See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Patricia kom ud og hjalp med gode råd i en stue/køkken alrum, hvor lyden var ganske forfærdelig! Det blev til flotte lydisolerende loftplader, opsat af den sødeste og dygtigste montør. Det var ikke k... See more

Rated 1 out of 5 stars

Monteret akustikloft i vores køkken-alrum. De tabte vores emhætte ned i vores køkken-ø, hvoraf induktionsplade og bordplade blev ødelagt. Det nægter at give en dekort ovenpå et meget tungt forløb med... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kompetent rådgivning og en serviceminded indstilling - det er hovedindtrykket af Alpha Akustiks arbejde hos os. Konsulenten fortalte, hvad der skulle til - og vi valgte at stole på hans råd. Det viste... See more

Company details

1. Acoustical Consultant
  2. Occupational Safety and Health

Written by the company

Oplever du rumklang på arbejdet eller derhjemme, kan vi give dig et GRATIS tilbud på at fjerne støjen - ring 70 26 14 12. Vi har lavet akustikløsninger i over 24 år og fjerner støjgener på skoler, institutioner, på kontorer, i industrilokaler og hos private. Alle får en skræddersyet løsning, der er tilpasset behov, økonomi og æstetik - baseret på en akustikanalyse af lokalet. Har du fået lavet en akustikløsning hos os, vil vi meget gerne høre om din oplevelse. På forhånd mange tak.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

5+ stjerner!

Hvis jeg dog bare kunne give mere end 5 stjerner, så havde I fået det!

Jeg har sjældent oplevet en proces så gnidningsfri og gennemført professionel som Jeres. Rigtig god rådgivning og besøg af jeres konsulent, Dennis, som havde gode råd og endda gav os flere løsningsforslag at vælge mellem. Dertil en dygtig håndværker (Teis), som var helt fantastisk, meget detaljeorienteret og var opmærksom på afvigelser selv i millimeter klassen. Var super dygtig, god til at orientere og foreslå justeringer inden opsætning. Send gerne min ros videre til Teis!

Vi fik limet 120x120 cm plader i loftet svarende til ca. 48% af køkken-alrummets gulvareal. Et rum med højt til loftet, gipsvægge og -lofter, hårdt køkkeninteriør og klinkegulv. Det har en helt utrolig fantastisk effekt, visuelt flyder sammen med det eksisterende loft, så man lægger slet ikke mærke til det. Den eneste lille ting er, at materialet har en lidt speciel lugt - måske blanding af pladernes materiale og limen, som det er sat op med - men det forventer jeg forsvinder efter nogle dage.
Et anbefalingsværdigt firma og produkt!

5 January 2022

Reply from Alpha Akustik

Hej Henrik. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den er vi meget glade for. Jeg har både ringet Dennis og Teis op og videregivet dine rosende ord.

Vi er meget taknemmelige for, at du har brugt tid på at skrive denne anmeldelse - det betyder meget for vores virksomhed.

Lugten skulle meget gerne forsvinde relativt hurtigt - luft gerne lidt ud, for at hjælpe processen.

Jeg kan fortælle dig, at lugten er ganske ufarlig og hverken indeholder eller frigiver nogen form for stoffer, der har en negativ indvirkning på menneskers og andre levende væseners helbred. Og den forsvinder igen.

Vi håber, du bliver glad for din løsning. Mvh Marie / Alpha Akustik

Fin proces med overslag

Fin proces med overslag, besigtigelse, tilbud og udførelse i fæłleshuset i en andelsforening. Især tilfredshed med dygtige håndværkere, som også så på detaljerne.

20 December 2021

Reply from Alpha Akustik

Hej Asger. Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at læse, at det har været en god proces. Jeg videregiver dine flotte ord til rette personer - og tak igen for, at du tog dig tid til at skrive. Rigtig dejlig jul. Mvh Marie /Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

Super service og rådgivning fra start…

Super service og rådgivning fra start til slut og et fantastisk resultat, som har afhjulpet de akustikproblemer, vi har haft i et hus med højt til loftet og store vinduespartier.

25 October 2021

Reply from Alpha Akustik

Hej Ulla. Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at I er tilfredse med processen og resultatet. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

Professionel Akustik til den private husejer.

Vi købte for et par år siden hus, som er fra 2006 og er bygget med hårde falder i alle rum.
Køkken alrum var hårdt ramt af dårlig akustik og forskellige forslag har været lagt frem for at løse.
Bla. at skiftet lofteter ud med troltekt eller akustik gips.
Valget faldt på en løsning fra Alpha Akustik, bestående af Alpha Solo med tæt på ophæng.
Resultatet har været overbevisende godt, og hele forløbet med opmåling og sparring omkring opgaven har været meget professionelt og tilfredstillende.
For os har det været vigtigt at kunne få en professionelt rådgivning, i vores hjem.

4 October 2021

Reply from Alpha Akustik

Hej Torben. Mange tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at læse, at I har været glade for både rådgivningen, forløbet og resultatet. Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os - det er vi meget taknemmelige for. Ha' en dejlig dag. Mvh Marie /Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

En rigtig god oplevelse med alpha akustk

En rigtig god oplevelse. Er flyttet til nu lejlighed for par måneder siden. Oplevet ret kraftig efterklang. Efter tip fra mine sønner, kontaktede alpha akustik , som kom dagen efter og målte støjen. Dagen efter , ret omfattende analyse med løsning og pris. Par dage efter, par sympatiske håndværker som klistrede Akustiske plader på loftet. Og Wupti var efterklangen væk.
Meget postiv oplevelse , som jeg deler nu med alle støjplagede .
Anbefale kraftig alpha akustik.

10 September 2021

Reply from Alpha Akustik

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt, at dine sønner har været glade for deres akustikløsning og har anbefalet os. Det er dejligt at læse, at processen hos dig har været god og at du er glad for resultatet. Mvh Marie / Alpha Akustik

Fantastisk service

Fantastisk service! Virkelig godt udført arbejde og hurtigt og effektivt. Længe skal man lede efter så god håndværker oplevelse. Fik sat nye akustikplader i køkken og flyttet gamle fra andet firma til børneværelse. Ovenud tilfreds med resultatet og ville ikke tøve med at anbefale dette til andre!! Kæmpe forskel lydmæssigt og visuelt så pænt!

6 September 2021

Reply from Alpha Akustik

Kære Carina. Tusind tak for en helt fantastisk anmeldelse. Hvor er det dejligt at læse, at I er tilfredse med både processen og resultatet. Jeg giver din ros videre til de håndværkere, der har været hos dig. Tak fordi du brugte tid på at dele din oplevelse. Rigtig god dag. Mvh Marie /Alpha Akustik

Kæmpe anbefaling.

Vi overvejede længe en løsning til vores køkken alrum og stue med ELENDIG akustik. Vi valgte Alpha Akustik og deres Alpha Direct plader på stort set hele loftet. Resultatet er langt bedre end forventet, både visuelt og ift. lyden. Servicen er også i top. Jeg kan kun anbefale Alpha Akustik.

2 September 2021

Reply from Alpha Akustik

Kære Maria. Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak. Det er vi meget glade for. Det er især dejligt at læse, at resultatet er bedre end forventet - både visuelt og ift. lyden. Ha' en god dag. Mvh Marie/Marketing

Rated 5 out of 5 stars

Samarbejdet med ALPHA Akustik og brug…

Samarbejdet med ALPHA Akustik og brug af deres løsninger har været en stor succes.
Vores indemiljø er blevet meget hyggeligere og på en måde varmere. Vi trives bedre end før.

6 June 2021

Reply from Alpha Akustik

Hej Claus. Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er meget glade for at læse, at I er tilfredse med samarbejdet. Vi takker også for en rigtig god proces. Det er jo helt fantastisk at læse, at akustikløsningen gør, at I trives bedre end før. Rigtig dejlig sommer herfra. Mvh Marie / Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik anbefalet Alpha Akustik af en kollega hvor jeg arbejder

Vi fik anbefalet Alpha Akustik af en kollega, som var meget glad for resultatet. Derfor turde vi godt kaste os ud i projekt akustik-forbedring sammen med Alpha, og det har været rigtig godt! Vi er flyttet i et hus fra 2008 med høje, skrå lofter og ingen akustikløsning tænkt ind dengang der blev bygget. Vi er meget glade for det - huset er blevet hyggeligere og skønt at være i :-) Min far sagde at man kunne høre forbedringen gennem telefonen. Og det er et plus at de tynde, hvide akustikplader ser super elegante ud - det var ellers det, vi frygtede mest ifm. en kommende akustikløsning, da de glatte skrålofter er en stor del af husets arkitektur. Men nu er det faktisk som om huset ser mere indbydende og indrettet ud - og mindre "bart" af et nybyggerhus af være.
Vh Louise

11 April 2021

Reply from Alpha Akustik

Kære Louise. Mange tak for den flotte anbefaling.

Det er jo virkelig skønt at læse, at I oplever huset som hyggeligere og mere indbydende efter akustikløsningen – og at I tydeligt kan høre forskellen (endda gennem telefonen). Det er virkelig dejligt, når der bliver brugt tid og energi på en anmeldelse - det er vi meget taknemmelige for. Ha' en rigtig dejlig dag. Mvh Marie /Alpha Akustik

5 meget sikre stjerner

5 meget sikre stjerner.

På alle parametre har Alpha Akustik leveret varen. Hurtig respons, kyndig vejledning og hurtig udarbejdelse af tilbud, der var gennemarbejdede og professionelle til konkurrencedygtig priser. Vi valgte at gå med en løsning med Alpha Direct limet på loftet. Arbejdet blev udført metodisk og med en super flot finish. Alle bekymringer om det æstetiske blev gjort til skamme.

Formålet - det akustiske resultat - er suverænt. Den høje efterklangstid vi døjede med er væk. Der falder helt ro på, man kan tale almindeligt sammen og slappe af. Lyden bliver blød og behagelig på en helt anden måde, og rummet i sig selv er mere behageligt at være i - en fryd!

Kan varmt anbefales

6 April 2021

Reply from Alpha Akustik

TUSIND tak for den flotteste anmeldelse, Claus.

Det er jo helt fantastisk at læse din begejstring for hele forløbet og resultatet. Vi er meget taknemmelige for, at du har brugt tid på at dele din oplevelse her.

Du fik et kæmpe smil frem på læberne på kontoret - så tak for det! Rigtig dejlig dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

God Service

God Service - god vejledning - og bedst af alt det virker perfekt

25 February 2021

Reply from Alpha Akustik

Hej Richard. Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse - og at det virker som det skal. Rigtig dejlig aften. Mvh Marie/ Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

Vi skulle have gjort det for længe siden

God og professionel rådgivning, flot arbejde med montering, og et super resultat i vores køkken/alrum og stue. Vi skulle have gjort det for længe siden!

3 December 2020

Reply from Alpha Akustik

Kære Keld. Tusind tak for din flotte anbefaling. Vi er glade for at læse, at I er tilfredse med både processen og resultatet. Vi håber, I får en dejlig jul og et godt nytår - i roligere rammer. Med venlig hilsen Marie / Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

Vi er meget glade for akustik løsningen…

Vi er meget glade for akustik løsningen i vores stue. Vi oplever en helt anden rumklang og den lever helt op til vores forventninger. Opsætningen er udført med præcision. Vi er yderst tilfredse med hele forløbet, både opmåling og opsætning af pladerne.

Der flere andre boliger på vores vej, som har valgt den samme løsning.

26 November 2020

Reply from Alpha Akustik

Hej Kenneth. Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Hvor er det bare dejligt at læse, at I er glade for akustikløsningen, og at den lever op til jeres forventninger. Det betyder meget for os. Tak igen og rigtig god dag. Mvh Marie/ Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

Alpha Akustik har været ude hos os og…

Alpha Akustik har været ude hos os og hjælpe med regulering af lyd. Det har været rigtig god rådgivning og god service og montering. Vi er meget tilfredse. Prisen virker også til at være rimelig.

23 November 2020

Reply from Alpha Akustik

Kære Jørgen. Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glad for at læse, at du er tilfreds med processen og resultatet. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Klasse

Klasse. Ekstremt god service. Både ved indledende besøg og siden selve opsætningen. Kompetente og behagelige medarbejdere. Mht selve produktet har vi fra første dag oplevet en kæmpe forskel. Til det bedre!

19 November 2020

Reply from Alpha Akustik

Hej Hans-Henrik. Tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at I har haft en god oplevelse, og at I kan høre forskel i akustikløsningen. Det glæder os at læse. Ha' en rigtig dejlig dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Super service.

Super service.
Gode ideer, og pæne løsninger
Super dygtige og kompetente håndværkere til montering.
Overraskende god effekt, og fornuftige priser.
Kan klart anbefales.

14 September 2020

Reply from Alpha Akustik

Hej Randi. Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at læse, at det har været et godt forløb – og at det har resulteret i en overraskende god effekt og fornuftige priser. Det glæder os meget. Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Rigtig god dag. Mvh Marie/ Alpha Akustik

Rated 5 out of 5 stars

Super løsning til fin pris..

Vi fik reguleret akustikken i vores køkken/alrum.
Super løsning som bare virker og så både med ok pris og hurtig levering.
De bedste anbefalinger herfra.

30 May 2020

Reply from Alpha Akustik

Kære Jakob. Tusind tak for din flotte anbefaling. Det er dejligt at læse, at I er tilfredse med løsningen i jeres køkken/alrum. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

Alpha akustik

Alpha akustik - det virker og det er flot - de er gode til at vejlede og finde de løsninger der passe til os og huset.
Tak for det.
Merete

2 April 2020

Reply from Alpha Akustik

Kære Anne. Mange tak for din flotte anbefaling. Vi er glade for at læse, at det både er flot og at det virker. Rigtig god dag. Mvh Marie / Alpha Akustik

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look