Jeg fik en lækker brunch. Den var smagsfyldt, stor og indbydende. Omgivelserne er super flotte med en utrolig flot bar i midten. Det var generelt meget og godt for pengene. Så alt i alt en dejlig ople... See more
See what reviewers are saying
Fik en 3 retters menu og det smagte virkelig dejligt😋 En rigtig god oplevelse med pæne faciliteter og hyggelig atmosfære. Om man vælger at spise der,nyde en drinks eller en kop kaffe, kan det var... See more
Verdens mest ulækreste burger. For at gøre den billigere, snyder de folk med at blande såååå meget fedt ind i den at den smager af ren fedt og derfor smager meget dårlig. Den var dårligste burger som... See more
Lukker alle ind. Også dem under 18…. Magtliderlige vagte, kender hverkenden rettigheder eller hvad de snakker med folk om (også under 18..) Barchefer der også er magtliderlige(sku nok også under 1... See more
Åboulevarden 22, 8000 , Aarhus C , Denmark
- +4525533031
- kontakt@lavaaarhus.dk
- lavaaarhus.dk
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Trist
Min kæreste og jeg havde en rigtig dårlig oplevelse med Cafe Lava. Vi tænkte, at vi på en time, godt kunne nå at få noget mad og bare hygge os inden vi skulle hente bilen fra den parkering, som vi betalte for. Der gik så 15 minutter før nogen overhovedet tog vores ordre. Dernæst gik der omkring 40 minutter, hvor tjeneren så kommer tilbage med vores mad... bortset fra at den ene bestilling var forkert. Så de skulle lave noget nyt til mig. Tjeneren siger da, at det kun tager få minutter at lave den ret, som jeg oprindeligt skulle have.Så undrer jeg og min kæreste os over, hvorfor vi så skulle vente i 40 minutter på nachos og en club-sandwich. Ikke nok med det, så bliver min kæreste nødt til, at gå ned og hente bilen, inden vores tid udløber, så hun må gå fra sine allerede kolde nachos, og først lige da hun skal til at gå, får jeg min mad, som er en joke i sig selv. En club-sandwich med et stykke bacon, agurker som er smidt ud på tallerkenen, smagløs kylling, og brødet sad ikke ikke engang ordentligt sammen, selvom den havde en pind igennem til at gøre netop det. Så skal jeg rigtig sidde der og spise min mad alene, uden min kæreste, på en dag, hvor vi bare ville hygge os med et lille måltid. Værste 228kr i mit liv
Skuffet
Øv! Meget skuffende oplevelse!! Var på lava for halvandet år siden og jeg synes ventetiden var kort både på betjening og på maden... Og maden var super god der... Så derfor tog jeg min kæreste med derhen, det var en ring service vi ventede 15 min på at kunne bestille maden (det ok) men efterfølgende ventede vi så 45 min. På at vi fik maden og da vi endelig fik maden var den super ringe. 🙁🙁 ( Der var ikke mange mennesker derinde) men der var da lidt, men kommer aldrig tilbage dertil...
Sølle sted..
Vi havde reserveret bord til 9 personer en søndag aften. Efter en times venten - efter vi havde bestilt maden, så kommer tjeneren og siger, at de ikke kan levere vores mad endnu - og de ikke ved hvor længe det tager før vi får maden. Der var kun 3-4 borde, hvor der sad nogen ud over os. Vi var ikke så stemte for at vente yderligere - da de ikke kunne sige, hvornår maden ville komme, så vi endte med at betale for vores drikkevarer og så gik vi derfra. Da vi går kan vi høre, at andre gæster i cafeen klager over, at de har serveret kold sauce. Vi har givet cafeen vores besyv med efter vores oplevelse - de har valgt ikke at besvare vores henvendelse. Cafe Lava har været virkelig godt engang - så godt, at vi har holdt en fødselsdag i cafeen, men nu er det et sølle sted - virkelig ærgerligt!
Fantastisk service.
Fantastisk service.. meget nærværende personale , følte os velkomne, god stemning
Kan varmt anbefales
Ik et særligt godt sted
Hvor skal jeg starte, virkelig langsom betjening, vi ventede i så lang tid på at kunne bestille. Ikke spor høflig betjening. Lugt af toilet ud i hele cafeen. Langsom genopfyldning af morgen buffet. Iskaffen smagte af mælk med karamel smag. Dog havde de okay brød, men i hvert fald ikke et sted jeg vil komme igen.
Veltilberedt stegt flæsk
Veltilberedt stegt flæsk, liflig øl, begge tjenere super imødekommende - stor ros til kokken.
Mega hyggelig aften.
Lidt koldt op ad vinduet.
Dårlig mad og betjening
Min søn og jeg var derinde og ventede temmelig længe på at blive betjent, på trpds af at vi sagde, det skulle gå lidt hutigt. Vi bestilte deres burger og drikkevarer, Burgeren smagte intet af - absolut intet og i skærende kontrast til den, stod de tilhørende pommes frites, som var så salte, at vi næsten ikke kunne spise den. Da jeg skulle betale, fandt jeg ud af at der var to størrelser sodavand og jeg havde fået den største (Mersalg) uden at blive spurgt. Jeg gjorde opmærksom på,at det var lidt dårlig stil. Tjeneren gad nærmest ikke engang at se på mig og lyste langt væk af, at hun ikke gad høre på mig. Hun tilbød dog i en vrængende tone, at jeg kunne få pengene igen. Det afviste jeg, da vi efterhånden havde ret travlt med at komme videre til vores anden aftale, men vi var ret skuffede over at en cafe ved åen kan være af så dårlig kvalitet
Øv brugte et gavekort vi havde til …
Øv brugte et gavekort vi havde til frokost her i dag, troede det var en café af et vist niveau, men ak, fik hhv stjerneskud og pariserbøf. Pariserbøffen var lillebitte, og brødet var noget sjasket brød gemt under farsen. Stjerneskudet var dænget til af dåseasparges, der var våde og tyndede dressingen, sjaskede fiskene til, og brødet var ikke ristesprødt, det var tørt i kanten som bare kokken. Der har i hvert fald ikke været professionelle inde over den mad, spild af penge, har helt dårlig samvittighed overfor de venner som gav os kortet, at vi misbrugte det på så dårlig restaurant. ØV og aldrig mere
Lever ikke op til "en lækker brunch"
Personalet er søde og meget venlige, det kan dog ikke opveje madens kvalitet og udbud. Maden er præfabrikeret og færdiglavet. Der er ikke megen variation i udbuddet, slet intet grønt.
Ganske god oplevelse
+ God mad, imødekommende og rar personale.
- Dekorationen (malerier) er meget upassende og underlige, hvilket giver en besynderlig atmosfære.
Cafeteria agtigt
Menuen var ikke som bestilt, der manglede en del. Vi havde fået et gavekort på en #Luxus Brunch for 2#, der var ikke meget LUXUS over dette. Kommer ikke igen.
Super god mad
Dejlig tjener fra vest Jylland. Hun ydet bare kanon service og var så rar. Man følte sig velkommen og maden var god