Remco heeft bij onze woning horren en plisse gordijnen ingemeten, geleverd en geinstalleerd. Alles ziet er prachtig uit en is van goede kwaliteit! Communicatie ging heel soepel, reactie vaak binnen en... See more
See what reviewers are saying
We zijn erg tevreden over de service en het product. We hebben 4 horren en 1 plissé hor gekocht bij Remco. Ze zijn goed op maat, goede kwaliteit en de juiste kleur. Als we de ramen nu open zetten... See more
Na een doorverwijzing kwam ik bij Remco van Beterhorren.nl terecht, ik mailde mijn vraag en diezelfde dag hadden we al 3 x gemaild wat ik precies wilde en een afspraak gemaakt! Het was allemaal maatwe... See more
In een woord top!! Allereerst is Remco super netjes, duidelijk en wordt alles snel opgepakt. De uitleg van de mogelijk oplossingen, het opmeten, de offerte en levering: alles ging super snel en werd v... See more
Company details
Written by the company
Ook zo’n last van vliegen en muggen binnen? Tijd om aan BETER HORREN te beginnen! "Luxe horren op maat gemaakt. We helpen u met de keuze voor de juiste hor. ✅ Voordeligste prijs ✅ A- kwaliteit ✅ Snelle levering ✅ Montage service*
Contact info
Voorburggracht 259, 1723HN, Noord-Scharwoude, Netherlands
- 0226720029
- info@beterhorren.nl
- beterhorren.nl
Hordeuren …
Het bedrijf zit in Noord Scharwoude dus in het zelfde dorp waar ik woon . Altijd handig als er onverwachte dingen gebeuren. Dan is de eigenaar zo bij je. Goede service. Prima vakman .
Remco weet wat hij doet en werkt netjes…
Remco weet wat hij doet en werkt netjes en denkt mee. Komt zijn afspraken na en heeft mooie producten.
Goed persoonlijk contact
Goed persoonlijk contact, goed advies en prima prijs.
De beste service
De beste service! Na opmeten en advies over de mogelijkheden hadden we snel een scherpe offerte. Binnen 2 weken na opdracht is alles geleverd en superstrak gemonteerd incl. uitleg over de werking en evt. verwijderen voor het winterseizoen. Grote inzethorren, klemhorren, schuifhordeur en een plissé gordijn voor binnen. Buitenom alles in sjiek zwart aluminium. Staat keurig bij de woning. We zijn er super blij mee.
Beter Horren werkt prima
Remco heeft bij ons 6 horren naar tevredenheid geplaatst. Wij hebben voor zijn bedrijf gekozen omdat Remco prettig in omgang is, duidelijk zonder poespas alles heeft uitgelegd, transparant was over zijn prijzen en levertijd, snel op de mail reageerde en per telefoon goed bereikbaar was.
Snelle levering alleen jammer dat ze…
Snelle levering alleen jammer dat ze niet geplaatst werden maar als postpakketten werden geleverd

Reply from Beter Horren
Mooi vlot!
Snel afspraak voor inmeten gehad. De offerte volgde met de zelfde snelheid.
De plaatsing ging ook mooi vlot, en we zijn zeer tevreden over het product en de kwaliteit!
Top service
Na contact op te hebben genomen, enorm snel een afspraak kunnen maken om in te meten. De communicatie verliep soepel en snel.
Een professioneel bedrijf en goeie prijs/kwaliteit verhoudingen.
afwaterings gaatjes in de Hor
Omdat er afwaterings gaatjes in het profiel van de hor zaten , en wij Remco de volgende dag daarover mailde , kwam hij een dag daarna gaatjes boren , TOP
Hoogwaardige kwaliteit, betaalbare prijs
Het bedrijf doet ook wat er met hun is afgesproken. Goeie en betrouwbare service. Werkt erg netjes, echt een aanrader
Snel, vakkundig en goede prijs/kwaliteit
Mooie en goede kwaliteit horren tegen goede prijzen. Zeer snelle levering en perfect gemonteerd. Wij zijn blij!
Erg fijn contact
Erg fijn contact, een snelle in meet afspraak en twee weken later de horren geplaatst. Super service!
Prima geholpen mooie horren en…
Prima geholpen mooie horren en uitstekend geplaatst.
Remco is een topper en wij zijn…
Remco is een topper en wij zijn superblij met de horren en de keurige montage. Zou hem zeker aanraden!
Heel snelle en fijne communicatie
Heel snelle en fijne communicatie. De horren werken top!
Komt zeer beleefd over levert netjes…
Komt zeer beleefd over levert netjes optijd
Als er nadien nog iets nodig is wordt het snel nagelevefd
Kortom mijn volgende hor komt weer bij Beter Horren vandaan
Super service!
We hebben Remco gevraagd omdat we erg veel last hadden van vliegen en muggen in huis. Remco kwam bij ons thuis om de deuren en ramen te bekijken, alles op te meten en te adviseren over verschillende horren die er zijn. Na een snelle levering heeft hij ook alles vakkundig gemonteerd. We zijn heel blij dat we de horren bij Remco hebben aangeschaft en we zijn blij met het resultaat, we hebben geen vlieg of mug meer in huis.
Goed en snelle service
Goed en snelle service. Communiceerde duidelijk over levertijden en alles was eenvoudig geregeld.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.