deur. Ideaal.
Top bedrijf.

5 December 2022

Prima ervaring.

Mijn bestelling was niet op voorraad. Netjes geïnformeerd hierover, paar dagen later was bestelling er (gedroogde pens).

12 December 2022

TIM's is TOP

makkelijk bestellen en levering al de volgende dag. Netjes verpakt en compleet !

8 December 2022

Prettige ervaring met Tim's huisdieren

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling, alles was netjes verpakt en een heel nette prijs.
Ik vond ook de mail en het invullen van de verjaardagen van onze 2 nijnen en ons hamstertje erg leuk, lief. Maakt het net even wat persoonlijker.

4 December 2022
Rated 5 out of 5 stars

TIM's huisdieren gaf een leuke korting op het merk hondenvoer dat ik voor mijn honden koop. De bestelling ging vlotjes en de levertijd was snel en correct. Ik ben een heel tevreden klant.

28 November 2022

Super klantenservice

Er was iets mis gegaan met de bestelling, maar dit werd super snel en goed opgelost. Hele vriendelijke klantenservice!!

6 December 2022

Snel en goed

Snel geleverd voor een goede prijs.
Heb inmiddels een paar keer besteld en tot nu toe is de service goed.

5 December 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look