Altid fantastisk service! Jeg er fast kunde hos Itech-Rep, og det er en fornøjelse hver eneste gang. Uanset hvilken medarbejder man møder, er fagligheden i top, servicen er i særklasse, og humør... See more
See what reviewers are saying
Xbox Series X stor service Jeg var nede i går ca kl 10:30 og indleverer min Xbox Series X, så den kunne få rens plus ny og frisk kølepasta. Jeg kan hente min Xbox under 2 timer senere, nær... See more
Company replied
Fik gjort min smartphone næsten ny med udskiftning af for - og bagside samt nyt batteri. Var lidt presset på tid og aftalte afhentning 2 timer senere. Telefonen var klar da jeg vendte tilbage. H... See more
Company replied
Rigtig god service og behagelig betjening. De var hurtig til at få reservedele hjem og hurtig til at få problemet løst. Kan varmt anbefales, hvis du har problemer.
Company details
Written by the company
Hvorfor ITech-Rep? - Fordi vi er professionelle Så skulle uheldet være ude, så kan ITech-Rep i Odense hjælpe. Vi yder professionelt reparation af smartphone, tablets, pc'er, og diverse elektronik. Vi har også salg af tilbehør og reservedele. Vi anvender kun OEM-reservedele og yder derfor altid 2 års garanti på alle vores reparationer. ITech-Rep, Bedste kvalitet og priser!
hunderupvej 23, 5000, odense c, Denmark
- kontakt@itech-rep.dk
- itech-rep.dk
Suveræn service!
Jeg kan varm anbefale service hos Husam. Min iPhone X var ødelagt fysisk og mentalt. Han fixede den med kærlighed og overraskende leveringstid.
Er din telefon ødelagt, tag fat i Itec-rep i Odense.
Et lille effektivt serviceværksted
Et lille effektivt serviceværksted, som giver opbakning til den IT bruger som ikke kan trække på den store organisations IT afdeling.
IT rep har hjulpet mig alle de problemer jeg har haft med IPhone og iBook. Hurtigt og til OK pris.
Super service og fornuftige priser 🤩👍
Super fin service
Super fin service
Altid mega høflige og god tålmodighed
Dygtig sælger (smiler)
Meget tilfreds
Super pro gutter, de repererer til fornuftig pris og yder perfekt service 👍
Super pro gutter alt perfekt
Jeg kan KUN anbefale
Super service og behandling 👍
ANBEFALING
Jeg er altid blevet godt behandlet hos dem, så de anbefales af mig
Super behandling og uforglemmelig…
Super behandling og uforglemmelig service. Meget tilfreds
Wauw
Den bedste service Jeg har oplevet
Kvalitets arbejde
Hurtige
Gode priser
Jeg kan KUN anbefale
Virkelig god
Virkelig god, kompetent og hurtig hjælp efter uheld med min bærbare pc.
I-Tech Rep kan kun anbefales!
Super god og lynhurtig service
Super god og lynhurtig service! Topklasse!
Super hurtigt og flot rep af iphone
Hurtig og kompetent service
Hurtig og kompetent service.
Indleverede en Nintendo Switch med defekt “ side i switch til controleren”.
Vil helt klart anbefale i-tech Nyborg.
100 % tilfreds kunde
Fair, god og hurtig
Fair, god og hurtig betjening, oplevede ingen problemer
Hurtig og effektiv rep. af Switch
Hurtig og effektiv rep. af strømstik på Nintendo Switch.
Hurtig og fin service.
Hurtig og fin service.
Lidt større udvalg i telefoner, kunne være godt.

Reply from ITech-Rep
Itech-rep... Ja tak.
Serviceteknikeren var super kompetent og løste fejlen på stedet. Kanon god oplevelse.
Begge telefoner virker perfekt.
Godt og hurtigt arbejde 😊