Altid fantastisk service! Jeg er fast kunde hos Itech-Rep, og det er en fornøjelse hver eneste gang. Uanset hvilken medarbejder man møder, er fagligheden i top, servicen er i særklasse, og humør... See more
See what reviewers are saying
Xbox Series X stor service Jeg var nede i går ca kl 10:30 og indleverer min Xbox Series X, så den kunne få rens plus ny og frisk kølepasta. Jeg kan hente min Xbox under 2 timer senere, nær... See more
Company replied
Fik gjort min smartphone næsten ny med udskiftning af for - og bagside samt nyt batteri. Var lidt presset på tid og aftalte afhentning 2 timer senere. Telefonen var klar da jeg vendte tilbage. H... See more
Company replied
Rigtig god service og behagelig betjening. De var hurtig til at få reservedele hjem og hurtig til at få problemet løst. Kan varmt anbefales, hvis du har problemer.
Company details
Written by the company
Hvorfor ITech-Rep? - Fordi vi er professionelle Så skulle uheldet være ude, så kan ITech-Rep i Odense hjælpe. Vi yder professionelt reparation af smartphone, tablets, pc'er, og diverse elektronik. Vi har også salg af tilbehør og reservedele. Vi anvender kun OEM-reservedele og yder derfor altid 2 års garanti på alle vores reparationer. ITech-Rep, Bedste kvalitet og priser!
hunderupvej 23, 5000, odense c, Denmark
- kontakt@itech-rep.dk
- itech-rep.dk
Super professionelt!
Super professionelt!
Hurtig og personlig betjening
Konkurrencedygtige priser
Og en rigtig flink fyr der har butikken!
Rigtig fin service
Fik rigtig god service, proffessionel håndtering, og smilende personale..
Kan klart anbefales..👍
Professionel arbejde og byens bedste…
Professionel arbejde og byens bedste service.
Kunde servicen er altid i top.
Lever til tiden og man for altid en god oplevelse med hjem der fra
Kan klart anbefales
Hurtig service, al data væk fra pc
Hurtig men inkompetent service. Jeg gik ned med en computer som var død, og fortalte at der var filer på den som vi skulle bruge. Min kone henter computeren nogle timer senere, og da hun tænder den er alt på den væk. Hun går tilbage ned til dem, oprørt og forvirret, og spørger hvorfor alt hendes arbejde er væk. Butikkens ejer siger at windows er geninstalleret. Min kone spørger om filerne ikke kan genskabes, hvortil han med et smil siger nej, og min kone må gå grædende derfra, da hun nu har mistet en masse personligt arbejde, et stort bogprojekt for SDU inkluderet. Enten ved ejeren ikke hvad han laver, eller også har han aldrig hørt om at man kan tilbagebringe filer med recovery software. Vi fik heldigvis nogle ting tilbage, men mange hundrede timer er tabt. Han er enten ondsindet eller inkompetent til at reparere computere. Han mangler basal viden. Gå ALDRIG ned til dem med en computer!!!

Reply from ITech-Rep
Super god service
Super god service, fornuftige priser kan kun anbefales
God serivie
God serivie. Blev færdig før tid. Medarbejdere gjorde meget ud af at udbedre fejlen. Kan klart anbefales
Dejlig og behagelig medarbejder
Dejlig og behagelig medarbejder, man bliver mødt med et smil af en flot uniformered medarbejder. Kompitent og ærlig sælger - man får en vejledning man normalt kigger længe efter hos de fleste konkurenter. Man bliver budt på kaffe mens telefonen bliver lavet, her må jeg sige der virkelig er fokus på kunden får en god oplevelse.
super god og hurtig service
Har idag fået skiftet min datters skærm og display på iPhone, kan kun anbefale dem.
Fair pris, god og hurtig service og vigtigst af alt, troværdige at handle med.
Rigtig god service og professionelle…
Rigtig god service og professionelle personale
Meget venlig og de har styr på deres grej
Bliver ikke sidste gang
Perfekt og specialist
Med stort kentskab og færdighed og …
Med stort kentskab og færdighed og under behagelige samtale om samfundet og verden blev mine problemer på min Samsung Galaxy S6 løst. Endelig en IT-service rundt om hjørnet, nok min fremtidlige forsyningssted med IT-grej, da dette med service går hånd i hånd.
Tak for den behagelige bekendtskab!
Rigtig god service og kontakt!
Fik repareret min bærbare computer hos dem til en god pris. Dertil har været rigtig god kontakt under reparationen. Kan varmt anbefales!
Super service og til bedste pris
Jeg har fået skiftet skærm på 3 af familiens Iphones hos Itech-rep. Hve gang har jeg fået telefonen med i løbet af 15 min Jeg har kun positivt at berette. Mit touch pad på min macbook pro er også blevet skiftet til langt under prisen andre steder.
Professionel og utrolig hjælpsom!
Klodset som jeg er, med samtlige iPhones jeg har ejet, har ITech-Rep kunne lave mine skader og været utroligt hjælpsom. Kan mere end varmt anbefales! Professionel og super effektiv!
Mvh. Cathrine
Personlig og professionel service!
Hver gang jeg har problemer med min iPhone eller har ødelagt den, så henvender jeg mig til ITech-Rep!
Her får jeg altid hurtig og fantastisk service til Danmarks bedste priser.
ITech-Rep kan klart anbefales - jeg giver 6 ud af 5 stjerner! :D