Dział przetargów i ofertowania B2B to wizytówka firmy, ale w wydaniu pani Hanny B. to raczej antyreklama. Obsługa klienta na poziomie rynsztoka - osoba odbierająca telefon sprawia wrażenie, jakby prac... See more
See what reviewers are saying
Zamówienie anulowane mimo dostępności na stronie. Środki nie zwrócone (spora kwota) mimo ponowień mailowych. Brak kompletnego kontaktu ze sprzedającym (tel. stacjonarny nie jest odbierany). NIE POLEC... See more
Zgadzam się z przedmówcami, że nie zasługują na więcej niż 0 gwiazdek. Towar dotarł po dwóch tygodniach. Zgłoszenie zwrotu zakończyło się odmową ponieważ zakup nastąpił na JDG. Nie istotne było, że ni... See more
Zero gwiazdek to najlepsza recenzja dla tych oszustów. Stanowczo odradzam jakiekolwiek zakupy w tym pseudo sklepie. Radzę nie zamawiajcie nic u nich jeżeli planujecie szybką dostawę zamówionego towaru... See more
Company details
Contact info
Firma "krzak"
Firma "krzak". Żadnego kontaktu ze sprzedającym. Chciałam kupić sprzęty do wyposażenia za 12.000,- PLN wcześniej dopytując o szczegóły. Nie ma możliwości kontaktu telefonicznego. Zadałam pytanie emailem- żadnej odpowiedzi. Ponowne zapytanie- otrzymałam informację, że nie ma możliwości kontaktu tel. ze sprzedawcą. Dla mnie NIEWIARYGODNA firma. NIE POLECAM.
PS 12.500,- zapłaciłam innemu sprzedawcy, WIARYGODNEJ firmie.
Tragiczna obsługa klienta
Sprzedają towar, który rzekomo mają w magazynie. Później czekasz dwa tygodnie i mimo to nie pozwalają Ci anulować zamówienia (zamówienie na firmę). Obsługa klienta to jakiś joke.
Zdecydowanie nie polecam, obsługa klienta to totalna porażka
Niby zwykły procesor Ryzen 5700X, cena dosyć dobra, 5% niższa niż u konkurencji. Niestety czas wysyłki tak długi, że trzeciego dnia czekania postanowiłem zrezygnować z realizacji zamówienia. No niestety, ani to miły ani szybki proces. Obsługa robi wszystko, aby "zagotować klienta". U mnie ten sklep jest na czarnej liście, potencjalna oszczędność w tym sklepie jest iluzoryczna i nie jest warta takiego traktowania.
Firma oszust
Nie mam pojęcia jak ta firma jeszcze prosperuje? Przed zakupem dysków Seagate zadałem pytanie czy dyski są nowe i mają bezpośrednią gwarancję 5 letnią w systemie Seagate. Odpowiedź była "tak sa nowe 60 m-cy gwarancji" A że musieliśmy zdać obiekt do końca tygodnia i zadyma była totalna, procesor mi nie zastartował i nie zuważyłem braku słowa Seagate. Jak przyszły dyski numery w system żeby dyski opisać a tu niespodzianka, nie figurują w systemie czyli sa niepełnowartościowe , po naprawie itp....sprzedawane po dużo niższych cenach. Zażądaliśmy potwierdzenia gwarancji Seagate na piśmie z numerami seryjnymi , no i się zaczęło sciemnianie przeciąganie itd. Sprawę kierujemy do Sądu bo nie chodzi tu o pieniądze ale o fakt oszukiwania klientów i takich gnoi trzeba ścigać. Cała ta firma to wielkie oszustwo , najgorzej że teraz stronę internetową i system sprzedażowy można zrobić za nieduże pieniądze i oszukiwać ludzi. Nie mają nawet konta na Google żeby ludzie nie czytali opinii bo pudełka zapałek by nie sprzedali.
Zadowolony
Oszuści,obsługa tylko e-mail ,kłamcy
Oszuści,obsługa tylko e-mail ,kłamcy
Czas realizacji 4- max 7 dni …. kłamstwo
Po co kłamać napisali by czas realizacji 14dni i kupujący wiedzą na czym stoją.Na koniec półgłówek ( podpisywał się specjalista)napisał mi ,że na realizację ma 30 dni kalendarzowych .
Zgłosiłem sprawę odpowiednim organom
za 2 dni dostałem zamówienie
Odmowa zwrotu gotówki w przypadku nie dotrzymania terminu
Zakupy na fv (jeśli ktoś ma czas i cierpliwość)proponuję tylko z prawami konsumenta (brak wpisu PKD związanego z artykułem)
Tydzień temu w innym sklepie (któremu zależy na kupujących )nabyłem monitor na fv .Sklep sprzedał towar którego nie miał ,zadzwonił,spytał zaczeka pan 7 dni czy ma zrobić zwrot gotówki
Można ? Realizacja zamówienia u tych Państwa pierwsza i ostatnia. Niestety Klikając zamówienie nie przeczytałem opinii o tym pseudo sklepie, ale
kilkanaście osób udało mi się odwieść od zakupów i kontaktu z tzw specjalistą ds e-Commerce.
3 x zastanówcie się zanim zrobicie przelew.
Ta 'firma' powinna zniknąć z rynku
Standardowo - termin dostawy 8 dni, mija 3 tydzień a sprzętu dalej nie ma. Kupiłem u konkurencji, żeby dalej prowadzić działalność. Oczywiście wykrecają się od anulowania zamówienia mimo, że sami zawalili. Patrząc na opinie to już setki razy...
Sprawa zgłoszona do UOKIK.
Żenada i 3 metry mułu.
net-s oszukuje klientów
net-s oszukuje klientów. wystawiają towar, którego nie mają. jak dostaną pieniądze od naiwnego zamawiającego dopiero szukają gdzie można to zrealizować. zero profesjonalizmu. nie polecam i przestrzegam. nie ma też znaczenia czy klientem jest firma czy prywatny człowiek. dno
Przestrzegam przed kupowaniem w sklepie Net-S M.Chmielewski J.Chmielewska
Przestrzegam przed kupowaniem w sklepie
Net-S M.Chmielewski J.Chmielewska sp.j. Rumia
Kuszą dobrymi cenami, ale można się naciąć i otrzymać wadliwy sprzęt sprzedany jako nowy. Próby polubownego rozwiązania problemu nie przynoszą skutku, a postawa osoby odpowiedzialnej za obsługę klienta jest bardzo nieuprzejma. Już na wstępnie negocjowania rozwiązania kwestii klient traktowany jest jako oszust, a firma próbuje uniknąć odpowiedzialności.
negatywna,nie polecam
tel.nie odbierają, dostawa po około 2 tygodniach,nie zgodność towaru z opisem, problem z zwrotem, i problem z zwrotem zapłaty za towar.
dno, to zbyt wysoki jeszcze poziom tej firmy.
Krótko powiem tak...jak masz na zbyciu trochę kasy i liczysz, że mogą Cię okraść i oszukać i chcesz mieć co opowiadać prokuratorowi, to zrób zakup w pseudo sklepie w tej firmie. Zwykli naciągacze żerujący na naiwności ludzi. Kupujesz i dostawa od 3 tygodni do....no bliżej nieokreslony termin, może w tym samym roku a pieniądze zainkasowali. Sam sprawę juz zgłaszam do UOKiK i na policję i do skarbówki do nadzoru skarbowego. Chca mieć kontrolę, to beda mieli. Nie dajcie się nigdy oszukać. Ja dałem, bo byłem chory,czyli mózg odmówił mi racjonalnego spojrzenia na temat i nie sprawdziłem wczesniej tego krzaka.
NIe licz że otrzymasz towar na czas !!!
Niestety zakup u Nich to jakieś dno. Nie maja towaru, opowiadają bajki że 4 dni od zapłaty , mija 10 dni a oni nadal towaru nie wysyłają. Kontakt słaby, musiałem pisać do wszystkich świętych aby odezwała się opiekunka. Nie polecam , już drugi raz zrobili mnie w konia. Drugi i ostatni!!!
Oszuści I brak profesjonalizmu
Obsługa klienta na bardzo niskim poziomie. Nieuprzejmi - rozmawiasz jak z 12-latką z fochem. Brak profesjonalizmu. Oszukują - czas oczekiwania na produkt jest bardzo długi. Zmieniają wersje kilkakrotnie. Oszuści. Nie polecam!
Tragiczny czas realizacji zamówień
Na zrealizowanie zamówienia czekam od ponad 3 tygodni... Termin wysyłki ciągle jest przekładny o 3-4 dni robocze. Nie polecam... Nie warto...
Odradzam
Odradzam, odradzam. Ten sam proceder jak u pozostałych, którzy dali sie nabrac. Zwykły posrędnik który w białych rekawiczkach mami klientow prawdopodobnie od lat.
Od kupna nie można odstapic, sa uparci do tego stopnia, że groża zainkasowaniem całości wpłaconej należnosci, jesli po 14 dniach oczekiwaniach nie odbiore wysłanego rzekomo towaru.
Bazują na tym, ze wszystko zamawiaja dopiero w momencie wplaty na amazon ebay itd....
jak juz raz dostana zamowienie - wpłatę to nie odpuszcza.
Nie polecam! Zamówiłam prostownicę, których na stanie (jak napisała konsultantka) mają kilka. Czas realizacji 8 dni bo towar sprowadzają z zagranicy. W 9 dniu przyszła informacja że produkty brak. Dodzwonić na pożalsięboże infolinię się nie można, wysłałam maila z informacją, że żądam kontaktu telefonicznego. Dostałam odpowiedź, że sprawy rozwiązują tylko mailowo. Konsultantka (B2B) do której udało mi się dodzwonić, powiedziała, że nie obsługuje klientów indywidualnych i nie mogła (lepiej nie chciała) zapisać numeru i przekazać go do obsługi. Szkoda czasu i nerwów. Handlują tym czego nie mają!!!! Omijać!!!
Obsługa klienta i podejście na poziomie PRL. Nie kupujcie.
Niestety, muszę stanowczo odradzić zakupy w firmie Net-S z powodu ich skandalicznego podejścia do klienta i jakości dostarczanych produktów. Ostatnio zamówiłem od nich switch marki DryTek, który przyszedł uszkodzony – był uderzony i pogięty, co wskazuje na problemy z kontrolą jakości jeszcze przed wysyłką. Co gorsza, pudełko nie było w żaden sposób uszkodzone, co dodatkowo potwierdza, że produkt został wysłany w takim stanie.
Kiedy skontaktowałem się z obsługą klienta firmy Net-S, aby wyjaśnić sytuację i znaleźć rozwiązanie, spotkałem się z kompletnym brakiem zrozumienia i empatii. Pracownicy firmy od razu zaczęli mnie obwiniać, twierdząc, że to moja wina, ponieważ "źle sprawdziłem towar przy kurierze". Jest to oczywiście nieprawda, gdyż uszkodzenia wewnętrzne były nie do wykrycia bez otwarcia opakowania, co z reguły robi się już po odebraniu przesyłki.
Brak jakiejkolwiek chęci pomocy ze strony Net-S i lekceważące traktowanie klientów jest absolutnie nie do przyjęcia. Odradzam robienie jakichkolwiek zakupów w tej firmie, jeśli cenisz sobie profesjonalizm, uczciwość i jakość obsługi. To przykre, ale lepiej unikać firmy, która nie szanuje swoich klientów i nie bierze odpowiedzialności za swoje błędy.
Wirtualny sklep bez magazynu
Wirtualny sklep który oferuje sprzedaż produktów których w większości nie posiada na stanie. Wszędzie wysyłka 24h ALE od momentu gdy produkt sami zamówią, dotrze do nich i wyślą w 24h xD Scam alert! Obsługa klienta jest niegrzeczna i ignorancka. Nie zdziw się jeśli zakupiony produkt dotrze po tygodniu lub dwóch. Sprzedają towar który zamawiają w momencie gdy złożysz u nich zamówienie. Omijać, korzystać z xkom, morele itd.
To jest pseudosklep
Przestrzegam przed tym sklepem. Towar zakupiony 25.03. na mailowe ponaglenia jedna odpowiedź - czekać , brak możliwości anulowania aż do wczoraj , kiedy dostałem wiadomość , że towar nie dotarł w ostatniej dostawie (?) ale może przyjdzie za 5-6 dni roboczych i łaskawie zostałem poinformowany, że mogę zrezygnować z zamówienia, co uczyniłem i na szczęście pieniądze zostały zwrócone. Nie wiem co ma na celu takie działanie. Stracony czas i nerwy na ten pseudosklep! Proszę nie sugerować się średnią ocen na Ceneo bo szkoda nerwów.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.