Rvstrapleuningonline Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

In 2019 een hele mooie zwarte RVS trapleuning besteld. Alles was netjes en tijdig geleverd. Montage was goed te doen. Laatst is er 1 trapleuning "armpje"/"drager" kapot gegaan. We hebben gemaild en va... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ben zeer tevreden over dit bedrijf! Vijf jaar geleden bij dit bedrijf twee trapleuningen besteld. Nu miste ik een paar schroeven na telefonisch contact gehad met Nick zeer vriendelijk & behulpzaam.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Prima geholpen en keurige producten. Let op bij maatwerk dat er een langere levertijd aanwezig is. Helaas door ziekte van mijn ouders pas na maanden de pakketten open gemaakt. Toen kwamen we erachter... See more

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

63 reviews in the last 12 months

Write a review

Oplichting

Oplichting!

Bij ons zelfde verhaal al 3 maanden aan wachten op bestelling. Eerst een verhaal van een ziekte nu steeds updates tot overname bedrijf . Geld daar kun je heen fluiten meneer gaat gewoon failliet dit is uitstel van executie

Trap hier a.u.b. niet in je bent zo 400 euro armer

17 July 2026
Rated 1 out of 5 stars

Niet geleverd, geen geld terug!?

Op 12 april 2026 bestelde en betaalde ik een trapleuning van € 255,20. De aangegeven levertijd was 20 tot 25 werkdagen. Op 9 juni was deze termijn al ruimschoots verstreken, terwijl ik nog niets had ontvangen.

Daarna volgde telkens nieuw uitstel. Als redenen werden onder meer psychische klachten door overbelasting, handklachten, verder herstel, het vertrek van een compagnon, te veel telefoongesprekken en problemen rond de voortzetting van de productie genoemd. Ook meerdere toezeggingen om contact op te nemen of duidelijkheid te geven werden niet nagekomen.

Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd en om terugbetaling gevraagd. Niets ontvangen en Nick Duijs, vermeldt nog wel eventje terloops dat het jammer is dat klanten bij faillissement vaak niet gehoord worden, als een soort ondertoons dreigement....

15 July 2026
Rated 1 out of 5 stars

Betaald, niets geleverd, alleen excuses

Je kunt je geld nog beter in het casino vergokken dan hier uitgeven. Daar heb je tenminste nog kans dat je er iets voor terugkrijgt. Hier ben je je geld kwijt en krijg je alleen uitstel, excuses en nul duidelijkheid. Absoluut de slechtste aankoopervaring die ik ooit heb gehad.

12 July 2026
Rated 1 out of 5 stars

Helaas zijn wij ook de dupe geworden…

Helaas zijn wij ook de dupe geworden van een bestelling die nooit is geleverd. Na een e-mail waarin werd aangegeven dat hij er tijdelijk uit lag, zou hij zijn werkzaamheden weer hervatten. Sindsdien is er echter geen enkel contact meer mogelijk. Er wordt niet gereageerd op e-mails, telefoontjes worden niet beantwoord en de bestelling is nog steeds niet geleverd. Erg teleurstellend.

6 July 2026

Onvolledige en beschadigde levering

Wij hebben ruim drie maanden op onze bestelling gewacht. Uiteindelijk zijn de trapleuningen geleverd, maar helaas waren twee leuningen beschadigd en ontbraken er 2 van de 7 beugels.

Direct na ontvangst hebben wij contact opgenomen via WhatsApp en e-mail, voorzien van foto's van de schade. Inmiddels zijn we drie weken verder en hebben wij ondanks meerdere pogingen nog steeds geen inhoudelijke reactie of oplossing ontvangen.

Dat vinden wij erg teleurstellend, omdat wij de bestelling graag netjes met het bedrijf hadden willen afhandelen. Wij hopen alsnog dat er contact wordt opgenomen en dat er een passende oplossing komt voor de beschadigde en onvolledige levering.

29 May 2026

Zeeeer slecht

Zeeeer slecht! 31 mei bestelling geplaatst, na 9 dagen is meneer ziek (kan gebeuren) er komt dus een aanzienlijke vertraging op mijn order, maar verder geen duidelijkheid (een algemeen bericht) na vele belletjes (niet beantwoord) en mailtjes zelfs een sms met een terug betaal verzoek totaal geen reactie! Officieel mag je een online order na 14 dagen annuleren, dit meerdere malen aangegeven. Meneer reageert niet persoonlijk alleen af en toe een algemeen bericht. 23 juni geeft meneer aan, helaas nog niet hersteld, maar verder geen duur van vertraging. Hoelang laat jij je klanten wachten? Geef duidelijkheid, of als je het allemaal niet aankan, mensen hun geld terug! Hoe je nu met je (betalende) klanten omgaat is waardeloos! Ik wens je alle goeds en beterschap! Maar geef mensen duidelijkheid en betaal terug! Mvg Rutger

31 May 2026
Rated 1 out of 5 stars

Helaas nog steeds geen contact te…

Helaas nog steeds geen contact te krijgen met Nick, terwijl hij aangeeft contact op te nemen vanaf 8 (!) juni...... Kom met een oplossing of stort ons geld terug...
Wij wachten inmiddels vanaf 12/4 op onze trapleuningen, die binnen 4 weken geleverd zouden worden...

2 July 2026

Niet hier bestellen

Op 18 maart heb ik trapleuningen en trapleuninghouders besteld. Tot op heden is de bestelling slechts gedeeltelijk geleverd. Daarnaast zijn er te weinig of onjuiste trapleuninghouders geleverd, waardoor de trapleuningen nog steeds niet gemonteerd kunnen worden.

Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen, maar tot nu toe zonder resultaat via telefoon en e-mail.

Update:
Naar aanleiding van mijn eerdere review is hier wel gereageerd. Ik heb echter nog geen reactie ontvangen op mijn e-mails en telefonisch contact is niet gelukt.

Mijn bestelling betrof materialen voor slecht twee trappen. Volgens de website waren alle producten leverbaar op het moment van bestellen. Ik ben niet op de hoogte gebracht van eventuele omruilingen of afwijkingen in de levering. De levering vond later plaats dan verwacht en bleek bovendien niet volledig correct. Op dit moment is de bestelling nog steeds niet compleet, waardoor de montage nog niet kan worden afgerond

18 March 2026

Goedemorgen heer Moltini,

In deze tijd waar in veel weken wat dagen uitvallen valt het inderdaad niet altijd mee om levertijden te behalen.

Wetende dat uw zwart gecoate leuningen wel al geleverd zijn naar behoren, maar waar wel door onze fout verkeerde dragers bij waren geleverd.

Je weet dat je een grote bestelling had geplaatst waarvan we 12 leuningdragers moesten omruilen en ik er helaas maar 9 van in het zwart had liggen. Deze heb je ook al in huis en voor de laatste leuning ga ik ze proberen voor het weekend nog bij je te krijgen.

nogmaals mijn oprechte excuses voor de ontstane situatie, maar wel erg bedankt hoe je het in de recensie hebt omschreven. Top!!

Fijne dag nog gewenst en hebben zeker nog contact.

Nick RVS groep B.V.

Prachtig gebogen RVS trapleuningen

Prachtig gebogen RVS trapleuningen! Nick heeft passie voor zijn werk en leverde een geweldige service bij het herstellen van een fout die ik gemaakt had bij de bestelling. Een aanrader voor op-maat-gemaakte trapleuningen!

20 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Voor de tweede keer mooi werk.

Voor een tweede keer een bestelling gedaan via RVStrapleuningonline.nl, dit keer 3 leuningen. Ik kreeg weer een vel thuis om de bestaande leuningen over te trekken en aan te geven waar de grepen moeten komen. Ik kreeg - na een kleine vertraging door drukte en wat vriendelijk contact - de leuningen thuis geleverd. Ze zien er allemaal weer perfect uit, exact als de vorige keer.

Helaas had ik zelf een fout gemaakt en 1 leuning op z'n kop getekend. Na vriendelijk telefonisch contact zijn we er uit gekomen en heeft Nick me geholpen aan een vervangende leuning. Dank!

15 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring!

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met RVS Trapleuning Online. De trapleuning die ik heb besteld is van uitstekende kwaliteit: stevig, mooi afgewerkt en precies zoals verwacht. Je merkt meteen dat er gebruik wordt gemaakt van goede materialen en dat er aandacht is besteed aan de afwerking.

Daarnaast was de service ook erg prettig. Het contact verliep vriendelijk en professioneel, vragen werden snel beantwoord en de levering was netjes en op tijd. Alles was goed verpakt waardoor de trapleuning in perfecte staat aankwam.

Al met al een zeer positieve ervaring. Goede kwaliteit, betrouwbare service en een mooi eindresultaat. Zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een nette en duurzame trapleuning!

15 May 2026

Top product, Top service

Na een eerdere bestelling van een trapleuning, mooi op maat gemaakt en zeer mooi afgewerkt (en voor transport zeer zorgvuldig verpakt), gelaste eindkappen, wederom voor een tweede trap leuningen besteld. Helaas waren de door mij bestelde leuningdragers minder goed te monteren, na contact met Nick zonder problemen omgewisseld voor ander type, top service! Tip voor wie graag mooie met zorg op maat gemaakte trapleuningen wil bestellen, kan ik RVS trapleuningen online zeker aanbevelen. Top product, top service!

12 May 2026
Rated 3 out of 5 stars

Slechte communicatie, komen levertermijn niet na

UPDATE: De bestelling kwam kort na deze review aan, ik kreeg ook een mail met de excuses voor het laattijdig leveren. De kwaliteit van de geleverde goederen is echter uitmuntend, goed verpakt en alle onderdelen aanwezig. Mocht men zich aan de levertermijn houden en beter communiceren, dan zeker 5 sterren. ***Slechte communicatie, komen hun levertermijn niet na. Ik wacht nu al 26 werkdagen op mijn bestelling (terwijl men aangeeft 15 dagen), vorige week nog mail gestuurd en ze zouden binnen de 24u een update geven over de status van de bestelling, echter tot op heden niets ontvangen.***

11 May 2026

Goedenavond Stephan,

Ten eerste natuurlijk mijn oprechte excuses als we u in onberispelijke staat hebben gehouden,
ik heb zojuist geprobeerd u telefonisch te benaderen, maar helaas zonder resultaat.
Ook heb ik u een mail gestuurd met informatie omtrent de levering van uw order.

Ik hoor graag van u.

Nick Rvs Groep B.V.

Rated 5 out of 5 stars

Ben zeer tevreden over dit bedrijf

Ben zeer tevreden over dit bedrijf!
Vijf jaar geleden bij dit bedrijf twee trapleuningen besteld. Nu miste ik een paar schroeven na telefonisch contact gehad met Nick zeer vriendelijk & behulpzaam. De schroeven werden de volgende dag geleverd! Mocht ik in de toekomst weer een trapleuning nodig hebben twijfel ik er niet aan om weer bij hun te bestellen. Prijs is ook netjes!

5 May 2026

Netjes werk

Product netjes op maat geleverd. Maten precies zoals verwacht.

Levering conform afspraak

1 May 2026

Beste Kevin,

Natuurlijk zijn wij ook erg blij als onze klanten zeer tevreden zijn met de geleverde trapleuningen. Zo'n review vinden we dan ook erg leuk.

Erg bedankt hiervoor en nogmaals veel plezier en gemak gewenst met jullie nieuwe leuningen.

Fijn weekend ook gewenst.

Gegroet Nick Rvs Groep

Rated 1 out of 5 stars

Pakket niet ontvangen, levering is een chaos

Mijn bestelling zou door transporteur Micodo geleverd worden op 24/04 maar de levering werd uitgesteld tot 30/04 (hiervoor speciaal een dag thuis gebleven).
29/04 's avonds een mail van UPS ontvangen dat het pakket door hen zou geleverd worden op 01/05, maar op 01/05 geeft de track & trace van UPS nog steeds aan dat het pakket niet in hun bezit is.
Rvstrapleuningonline al 4x proberen bellen maar niemand kunnen bereiken, ook op e-mails wordt niet gereageerd :-(

1 May 2026

Beste Petra,

Ik zag zojuist uw review binnenkomen en vind het natuurlijk nooit prettig als een klant in onberispelijke staat is gehouden of dat er iets anders is misgegaan mbt tot de levering en de vervoerder. Bij deze dan ook eerst mijn oprechte excuses hiervoor.

We zijn inderdaad net als bij onze vervoerder erg druk op dit moment en vind dit dan ook echt heel vervelend. ik ga dit nu proberen zsm mogelijk in beeld te krijgen en contact met u en de vervoerder te leggen waarom dit lengte transport niet goed is gegaan. ook natuurlijk om dit zo snel mogelijk ten goede voor u op te lossen.

Hoor graag van u en nogmaals mijn oprechte excuses hiervoor.

Alvast bedankt.

Nick Duijs Rvs trapleuningonline

Opletten!

Bestelling geplaatst op 2 maart met een levertijd van 10–15 dagen. Deze termijn werd niet gehaald.

Meerdere keren geprobeerd contact op te nemen, maar slecht bereikbaar en geen duidelijke communicatie. Uiteindelijk pas reactie na meerdere mails en een ontbinding van de overeenkomst.

Tot op heden geen terugbetaling ontvangen, ondanks ingebrekestelling.

Update: Na tussenkomst van een gerechtsdeurwaarder en meerdere toezeggingen dat betaling zou volgen heb ik nog geen terugbetaling ontvangen.

28 April 2026

Goedemiddag mevrouw Matheeussen,

Ik was blij dat ik vanmorgen contact met u had gehad en ook netjes dingen uitgelegd over de ontstaande situatie.
Nogmaals excuses voor de ontstaande situatie die netjes naar behoren word opgelost.

Fijne dag nog gewenst en hebben zeker nog contact.

Nick RVS groep B.V.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look