Dział przetargów i ofertowania B2B to wizytówka firmy, ale w wydaniu pani Hanny B. to raczej antyreklama. Obsługa klienta na poziomie rynsztoka - osoba odbierająca telefon sprawia wrażenie, jakby prac... See more
See what reviewers are saying
Zamówienie anulowane mimo dostępności na stronie. Środki nie zwrócone (spora kwota) mimo ponowień mailowych. Brak kompletnego kontaktu ze sprzedającym (tel. stacjonarny nie jest odbierany). NIE POLEC... See more
Zgadzam się z przedmówcami, że nie zasługują na więcej niż 0 gwiazdek. Towar dotarł po dwóch tygodniach. Zgłoszenie zwrotu zakończyło się odmową ponieważ zakup nastąpił na JDG. Nie istotne było, że ni... See more
Zero gwiazdek to najlepsza recenzja dla tych oszustów. Stanowczo odradzam jakiekolwiek zakupy w tym pseudo sklepie. Radzę nie zamawiajcie nic u nich jeżeli planujecie szybką dostawę zamówionego towaru... See more
Company details
Contact info
Sprzedający nie chciał uznać rezygnacji…
Sprzedający nie chciał uznać rezygnacji z zakupu.
Kilka tygodni trwało wymienianie się pismami.
Zostałem poinformowany o naliczaniu dodatkowych opłat ze magazynowanie produktu z którego zrezygnowałem jeszcze przed wysyłką.
Finalnie, po ok 3 miesiącach udało mi się odzyskać pieniądze.
Nigdy nie spotkałem się z takim traktowaniem klientów.
Dziadostwo
Dziadostwo, anulowali zamówienie po kilku dniach bez jakiegokolwiek wyjaśnienia po czym cena na stronie uległa zwiększeniu o kilkaset złotych. Ewidentnie brak stocku i zamówienie robione pod klienta. Odradzam.
Zamówiony towar po dwóch dniach okazuje…
Zamówiony towar po dwóch dniach okazuje się niedostępny- propozycja sklepu: "czy chcesz u nas kupić coś innego?". Bardzo nie polecam, a sądząc po komentarzach to ich źródło promocji sklepu- niska cena produktów których nie mają.
Przed zakupem poczytajcie najpierw…
Przed zakupem poczytajcie najpierw opinie... może to uchroni Was przed stratą pieniędzy...
Po ponad 2 tygodniach od zamówienia …
Po ponad 2 tygodniach od zamówienia otrzymałem informację, że jednak nie wyślą mi produktu i zamówienie zostaje anulowane ...
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
Obsługa klienta leży, mam produkt do reklamacji na gwarancji ale go nie przyjmą, odsyłają mnie do producenta a producent do nich, wygląda na to że nie mam możliwości skorzystać z gwarancji która mi przysługuje, mam fakturę zakupu, nikogo to nie obchodzi i widzę że to nie pierwszy raz kiedy ten sklep traktuje swojego klienta jak g. Zobaczcie inne opinie, nie polecam tego sklepu, OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
Najwyższa pora by ktoś zamknął ten…
Najwyższa pora by ktoś zamknął ten pseudo sklep oraz nałożył stosowne kary. Sprawę zgłoszę do UOKiK oraz wszędzie gdzie się da.
Nie polecam zakupów w firmie NET-S M
Nie polecam zakupów w firmie NET-S M. Chmielewski, J. Chmielewska Sp. J. Na Ceneo oferują najlepszą, najniższą cenę routera TP-Link TL-SG1024DE z wysyłką w ciągu jednego dnia. Zdjęcie załączone. Niestety Pani Aleksandra Bujak z Dział obsługi sprzedaży internetowej informuje mailowo, że wysyłka jest możliwa po 6 dniach roboczych. Osobiście napisałem w 4 dniu roboczym, że towar nie może być wcześniej wysłany. Zaproponowałem odstąpienie, ale z uwagi na prowadzenie przez mnie działalności gospodarczej nie chcą się zgodzić. Jest to normalne przy zakupach przez np. Allegro.pl
Upartość nie prowadzi do pozyskania klienta i powtórzonego biznesu. Życzę powodzenia w rozwoju firmy, ale taka forma współpracy niczego dobrego nie wróży.
Dodam, że firma zablokowała możliwość dodawania komentarzy na Ceneo.pl
Realizacja w nieskończoność
Drugi i ostatni raz.
Oni chyba produkują te części w momencie zakupu.
Zamówienie poszło w piątek wieczorem.
Paczka z X-komu była w sobotę (duże miasto), z allegro w poniedziałek, tutaj w czwartek jeszcze nic nie wysłano -> w trakcie realizacji.
Wszystko znajduje się "na stanie", ale chyba w Chinach do złożenia -.-'
Wymiana monitora gwarancji trwa już dwa…
Wymiana monitora gwarancji trwa już dwa miesiące, brak kontaktu i informacji na temat. Nie polecam sklepu
warto być przyzwoitym
Chwilę po dokonaniu zamówienia (zakup na firmę), zorientowałem się, że kupiłem nie ten towar, który chciałem. Napisałem od razu prośbę o anulowanie zamówienia. Sklep nie poniósł żadnych kosztów, nie spakował, nie wysłał paczki. 95% normalnych sklepów nie miałoby problemu z odwołaniem zamówienia. Net-s należy do tych 5%, które za wszelką cenę realizują zamówienie. 100 zł marży ważniejsze jest niż szacunek dla klienta. Zgodnie z odpowiednim paragrafem nie musieli akceptować anulowania zamówienia, to tego nie zrobili. Podejście bardzo pro klienckie. Jak w PRL-u. No i nara, s...! Numer gadu-gadu w stopcje supportu jest tu jak najbardziej na miejscu. Firma zatrzymała się 20 lat temu. Nie polecam zakupów w net-s
Sklep nie jest pro-klient
Sklep nie jest pro-klient, brak dobrej woli i empatii biznesowej. W tym sklepie jesteś jak snajper , jak sie pomylisz to zapomnij o zwrocie towaru - nie licz na ich dobrą wolę.
Nie będą z tobą... never, ever.
TU nie kupujemy! Kupuj gdzie indziej.
net-s to strata czasu!
Trzymaj się z daleka
Uwaga - bardzo nierzetelny sprzedawca. Brak kontaktu telefonicznego. na infolinii 58-620-21-22 można wisieć godzinami bez efektu.
Nie honorują gwarancji. Przeciągają sprawy. uszkodzony dysk zgłoszony do gwarancji - poinformowali mnie o konieczności naprawy (kupiłem 2 dyski - obydwa uszkodzone).
Miesiąc czekam - i tylko otrzymuje od czasu do czasu maile. Dysków ani widu, ani słychu.
Sklep rodem z lat 90-tych
Sklep rodem z lat 90-tych. Sprzedają towar, którego nie mają. Decyzja o zakupie była podyktowana terminem realizacji, który nie został dotrzymany.
W międzyczasie zdążyłem kupić pamięć w innym sklepie (miałem nastęnego dnia), a niestety zwrot (ani wymiany na inny produkt)nie został przyjęty. Próby skokntakowania się telefonicznego sepłzly na niczym - towar prszyszeł 5 dni po terminie, bez żadnego update'u i informacji o opóźnieniu (żeby przyajmniej byała jakaś aktualizacja zamówienia).
Super, że zarobiliście prowizję, ale w życiu nic u Was nie kupię, ani nie polecę. Rozumiem teraz czemu wyłączyliście opinie na ceneo.
Sprzedają coś czego nie mają
Sprzedają produkty, których nie mają na magazynie.
Nie dostarcza zakupów. Brak kontaktu
UWAGA! Firma to nieporozumienie. Sprzedają towar którego nie mają w magazynie. Co więcej brak kontaktu.
Oszukują
Oszukują. Towar jest wyświetlany w internecie a go niema na magazynie. Zamówienie anulowane.
Nie polecam najgorszy sklep internetowy…
Nie polecam najgorszy sklep internetowy w Polsce. Terminy dostawy nijak się mają z informacją przy zakupie, dostawa trwała dużo dłużej. Zakupiony za prawie 5 000 zł monitor przyjechał niesprawny . Przy próbie zwrotu próbują wcisnąć że zwrot nie przysługuje. Przypuszczam że to celowe działanie, wysyłają zwrócony/niesprawny sprzęt i niech klient się buja z reklamacjami serwisowymi .
Ostrzegam to mój trzeci zakup w tej firmie i ostatni . Szkoda zdrowia i czasu za 200-300 zł oszczędności . Firma działa tylko na zasadzie obniżenia ceny produktu, reszta to oszustwo. Opinie na Ceneo.pl mają wyłączone, ciekawe dlaczego ? Tam się promują i pewnie płacą duże pieniądze za wspieranie tego przekrętu.
Niestety
Niestety, muszę potwierdzić opinie osób piszących przede mną. Obsługa fatalna. Najpierw napisano do mnie, że czekają na dostawę a następnie, że nie mogą zrealizować zamówienia. Teraz nie mogę odzyskać pieniędzy za zapłacone zamówienie.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.