Usunąłem wcześniejsze komentarze ponieważ po 97 dniach od ustawowego terminu (art. 32 ust. 1 i 2 ustawy z 16.02.2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów) przedsiębiorca zwrócił wszystkie pieniądze... See more
Company replied
Company replied
Zamówienie zrealizowane przez sklep bardzo szybko i bez problemów. Sprzęt w stanie bardzo dobrym, powyżej oczekiwań. Przesyłka szła trochę dłużej niż się spodziewałam, ale to chyba kwestia kuriera, ni... See more
Kiedy zostanie wysłany do mnie telefon Samsung Galaxy S25 FE 5G (numer zamówienia: #50619) ??? Proszę o szybką odpowiedź lub zwrot pieniędzy na moje konto. Z poważaniem... See more
Zakup przebiegł wzorowo. Telefon zgodny z opisem, świetnie zabezpieczony na czas transportu i dostarczony ekspresowo. Kontakt ze sprzedawcą bezproblemowy, obsługa bardzo fachowa. Szczerze polecam tego... See more
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Nie polecam! Zakup z 2 lutego, jest to 11 luty , ani telefonu ani pieniędzy. Skonczy się chyba policją Zamówienie 50607. Zapewnienia,przedłużania, kolejne kłamstwa. Sprzedawca kłamie że o jakimś opóźnieniu informował. Same kłamstwa i gra na czas . Nikomu nie polecam kupować tu telefonu.
Oczywiście sprzedawca kłamie że wystawia się opinie bez żadnego kontaktu. Kłamią w żywe oczy! Polecam poczytać komentarze o sklepie na stronie " konsumerci " To złodziej zwykły jest, to że piszę tu że skontaktuje się ,że wyjaśni- to kłamstwa! Zgłaszać na policję! Proszę pamiętać że te odpowiedzi sklepu że komentarz bez kontaktu itd. to same kłamstwa. Próbuje grać że chce rozwiązać problem

Nie polecam!!!!!
Poszkodowanych zapraszam do rozmowy w złożeniu pozwu zbiorowego. Proszę dokumentować transakcje zamówienia jak i e-maile z rozmów.
Sprzedawca oszukuje i zbywa czasowo.Złożyłem zamówienie 17 grudnia 2025r. i do 5-ciu dni miałem otrzymać zakup (S25ultra512GB za ponad 4000zł).Po upływie 5 dni jak się upomniałem to napisano mi że otrzymam towar za 3 dni, później za 7 dni itd. aż do czasu jak wystawiłem negatywną opinię bo nie miałem ani towaru ani pieniędzy przez prawie m-c. Wówczas sprzedawca się odezwał abym usunoł negatywny komentarz. Oczywiście nie zgodziłem się do czasu aż otrzymam pieniądze, to zaczęło się straszenie sądem ze strony sprzedawcy. Zgodziłem się usunąć komentarz jeśli otrzymam potwierdzenie wpłaty ale sprzedawca chciał abym wpisał mu pozytywną opinię rozwiązania sprawy!!!. Nie dość że od 17 grudnia do 20 stycznia próbowałem normalnie załatwić sprawę czekając tyle dni po terminie to on jeszcze napisał mi "że ma problemy oddając mi moje pieniądze!!!!".Ostatecznie napisałem sprzedawcy że po otrzymaniu potwierdzenia wpłaty usunę wpis ale bez jakich kolorek konsekwencji prawnych na co on przystał, co tak na prawdę było bzdurą, bo przelew zrobił ale i wysłał mi pismo do sądu. Tak że uważajcie u kogo kupujecie i czytajcie najpierw recenzje zanim co kolwiek u tego sprzedawcy kupicie. Pozdrawiam ;)
W razie pytań podaję kontakt: 733653244

Zamówienie zgodne telefon zaplombowany dotarł 2 dni po zakupie
Nie polecam, telefon zakupiony 25.09.2025 (zam50111) odstąpienie od umowy i brak zwrotu kosztów w całości. Pod koniec grudnia sklep zwrócił tylko 10% bez ustalenia zemną i dalej cisza. Kontakt ze sklepem utrudniony brak odpowiedzi na @.Sprawę przekazuję wyższym organom.

Reply from Blue Phone
Rzeczowy i szybki kontakt. Większość odpowiedzi udziela automat ale konsultant wszystko potwierdził. Zakup bez najmniejszych problemów
16 grudnia 2025 złożyłem zamówienie na telefon, które zostało przez sklep potwierdzone. Z oferty wynikało, że dostawa orientacyjnie potrwa 5 dni. Kontakt ze sklepem bardzo utrudniony, brak informacji na temat planowanego terminu dostawy. W tej sytuacji 14 stycznia pisemnie odstąpiłem od umowy. Kolejne pytania o zwrot wpłaconych pieniędzy pozostają bez odpowiedzi. Brak kontaktu telefonicznego, brak odpowiedzi na mail. Jest 9 lutego.

Reply from Blue Phone
Sprzęty w super stanie. Polecam sklep internetowy.
Telefon Samsung Galaxy S25 Ultra 5g/512 Gb zakupiony w dniu 14.01,2026, do dnia dzisiejszego nie dotarła, na stronie internetowej nadal " w realizacji" pomimo że w regulaminie dostawa 1-5 dni roboczych. Kontakt ze sprzedawcą tylko po wystawieniu nieprzychylnych opinii. Nie polecam, przestrzegam przed zakupem. sprawę zgłoszę do rzecznika praw konsumenta i na policję.

Reply from Blue Phone
Dostawa w terminie. Telefon zgodny z zakupem. Dotarł cały. Dziękuję.
Kupuję tutaj kolejny raz. To wystarczająca rekomendacja. Ostatnia przesyłka trochę zostala uszkodzona przez kurieta, ale tylko po pudełku dotarła bez uszkodzeń urzadzenia.
Zakupiłam telefon w dniu 22 listopada 2025 r. za kwotę 3290 zł.
Przed wysyłką odstąpiłam od umowy, w związku z czym telefon nie został wysłany przez sprzedawcę.
Do dziś nie otrzymałam pełnego zwrotu środków. Sklep dokonał przelewu w wysokości 200 zł, nie uzgadniając ze mną podziału zwrotu na części ani jakichkolwiek warunków takiego rozliczenia, po czym poinformował mnie, że zwrot musi zostać podzielony na części i nie ma możliwości zwrotu całości.
Mam poczucie humoru, ale w tej sytuacji trudno mówić o czymkolwiek zabawnym.
Powyższe informacje wynikają z korespondencji mailowej i udokumentowanych faktów.
Aktualizacja:
W odpowiedzi na prośby o wyjaśnienia oraz próby podważania treści opinii przez sprzedawcę przekazałam stosowne wyjaśnienia drogą mailową.
Sprawa ma charakter formalny i jest w toku. Na tym etapie nie prowadzę dalszej publicznej polemiki.
Zdecydowanie nie polecam.
Z mojego doświadczenia jest to ryzykowny zakup.
Ocena sytuacji należy do Państwa

Reply from Blue Phone
W sklepie internetowym blue-phone.pl w dn. 09.01.2026r złożyłem zamówienie na zakup telefonu Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB za 4198PLN (zamówienie nr 50474). Podczas składania zamówienia dokonałem zapłaty całej kwoty w systemie tpay. Na stronie sklepu podczas składania zamówienia informacja : dostępność-duża ilość, czas wysyłki-5 dni. W dn. 12.01.2026r informacja ze sklepu : zmiana statusu zamówienia - przyjęto do realizacji. Od tego czasu brak jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem. Telefonu nie odbierają, na sms i e-maile nie odpowiadają. Ze względu na brak realizacji zamówienia w dn. 21.01.2026r wysłałem rozwiązanie umowy z prośbą zwrotu pieniędzy w ciągu 14 dni. Do dnia dzisiejszego brak pieniędzy na moim koncie. Ze względu na brak zwrotu pieniędzy, w dniu dzisiejszym wysłałem e-mail z "Ostatecznym przedsądowym wezwaniem do zapłaty kwoty 4198PLN" oraz opisałem swoją sprawę na konsumersi.pl. W najbliższym czasie pofatyguję się na Policję i do Rzecznika Praw Konsumenta.
Czy robić zakupy w tym sklepie? Ja odradzam.
Po umieszczeniu tutaj negatywnej oceny, sklep odezwał się z komentarzem :"Odezwiemy się do Pana w tej sprawie." Po przeczytaniu takiej informacji wiele osób pomyśli :"Sklep chce rozwiązać problem". Niestety, ale nie. Na e-maila otrzymałem taką informację :"Dzień dobry. Wolałbym kroki prawne, aniżeli eskalowanie sprawy publicznie, szczególnie w sytuacji, w której toczy się szereg postępowań na moją szkode przez publiczne pisanie wielu komentarzy przez osoby, które nie są moimi klientami." Czyżby insynuował Pan, że nie jestem klientem Waszego sklepu i chcę wyłudzić od Was pieniądze? To już jest szczyt bezczelności.

Reply from Blue Phone
Niskie ceny przejrzysta strona, polecam
Szybki sprawny kontakt. Wszystkie wątpliwości wyjaśniono. Pozdrawiam G.M.
Zamówienie na Samsung Galaxy S25 Ultra złożone zostało 5.01.2026.
16.01 zrezygnowałem z zakupu gdyż telefon do tego terminu nie został do mnie wysłany. Brak kontaktu telefonicznego (nikt nie odbierał mimo kilku prób). Kontakt email przed rezygnacją z zamówienia w miarę ok, z zapewnieniami że telefon zostanie dostarczony w ciągu kilku dni. Po rezygnacji z zamówienia kontakt sporadyczny. Ustawowe 2 tygodnie minęły, a zwrotu pieniędzy brak. Ostatni kontakt email 2 dni temu (05.02), z zapewnieniem zwrotu pieniędzy w ciągu 2-3 dni. Wskazany termin spłaty minął i nie został dotrzymany. Dotarł jedynie kolejny email (09.02) z informacją o kolejnym przeciągnięciu terminu zwrotu pieniędzy.
Kroki prawne podjęte!!! NIE ODPUSZCZĘ WPŁACONYCH PIENIĘDZY!!!
Dzisiaj 17.02 otrzymałem (bez wcześniejszej informacji ani uzgodnienia podzielenia długu na raty) przelew na kwotę 100zł, z informacją w tytule, że to 1. część zwrotu. BRAK SŁÓW I GRANIE NA ZWŁOKĘ!!!

Reply from Blue Phone
Jestem zadowolony . Na pewno skorzystam raz jeszcze z Państwa oferty .
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.