See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Patricia kom ud og hjalp med gode råd i en stue/køkken alrum, hvor lyden var ganske forfærdelig! Det blev til flotte lydisolerende loftplader, opsat af den sødeste og dygtigste montør. Det var ikke k... See more

Rated 1 out of 5 stars

Monteret akustikloft i vores køkken-alrum. De tabte vores emhætte ned i vores køkken-ø, hvoraf induktionsplade og bordplade blev ødelagt. Det nægter at give en dekort ovenpå et meget tungt forløb med... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi overvejede længe en løsning til vores køkken alrum og stue med ELENDIG akustik. Vi valgte Alpha Akustik og deres Alpha Direct plader på stort set hele loftet. Resultatet er langt bedre end forvente... See more

1. Acoustical Consultant
  2. Occupational Safety and Health

Written by the company

Oplever du rumklang på arbejdet eller derhjemme, kan vi give dig et GRATIS tilbud på at fjerne støjen - ring 70 26 14 12. Vi har lavet akustikløsninger i over 24 år og fjerner støjgener på skoler, institutioner, på kontorer, i industrilokaler og hos private. Alle får en skræddersyet løsning, der er tilpasset behov, økonomi og æstetik - baseret på en akustikanalyse af lokalet. Har du fået lavet en akustikløsning hos os, vil vi meget gerne høre om din oplevelse. På forhånd mange tak.

4.0

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde et rigtig godt forløb med…

Jeg havde et rigtig godt forløb med Alpha Akustik. De sendte en konsulent ud til os, som fortalte os om mulige løsninger. Da vores rum har en atypisk udformning, fik vi udført en lydprøve, og estimater på, hvor meget rumklangen vil falde.

Vi valgte at få to øer med Alpha Nordic lameller. Alpha akustik fik dem installeret over to dage. Finish er rigtig flot og akustikken er væsentligt forbedrede.

13 March 2020

Reply from Alpha Akustik

Kære Troels. Mange tak for din fine anbefaling. Vi er glade for at læse, at I havde en god proces med flot finish og forbedret lydmæssige forhold. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

En helt igennem god oplevelse - og løsning!

Super god dialog med konsulent Jens Ole Svane, som gav rigtig god rådgivning og anbefalinger til løsninger. Alt blev leveret og monteret til aftalt tid af en dygtig tømrer, som kendte produktet til fulde. Vi er super glade for løsningen, som i den grad har mindsket lydniveauet i vores store køkkenalrum. Vi kan kun give Alpha Akustik vores bedste anbefalinger.

22 February 2020

Reply from Alpha Akustik

Kære Jacob. Mange tak for din flotte anbefaling. Det er glædeligt at læse, at det har været en god proces og at I er glade for resultatet. Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anbefaling. Rigtig god dag. Mvh Marie/ Alpha Akustik

Go service !

Go service !
Der var lidt udfordringer med leveringen hvilket de hurtigt fik løst 👍

18 January 2020

Reply from Alpha Akustik

Kære Søren. Mange tak for din fine anbefaling. Det er altid godt at læse, at udfordringer hurtigt bliver løst. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Varm anbefaling

Indledningsvis god vejledning til muligheder for forbedring af akustik, dernæst hurtig levering, effektiv opsætning og virkelig positivt resultat. Vi er meget tilfredse.

31 December 2019

Reply from Alpha Akustik

Kære Annette. Mange tak for den flotte anbefaling. Det er dejligt at læse, at I har oplevet en god proces og et godt lydmæssigt resultat. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anbefaling. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

God service, hurtig ekspedition og fremragende resultat!

God service, hurtig ekspedition og fremragende resultat!
Bestilte Alpha direct plader, som jeg selv ville sætte op selv. Jeg fik dem leveret efter et par dage.
Nemme at sætte om og resultatet er rigtig godt.

1 December 2019

Reply from Alpha Akustik

Kære Jimmy. Tusind tak for den flotte anbefaling. Hvor er det dejligt at læse, at det har været en god proces, og at du fik leveret pladerne hurtigt. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anbefaling. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse fra start til slut

Har fået lavet en akustikløsning i vores køkken og stue. Super kundeoplevelse fra start til slut og super resultat. Kan absolut anbefale Alpha Akustik, hvis du har problemer med akustikken i dit hjem.

29 November 2019

Reply from Alpha Akustik

Kære Rie. Mange tak for den flotte anbefaling. Hvor er det dejligt at læse, at I har haft en god oplevelse fra start til slut. Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anbefaling. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Fra råb til normal samtale - takket være 4 plader i loftet

Vi døjede med et opholdsrum i vores lejlighed med rigtig dårlig akustik. Thomas fra Alpha Akustik besøgte os og kom ikke alene med forslag til, hvordan vi kunne reducere støjniveauet, men forklarede også indgående, hvad der sker med lyd i den type rum. Vi fik således en god forståelse af, hvad der går galt med akustikken og dermed et godt grundlag for at vælge mellem de tre løsninger, Thomas foreslog til vores rum. Vi valgte at få installeret nogle ALPHA DIRECT plader i loftet, hvilket blev udført nogle dage senere af en meget behagelig håndværker, John, som desuden ryddede pænt op efter sig. Pladerne sidder perfekt, og ingen lægger mærke til dem, men freden sænkede sig straks over vores hjem, da vi tog rummet i brug samme dag. Slut med at råbe til hinanden, fordi lyden "forsvandt" op i loftet. Tak til Thomas, John og Michael Lee, der var med i slutfasen, for en rigtig god service og for at give os vores hørelse tilbage :-)

20 November 2019

Reply from Alpha Akustik

Kære Ditte. Mange tak for den flotte anbefaling. Hvor er det dejligt at læse, at I har haft en god oplevelse af hele processen. Det er også dejligt at læse, at 4 akustikplader kunne skabe mere ro i jeres opholdsrum, og at det nu er slut med at råbe. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anbefaling. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

Bedre kan det ikke blive...................

Vi kan kun give Alpha Akustik vore allerbedste anbefalinger.
Opgaven, som skulle løses, koncentrerede sig om et meget unikt og historisk lokale, men Alpha Akustik formåede at skabe en fin balance mellem det æstetiske og det funktionelle.
Vi oplevede en meget personlig, nærværende og professionel håndtering af vor opgave.

FONDEN MØNS BYGNINGSFORNYELSE

5 November 2019

Reply from Alpha Akustik

Kære Mona. Tusind tak for den flotte anbefaling. Hvor er det dejligt at læse, at der er blevet skabt en fin balance mellem det æstetiske og det funktionelle i akustikløsningen. Det glæder os også meget at læse, at I har oplevet håndteringen af opgaven meget personlig, nærværende og professionel. Mange tak for de fine ord. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

Vi er meget glade for løsningen med…

Vi er meget glade for løsningen med vores nye loft i stue og alrum. Det er blevet meget hyggeligere at være i huset og lyden er blevet meget fin. Meget professionelt firma og montører.

1 November 2019

Reply from Alpha Akustik

Kære Hans. Mange tak for den flotte anbefaling. Det er jo helt fantastisk at læse, at huset er blevet hyggeligere efter akustikreguleringen. Mange tak fordi du har delt din oplevelse. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Kompetent og serviceminded

Kompetent rådgivning og en serviceminded indstilling - det er hovedindtrykket af Alpha Akustiks arbejde hos os. Konsulenten fortalte, hvad der skulle til - og vi valgte at stole på hans råd. Det viste sig at være et godt valg. Vi er gået fra et rungende alrum, hvor der var strenge krav om "kun 1 taler ad gangen" til, at der kan tales på kryds og tværs af bordet - også i større selskaber. Tillige dermed også et visuelt flot indtryk, hvor akustikpladerne er blevet en del af rummet. 100% tilfredshed herfra.

2 September 2019

Reply from Alpha Akustik

Kære Susanne. Tusind tak for dine flotte ord. Vi er meget glade for at læse, at I har heft en god oplevelse og er tilfredse med resultatet – både lydmæssigt og visuelt. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Alle løfter indfriet

Alle løfter indfriet, alle aftaler overholdt. Meget glade for vores nye loft i køkken/alrum

7 August 2019

Reply from Alpha Akustik

Kære Joachim. Tusind tak for den flotte anbefaling og tak fordi du tog dig tid til at skrive den. Det er dejligt at læse, at I er glade for jeres nye køkken/alrum, og at processen har været god. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende service fra tilbud til montering. Yderst professionelle håndværkere, som satte det hele op i løbet af en dag. Vi er yderst tilfredse med resultatet.

6 August 2019

Reply from Alpha Akustik

Kære Katrine. Tusind tak for den flotte anbefaling. Hvor er det dejligt at læse, at I har haft en fremragende oplevelse, og at I er tilfredse med vores dygtige håndværkere. Mange tak fordi, du tog dig tid til at skrive en anbefaling til os. Rigtig god dag til jer. Mvh Marie / Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig hurtig vurdering af støjproblem…

Dejlig hurtig vurdering af støjproblem i vores lejlighed, gode løsningsforslag - og hurtig professionel opsætning af akustikplader herefter. Stor forandring i lydniveau bagefter. Det er mange penge - men det er pengene værd.

24 May 2019

Reply from Alpha Akustik

Kære Marianne. Mange tak for de fine ord. Det glæder os at læse, at det har været en god proces med et godt lydmæssigt resultat. Mange tak fordi, du tog dig tid til at anbefale os. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

Akustik plader har hjælpet meget i…

Akustik plader har hjælpet meget i køkkenet hvor det har været meget støj. Thomas har været god til at forklare og følge op på sagen fra starte til slut.

3 May 2019

Reply from Alpha Akustik

Kære Mary. Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at læse, at processen har været god, og at Thomas har været god til at følge op på sagen. Vi håber, I fortsat nyder den gode akustik. Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Rated 4 out of 5 stars

Problemer med akustikken? Skynd dig at få det fikset!

Salgsprocessen kunne godt have været bedre; monteringen var perfekt! Resultatet er FANTASTISK :-) Der er ikke noget at betænke sig på :-)

3 April 2019

Reply from Alpha Akustik

Kære Dorte. Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er meget glade for at læse, at resultatet er fantastisk. Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Rated 3 out of 5 stars

Startede uheldigt, men endte godt!

Vi aftalte i mandags over mail at skulle mødes med jeres konsulent i Aalborg i dag fredag. Konsulenten dukkede aldrig op. Både min mand og jeg havde taget fri for at være hjemme til dette møde og havde set meget frem til det, da den dårlige akustik i vores hus påvirker os meget.
____________

OPDATERING:
Konsulenten håndterede fejlsituationen yderst tilfredsstillende, og kom allerede senere samme dag. Hans service var yderst i top og vi venter nu på et tilbud fra ham/alpha akustik, som vi ser meget frem til :) Grundet ovenstående retter jeg min anmeldelse.
Til Marie fra Alpha Akustik: Du må meget gerne videregive ovenstående informationer til konsulenten, da han fortjener cadeau for hvordan han håndterede en uheldig situation :)

29 March 2019

Reply from Alpha Akustik

Kære Line. Jeg er ked af at høre, at I har ventet forgæves. Det er jo altid frustrerende, når man sætter tid af, og folk ikke dukker op. Jeg har talt med konsulenten og kan forstå, at han forsøgte at kontakte jer flere gange og at I fik aftalt, at han kom forbi senere på dagen?

Vi går meget op i god service hos Alpha Akustik, og jeg har ikke hørt om en lignende situation før, så det er bestemt ikke en situation, der afspejler vores tilgang til vores kunder. Men vi er mennesker. Vi gør vores bedste, og kan kun beklage dybt, at der var en misforståelse ift. jeres aftale.

Jeg er dog glad for at høre, at han kom forbi jer senere på dagen.

Rigtig god weekend til jer.

Mvh Marie/Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

Vi er så glade for vores løsning med…

Vi er så glade for vores løsning med akustikplader i loftet. Super hjælp og vejledning til, at finde den rigtige løsning, installation og færdigt resultat! Kan virkelig anbefales i den højlydte børnefamilie.

28 March 2019

Reply from Alpha Akustik

Kære Kira. Hvor er det bare dejligt at læse om jeres gode oplevelse. Mange tak for de pæne ord, du har delt flere steder. Det er vi meget. Vi håber, at jeres familie får glæde af det akustiske loft, og at det gør dagligdagen lidt roligere. Ha' en dejlig søndag. Mvh Marie /Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

Super professionel, kompetent og venlig

Super professionel, kompetent og venlig, og vi er meget glade for resultatet.

21 February 2019

Reply from Alpha Akustik

Tusind tak for din fine anmeldelse, Chris. Vi er meget glade for, at I er tilfredse med forløbet og resultatet. Ha' en dejlig dag. Mvh Marie /Alpha Akustik

Super

Jeg er superglad for resultatet. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke købte pladerne for 10 år siden.

Også en stor tak til Michael Lee, som hjalp med at ændre min ordre, efter det faktisk var for sent.

18 February 2019

Reply from Alpha Akustik

Kære Mads. Tak for de flotte ord. Ja, nogle gange finder man først ud af, hvor slemt, det har været, når man sidder med det nye akustikloft. Vi er meget glade for, at du har været tilfreds med vores service og resultatet. Ha' en dejlig dag. Mvh Marie/ Alpha Akustik

Kan kun anbefales.

Meget behageligt intromøde med Thomas. Meget professionel sagsbehandling og montering af mineraluldspladerne i loftet i vores private hjem.

Pladerne virker😄

29 January 2019