Dział przetargów i ofertowania B2B to wizytówka firmy, ale w wydaniu pani Hanny B. to raczej antyreklama. Obsługa klienta na poziomie rynsztoka - osoba odbierająca telefon sprawia wrażenie, jakby prac... See more
See what reviewers are saying
Zamówienie anulowane mimo dostępności na stronie. Środki nie zwrócone (spora kwota) mimo ponowień mailowych. Brak kompletnego kontaktu ze sprzedającym (tel. stacjonarny nie jest odbierany). NIE POLEC... See more
Company details
Contact info
Dostawa popularnego towaru prawie dwa tygodnie
Dostawa towaru prawie dwa tygodnie. Warto zerknąć na regulamin sklepu, ile zawiera wyłączeń. Prawdopodobnie sklep sprzedaje towary których fizycznie nie posiada - dlatego tylu ludzi narzeka na długie dostawy. Nie polecam.
Porazka nie firma
Porazka byle tylko im zaplacic proforme. Pozniej kontakt sie urwal towaru brak.
Koszmarna firma
Koszmarna firma. Telefon nie działa - nie ma takiego numeru. Zwrotu nie przyjmują bo JDG. Unikać.jak ognia!
Żenada w pełnej krasie
Zgadzam się z przedmówcami, że nie zasługują na więcej niż 0 gwiazdek. Towar dotarł po dwóch tygodniach. Zgłoszenie zwrotu zakończyło się odmową ponieważ zakup nastąpił na JDG. Nie istotne było, że nie był związany bezpośrednio z działalnością. Sprawa oczywiście nie jest zakończona i trafi do odpowiednich instytucji. Mentalność chłopa z PGRu. Dno i dwa metry mułu ...
Co za koszmar
Co za koszmar. Sprzedają produkty ktorych nie mają. Kontakt z nimi nie istnieje. Nie polecam i mam nadzieję, że odzyskam chociaż kasę.
Zupełnie nie polecam.
Zupełnie nie polecam.
Dostałem powginany i porysowany towar.
Na stronie głównej podany numer telefonu jest nieaktualny.
Kontakt z serwisem tylko przez GadGadu - żenada.
Najgorszy sklep z jakim miałem do czynienia.
Zamówiłem obudowe do komputera, "darmowa dostawa", a w koszyku dodatkowe 15zł za. . . dostawę. Z racji że obudowa, na dzień w którym ją zamówiłem, była "na stanie" tylko w Net-s, a na innych stronach sprzętu nie było dostępnego "na już", to postanowiłem zamówić z tego "sklepu". Po tygodniu brak aktualizacji, pomyślałem aby zadzwonić do obsługi klienta. Jak bardzo się zdziwiłem kiedy w słuchawce usłyszałem, że taki numer nie istnieje. Następnie postanowiłem zadzwonić na numer działu przetargu, aby zobaczyć czy w ogóle da się do nich dodzwonić, czy zostałem po prostu oszukany. Odebrała Pani Hanna, która przeprosiła za opóźnienie i stwierdziła, że do końca tygodnia sprzęt powinien zostać wysłany. Niestety-nic takiego nie miało miejsca. Następny tydzień nadszedł, a ja wciąż bez obudowy. Napisałem wprost-albo obudowa przyjdzie do końca tygodnia albo proszę o zwrot kosztów, dostałem informacje że TYM RAZEM do końca tygodnia sprzęt zostanie wysłany (nie dostarczony, a dopiero WYSŁANY). Nadszedł piątek, kolejnego tygodnia, a tu niespodzianka. Okazało się, że moje zamówienie nie może zostać zrealizowane, gdyż jedyna sztuka jaką mieli okazała się być wadliwa/zniszczona. Jak to usłyszałem to myślałem, że to jakiś żart. Poprosiłem o zwrot kosztów-otrzymałem go pare godzin później. To JEDYNY plus mojej interakcji z tym sklepem. Podejrzewam, że większość produktów na ich stronie w rzeczywistości NIE JEST dostępna, pomimo informacji iż produkt jest "na stanie". Stronę zgłosiłem do UOKiK i czekam na rozwój sytuacji. Z całego serca odradzam kupno czegokolwiek na tej stronie.
Tak jak poprzednie komentarze
Tak jak poprzednie komentarze. Nie mają towaru. Oszukują, że jest na stanie, a potem sobie poczekasz.
To jest jakaś patologiczna firma która…
To jest jakaś patologiczna firma która opóźnia realizację zamówień !!!
Zero gwiazdek to najlepsza recenzja dla…
Zero gwiazdek to najlepsza recenzja dla tych oszustów. Stanowczo odradzam jakiekolwiek zakupy w tym pseudo sklepie. Radzę nie zamawiajcie nic u nich jeżeli planujecie szybką dostawę zamówionego towaru. Dla tych oszustów z net-s.pl szybka dostawa to abstrakcja. Komentarze, które zobaczycie na stronie sklepu, piszą pracownicy, to chyba ich najważniejsza praca.
Absolutnie nie polecam
Absolutnie nie polecam, wręcz odradzam ten sklep. Towar "dostępny" według tego sklepu to towar na zamówienie, którego termin realizacji może sięgać dwóch tygodni. Mało tego, po anulowaniu zamówienia sklep zamierza się kredytować Twoimi pieniędzmi jeszcze 2 tygodnie. Omijać szerokim łukiem.
Kontakt w sprawie procesu zbiorowego
Oszukanych zapraszam do kontaktu pod adres mkz1975 małpa wp kropka pl - będę organizował zbiorówkę przeciwko net-s
Nie polecam - janusze biznesu
Nie polecam. Towar niby dostępny ale potem się okazuje że czas oczekiwania to tydzień. Tydzień mija i nic. Po kolejnych kliku dniach mail że dostawa opóźniona o kolejny tydzień! Odmawiają anulowania zamówienia i zwrotu pieniędzy! Omijać szerokim łukiem!
Nie należy kupować nic w tej firmie.
To nie sklep a oszuści.Ponad miesiąc nie mam ani zamówienia ani zwrotu pieniędzy. Kontaktu brak. Na maila odpowiedzieli jak napisałam, że zgłoszę to odpowiednim organom.Były to jednak informacje niedorzeczne i kłamliwe.Też uważam, że zasługują na proces zbiorowy .
Brak zwrotów dla JDG, długie czasy wysyłki
Produkty dostępne, a nie na stanie, czasy wysyłki po 2-3 tygodnie
Firma zasługuje jak najbardziej na…
Firma zasługuje jak najbardziej na jakiś proces.
Znikomy kontakt, 100% amatorki, zero współpracy z klientem.
Jak najbardziej jestem za pozwem zbiorowym.
Czy można się gdzieś podłączyć pod proces zbiorowy?
Prawdopodobnie oszustwo
Prawdopodobnie oszustwo. Zamówienie złożone 8/04 i zero kontaktu.
DRAMAT! ZERO KONTAKTU
Produkt zamówiony ze sloganami wysyłka 24h i recenzjami obok typu "szybka wysyłka". Telefon do obsługi klienta za ciężki do odebrania w ciągu 3 godzin bycia na linii. Konta gadu-gadu dla picu, jeżęli pracownicy nie akceptują zaproszeń, które są wymagane, aby w ogóle napisać. Po zadzwonieniu na ich inny numer bardzo hamskie odzywki i odłożenie słuchawki. Podsumowując, jeżeli masz problem to jest on twój a nie sklepu.
Zamówiłem towar w cenie wystawionej na…
Zamówiłem towar w cenie wystawionej na sklepie. Zamówienie było przedpłata przelewem, bo nie było możliwości zamówienia za pobraniem. Sklep skontaktował się ze mną i powiedział, że nie może mi sprzedać towaru za cenę ze strony o jak chcę to będzie za 5 dni ale droższy. Przelew poszedł zgodnie z zamówieniem, towaru brak, Pani Hania bezczelnie powiedziała że jak mi się nie podoba to anuluje zamówienie:
Witam,
aktualnie nie mamy możliwości realizacji zamówienia w tej cenie. Zamówienie anulowane.
Pozdrawiam/Best regards
mgr Hania Banasik
Dział przetargów i ofertowania B2B
Mail:/
Phone: +48 533 337 453
Skype:
GG: 5601167
net-s.pl
NET-S M. Chmielewski, J. Chmielewska Sp. J.
ul. Żwirowa 37, 84-230 Rumia
NIP: 5862146342, KRS: 0000301588
Wysyłka następnego dnia
Wysyłka następnego dnia, towar nowy, oryginalnie zapakowany, cena o 200 zł mniej niż u konkurencji. Wszystko działa bez zarzutu. Polecam
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.