See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Remco heeft bij onze woning horren en plisse gordijnen ingemeten, geleverd en geinstalleerd. Alles ziet er prachtig uit en is van goede kwaliteit! Communicatie ging heel soepel, reactie vaak binnen en... See more

Rated 5 out of 5 stars

We zijn erg tevreden over de service en het product. We hebben 4 horren en 1 plissé hor gekocht bij Remco. Ze zijn goed op maat, goede kwaliteit en de juiste kleur. Als we de ramen nu open zetten... See more

Rated 5 out of 5 stars

Na een doorverwijzing kwam ik bij Remco van Beterhorren.nl terecht, ik mailde mijn vraag en diezelfde dag hadden we al 3 x gemaild wat ik precies wilde en een afspraak gemaakt! Het was allemaal maatwe... See more

Company details

1. Window Treatment Store

Written by the company

Ook zo’n last van vliegen en muggen binnen? Tijd om aan BETER HORREN te beginnen! "Luxe horren op maat gemaakt. We helpen u met de keuze voor de juiste hor. ✅ Voordeligste prijs ✅ A- kwaliteit ✅ Snelle levering ✅ Montage service*

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Alles top; opname, offerte, planning & plaatsing

In een woord top!! Allereerst is Remco super netjes, duidelijk en wordt alles snel opgepakt. De uitleg van de mogelijk oplossingen, het opmeten, de offerte en levering: alles ging super snel en werd volledig uit handen genomen. Er zijn sites genoeg waar je het allemaal zelf kunt regelen, maar qua prijs en kwaliteit en ontzorging denk ik niet dat je ergens beter terecht kunt dan bij Beter Horren. Wij gebruiken de horren (zowel inzet horren, schuif voor een velux raam en schuif voor een schuifpui) alles werkt super. Geen mug of vlieg meer in huis.

21 April 2023
Rated 5 out of 5 stars

Beter horren: een aanrader !

Prachtige horren, zorgvuldig afgewerkt en handig in het gebruik. Prettige en soepele samenwerking in het proces van uitzoeken, opmeten en plaatsen.

7 March 2023

Ouderwetse service

Goede en snelle communicatie en er wordt mee gedacht.

Wij hebben de horren en plissé deuren laten plaatsen en zijn er heel blij mee. Netjes gemonteerd en alles werkt perfect.
Al met al goede service, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Een aanrader dus.

1 May 2023

Goede service en advies

Snelle, goede en professionele contact gehad na mijn aanvraag naar horren. Medewerker heeft voor alle ramen alles kosteloos ingemeten en advies gegeven over de horren. Levering van vier horren was snel (ongeveer 2 weken). Betaling kan tot twee weken na levering.

18 April 2023
Rated 4 out of 5 stars

Snelle service

Snel opgemeten, snel opgeleverd en gemonteerd.
De prijs voor het geheel was alleszins redelijk.
Remco was en is gemakkelijk te benaderen en vriendelijk in de omgang

28 April 2023

Fijn persoonlijk contact

Fijn persoonlijk contact. Deskundig en mogelijkheden in onze situatie besproken. Opties aangegeven welke door ons te kiezen zijn. Klus prima uitgevoerd. Horren geplaatst en materiaal ziet er stevig en verzorgd uit.

1 November 2022

Een aanrader

Duidelijke uitleg wat de mogelijkheden waren. Snelle levering en afspraken werden nagekomen. De hor bij de deur liep niet goed, deze werd meteen weer meegenomen en er kwam een nieuwe. Er hoefde pas betaald te worden nadat alles geplaatst was. Absoluut een aanrader!

24 October 2022

Perfecte plissegordijnen…

Fijn dat we inmeet afspraak konden maken. Snelle levering en goeie uitleg hoe we zelf de plisse gordijnen moesten plaatsen. Product deed volledig aan onze verwachting.

25 July 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look