Gummimaattershop Reviews 11

3-star
2-star
1-star

Hold jer langt væk!!

Havde bestilt gummimåtter til et hjemmefitness, men var desværre ikke tilfreds med kvaliteten af måtterne. Dette informerer jeg hjemmesiden om og efterspørger derfor en retur. På deres hjemmeside står der, at de kan arrangere afhentning af en ordre, hvis ordren ikke kan sendes med almindelig postvæsen. Eftersom ordren vejer over 100 kg i alt, så efterspurgte jeg en afhentning, men dette var åbenbart ikke muligt. Jeg efterspurgte derfor returlabels, men det var åbenbart ikke muligt, til at starte med. Først efter en masse frem og tilbage, kunne jeg købe returlabels for næsten 800 kr!!
Hold jer langt væk! Deres kundeservice er elendig og deres produkter er virkelig ikke tilfredsstillende.

9 April 2026
Rated 3 out of 5 stars

God kvalitet, men meget forvirring ifm. ordren.

Midt i oktober oprettede jeg, som erhverv, en ordre på 18 gummimåtter.
Da jeg ikke kendte til firmaet, som viste sig at hedde Ivol og fra Holland og da ordren kostede ca. 15000.- inkl moms, valgte jeg at modtage faktura.

Ordren ankom efter få dage og så egentlig fin ud, dog var den elendigt pakket.
På de fotos der var vist af måtterne, på webshoppen, havde måtterne en skrå bagkant.
De måtter jeg modtog, havde en lige bagkant.
Dette tog sælgeren "Junior" meget ilde op, da jeg venligt sendte billeder og spurgte til forskellen.
Jeg valgte at beholde måtterne, især da kvaliteten er rigtig god!!

Anden forvirring er omkring betaling af faktura;
Før man bestiller, lover de faktura fra et firma der kaldes "Biller" og fakturaen vil blive sendt så snart de har afsendt ordren.
Men jeg kunne ingen faktura finde og var regelmæssigt i kontakt med Ivol, men fik at vide at ordren stadig var "i processen".

Den 16/12, altså ca. to måneder efter måtternes ankomst, kom fakturaen så fra Ivol, hvor valutaen dog var ændret til €.
Fakturaen var heller ikke sendt fra Biller, men fra Ivol selv.
Det er jo flot at give 2 1/2 måneders kredit, men jeg har i de to måneder jeg har ventet, tjekket alle mail mapper dagligt, da jeg ikke anede hvilken mailadresse fakturaen ville blive sendt fra.

Jeg betalte prompte fakturaen, selv om jeg havde yderligere 14 dage til det og vælger betaling med kort næste gang ;-)

Summa summarum:
Måtternes kvalitet: 4 stjerner
Måtternes design ift billederne: 3 stjerner
Kundeservice fra "Junior": 2 stjerner
Betalingsfrist (faktura): 5 stjerner
Forvirring ift betalingsfristen: 2 stjerner

- Så I kan sådan set roligt handle her, men forvent ikke den allerbedste kundeservice og Junior har en meget kort lunte (måske er der en sprogbarriere).

Detaljen med den manglende skrå bagkant har vist sig at være mere problematisk end forventet.
En kalv har nemlig fundet ud af at han kan vippe måtten op og knække den, så dét gør han igen og igen.
Med det resultat at måtten er ved at dele sig i to.
Det koster en stjerne i den samlede bedømmelse.

16 December 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har handlet flere gange uden problemer.

Bestilte en gummimåtte på særlig mål - fik den efter 7 dage (den blev skippet fra Holland) - dette var jeg informeret om :-)
En lign. Måtte vil have kostet 3 gange mere fra en dansk butik.
Så jeg er super tilfreds med mit køb - og er ærlig talt lidt forundret over de dårlige anmeldelser der er herinde.

9 September 2024

Meget lang leveringstid

Meget lang leveringstid. Har for længe siden bestilt en gummimåtte til udendørs brug og den er ikke kommet endnu. Pengene er trukket for længe siden. Jeg rykkede for varen og fik svar på hollandsk 2 gange. Jeg skrev til dem at jeg ikke forstår hollandsk, troede jo også at det var et dansk firma og de svarede så på engelsk. Jeg bad om svar på dansk eller tysk, det fik jeg ikke. Nu går der yderligere 7 dage før de afsender min ordre, hvis de så gør det. Aldrig mere køber jeg noget hos det firma mere. 😨

5 July 2024
Rated 1 out of 5 stars

Tjek varen grundigt ved modtagelse!

Købte et gummigulv, der skulle være lugtfrit. Det er det langt fra.

Efter jeg ruller det ud i sollys opdager jeg en produktionsfejl midt i stykket, der ellers var svær at opdage i normalt dansk vejr. Kontakter forhandler med det samme, men da det ikke er indenfor 24 timer efter modtagelse er alt hvad jeg kan få en kupon på 5 euro til nyt køb

Stor overraskelse at jeg ikke har tænkt mig at handle der igen

22 July 2023
Rated 2 out of 5 stars

Jeg har modtaget en ringmåtte med et…

Jeg har modtaget en ringmåtte med et slidt område, som jeg absolut ikke vil forvente af en helt ny måtte.
Jeg reklamerer og spørger om det er muligt at få et afslag. Men jeg har ikke modtaget andet end et auto-reply med at de normalt svarer indenfor 24 timer, og nu er der gået over en uge.
I juni blev jeg sendt videre fra deres hollandske til deres franske afdeling pga. travlhed.
Fra den franske afdeling blev jeg lovet 30% / 10€ afslag, men modtog dem ikke, og fulgte op i juli, hvor de insisterede på, at beløbet var refunderet.
Pludselig kommer de 10€ så i oktober.
Meget mærkværdigt firma! Hvis de faktisk gerne vil give en god oplevelse, så er der virkelig noget, de burde stramme op på :-)

24 May 2023

Is this your company?