Super oplevelse . Ringede dertil fordi jeg havde nogle spørgsmål. Fik den hjælp jeg havde brug for . Han fortalte mig hvor jeg skulle finde det på nettet hvis jeg selv ville bestille . Spurgte hvor... See more
See what reviewers are saying
Jeg havde bestilt måtter og havde skrevet i kommentar om de kunne vente med at afsende dem og en anden ordre, hvor jeg skrev at det var hast. Begge gange sørgede de for at opfylde mine ønsker, vi var... See more
Hurtig service og som det indledningsvist ser ud til også et godt produkt til en fornuftig pris. Tænker ikke oplevelsen og bedømmelsen vil ændre sig, når produktet har været i brug for alvor.
Bestilte en palle muddermåtter tirsdag formiddag og onsdag formiddag stod de på gårdspladsen. Så det gik hurtigt og effektivt. Ikke en finger at sætte herfra.
Super oplevelse
Super oplevelse .
Ringede dertil fordi jeg havde nogle spørgsmål. Fik den hjælp jeg havde brug for . Han fortalte mig hvor jeg skulle finde det på nettet hvis jeg selv ville bestille . Spurgte hvor hurtig han kunne levere ( det var lige inden påske ) . Hvis du bestiller i dag så sender jeg den i morgen , sagde han og så ville jeg have dem hurtigt . Det havde han ret i . Bestiller igen derfra hvis jeg skal bruge mere .
God service og super hjælpsom medarbejder. 👍 mega glad for mit fitness gulv . God kvalitet og har ikke den der “ gummi lugt “ . Alt er godt
Super hurtig levering ☺️
God og hurtig handel.
Godt produkt.
Hurtig levering. Og måtten til at stå på lever op til mine forventninger.
Når først fliserne ligger der, så ligger de stabilt
Når først fliserne ligger der - så ligger de ret stabilt. Til gengæld er hver flise tung og lidt umedgørlig; det er ikke en fejl. Det er en del af fidusen.
god service
God match mellem pris og produkt
Hurtig problemfri bestilling og levering
Godt produkt og fin levering
Vi købte fitnessfliser af gummi til vores homegym. De er af høj kvalitet til en god pris og det var nemt af aftale en leveringsdag der passede os.
Super tilfreds
Hurtig levering, gummimåtterne var lette at håndtere, og hesten er glad