Lastatungt Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Installerade Peders hjälpfjädring på en Fiat Ducato Camper (Weinsberg). Fantastiskt resultat, körde från Enköping i en helt ny bil. Rekommenderas starkt, verkligen "value for money". Service i toppkla... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mycket bra kontakt med företaget. Bra grejer. Köpte stötdämpare till husbil. SUPER nöjd då de gav mig rekommendationen som nu jag inte förstår jag klarat mig utan. Snabb tillmötesgående till 100 %.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Lasta Tungt installerade luftfjädring från MAD samt stötdämpare från SV på vår Sprinter husbil och resultatet var helt fantastiskt - det blev som en helt ny bil! Jag har också redan fått hjälpstarta... See more

Company replied

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 85% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

67 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans, bra att företaget uppdaterade mig om en vara som var slut på lager. Nöjd 👍

24 June 2026

Montering bakre innerskärmar

Wow, bokade datum och tid för montering av bakre innerskärmar, de tog emot på utsatt datum och tid. De monterade medan vi väntade. Helt enkelt super bra. Kan inte annat än rekommendera 👍

3 June 2026

Kvalitet

Snabb leverans av en produkt som direkt upplevs som stabil och uppskattad. Säker infästning, snabbt att ta av och på.

6 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Professionell service och expertis utöver det vanliga!

Kan inte vara mer nöjd med mitt besök hos LastaTungt i Enköping! Jag vände mig till dem för en rejäl uppgradering av husbilen och resultatet blev helt fantastiskt. De eftermonterade Toyo Open Country A/T III (255/60R18) på riktigt snygga DIRT A.T D214-fälgar, samt appstyrd luftfjädring och MAD-suspension fram.
Från första stund fick jag ett otroligt professionellt bemötande och suverän rådgivning av Magnus, som verkligen vet vad han pratar om. Processen var smidig från start till mål – superenkel tidsbokning, snabb service och allt gjordes i en mycket välutrustad och fräsch verkstad.
Köregenskaperna på husbilen har fått ett enormt lyft och ligger nu i absolut världsklass. Letar du efter expertis, kvalitet och ett tryggt omhändertagande för ditt fordon så är det hit du ska vända dig. Rekommenderas varmt!

18 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Lasta Tungt installerade luftfjädring…

Jag har också redan fått hjälpstarta en Fiat baserad husbil med startboostern - och det var hur enkelt som helst trots helt dött batteri i Fiaten.
- sedan så är ju hela personalen grymt trevliga också1

11 May 2026
Rated 1 out of 5 stars

Beställde fyra däck för 10.000kr en…

Beställde fyra däck för 10.000kr en måndag enligt hemsida 1-3 dagars leverans står tydligt på hemsidan om snabba leveranser. En vecka efter ringer jag och frågar var mina däck är enligt dom är de helt slut i lager men inte en tanke om att ringa upp och berätta detta utan jag själv blir tvingad att ring och fråga och ändra min beställning. Obs däcken jag beställde från början stod att de fanns tillgängliga i lager och för leverans.
Hade varit mycket bättre om de ringde upp och tog kontakt med kund för att gå vidare med en lösning.

18 May 2026

Reply from Lastatungt

Vi förstår absolut din frustration och håller med om att du borde ha fått återkoppling från oss tidigare i ärendet. Någon från oss borde ha kontaktat dig så fort vi såg att däcken inte gick att leverera enligt ursprunglig plan, och där brast vi tyvärr denna gång.

Just nu har vi ett väldigt högt tryck både på verkstad och webbshop, vilket inte är en ursäkt men en förklaring till att vissa ärenden tyvärr tar längre tid än de borde. Vi tar till oss av kritiken och arbetar aktivt med att förbättra våra rutiner kring lagerstatus och kundkommunikation. Vi söker även nya medarbetare för att bättre hinna med det stora flödet av ordrar och förfrågningar.

Vi uppskattar samtidigt att du valde att fortsätta dialogen med oss och att vi kunde hjälpa dig vidare med en alternativ lösning på däcken.

Tack för feedbacken — sådant hjälper oss faktiskt att bli bättre.

Med vänlig hälsning
Magnus Johansson
Lastatungt.se

Rated 1 out of 5 stars

Jag har inte fått allt jag beställt än…

Jag har inte fått allt jag beställt än och ingen uppföljning alls. Jag har inte haft tid att kontakta er men tycker det är dåligt
Nr31684

23 May 2026

Reply from Lastatungt

Hej Daniel, skulle du kunna komma med ett ordernummer så att vi kan hjälpa dig att gå vidare.

Rated 1 out of 5 stars

Beställde ett front-rör till Mercedes…

Beställde ett front-rör till Mercedes Sprinter 2026-04-16 som anländer 2026-04-20. Vid genomgång av paketets innehåll fattas två stycken konsoler. Kontaktar Lastatungt 2026-04-21 och får försäkran att de saknade konsolerna skall komma inom några dagar. I skrivande stund 2026-05-17 har jag fortfarande inte fått några konsoler. Dessutom sitter en tejpremsa på kartongen "Saknas fästen". Man är alltså fullt medvetna om att det fattas delar, ändock skickas det ut till kund.

17 May 2026

Reply from Lastatungt

Vi kan tyvärr inte hitta någon order i ditt namn hos oss, så vi ber dig gärna att ringa oss på måndag så vi kan gå igenom detta tillsammans och försöka reda ut vad som hänt.

Det är inte vi på Lastatungt som skickat ut varan direkt, utan den har skickats från vår underleverantör. Om paketet varit märkt med att fästen saknas så har detta i sådana fall inte meddelats till oss från deras sida, vilket vi självklart ser allvarligt på.

Ring oss gärna så ska vi försöka hjälpa dig vidare så snabbt som möjligt.

MvhMagnus / Lastatungt.se

Rated 1 out of 5 stars

Beställde däck och fälg av ägaren…

Beställde däck och fälg av ägaren själv. De skulle komma veckan efter. Under en månads tid bara ghostade han oss och svarade inte. Jag var tvungen att ringa från ett annat nummer för han skulle svara Då... " dem ligger faktiskt här klara du har dem i slutet på veckan senast måndag - tisdag nästa vecka". Två veckor senare ingen order. Sen börjar vi jaga igen efter ett par dagar kommer beskedet. Vi kan inte lösa din order. Oseriösare leverantör för man leta efter

30 April 2026

Reply from Lastatungt

Vi känner tyvärr inte alls igen detta och har ingen kännedom om ärendet du beskriver. Vi tar alltid kunders upplevelser på största allvar och vill gärna reda ut vad som hänt.

Ring oss gärna på måndag så går vi igenom detta tillsammans och ser vad som blivit fel. 😊

Proffs!

Proffsiga och bra produkter! Problemlösare av rang!👍🏻

29 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Handla direkt från Kama istället (Eller inte!, uppdaterad)

Handla direkt från Kama istället, mycket billigare och väldigt mycket bättre service.

Tar tillbaka tidigare uttalande ovan, Lastatungts ägare kontaktade mig personligen två dagar senare och förklarade situationen som uppstått. Lång historia kort, verksamheten är allt igenom seriös med kundfokus utöver det vanliga.

14 April 2026

Reply from Lastatungt

Vi upplever att ditt meddelande är lite otydligt, och vi har därför svårt att förstå exakt vad du vill framföra eller vad du behöver hjälp med. Vi kan heller inte se att du är kund hos oss på Lastatungt, vilket gör det ännu svårare för oss att sätta oss in i ärendet.

Om du avser produkter som är inköpta via annan återförsäljare rekommenderar vi att du vänder dig direkt till inköpsstället för support och eventuell hantering.

Med det sagt – om du har handlat via Kama tidigare kan det vara smidigast att kontakta dem direkt, då de kan hjälpa dig vidare i ärendet.

Du är självklart välkommen att återkomma till oss om du kan förtydliga ditt ärende.

Med vänlig hälsning, Lastatungt

Rated 2 out of 5 stars

Blackbear 33*12.5 R20

Beställde A/T däck till min pickup som var 33*12,5 R20.

Dessa skulle ha så kallad OWL (outer white letters) men när däcken kom så var de helt svarta. Alltså utan OWL.

Mailade ägaren som menade att det inte framgår någonstans att det skulle vara OWL. Men när jag visade fakturan och ordernummer så såg han att det visst gjorde det. Sen sa han att det inte finns OWL på så stora hjul.
Då ska man väl inte skriva det heller kanske?

Jag frågade om de ville ta tillbaks däcken eller om jag blev kompenserad på annat sätt?
Då slutade man svara.

Relativt dåligt bemötande, men snabb leverans och bra pris. Fast för fel produkt.

26 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ett mycket trevligt bemötande och bra…

Ett mycket trevligt bemötande och bra jobb! Har fått monterat luftfjädring bak på plåtisen,blev en helt annan bil att köra, känns betydligt stadigare och komfortmässigt bättre.Snyggt och prydligt monterad teknik under förarstol och smidigt med den digitala manöverdosan.

4 April 2026

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look