Patricia kom ud og hjalp med gode råd i en stue/køkken alrum, hvor lyden var ganske forfærdelig! Det blev til flotte lydisolerende loftplader, opsat af den sødeste og dygtigste montør. Det var ikke k... See more
Company replied
Monteret akustikloft i vores køkken-alrum. De tabte vores emhætte ned i vores køkken-ø, hvoraf induktionsplade og bordplade blev ødelagt. Det nægter at give en dekort ovenpå et meget tungt forløb med... See more
Company replied
Vi overvejede længe en løsning til vores køkken alrum og stue med ELENDIG akustik. Vi valgte Alpha Akustik og deres Alpha Direct plader på stort set hele loftet. Resultatet er langt bedre end forvente... See more
Company replied
Kompetent rådgivning og en serviceminded indstilling - det er hovedindtrykket af Alpha Akustiks arbejde hos os. Konsulenten fortalte, hvad der skulle til - og vi valgte at stole på hans råd. Det viste... See more
Company replied
Oplever du rumklang på arbejdet eller derhjemme, kan vi give dig et GRATIS tilbud på at fjerne støjen - ring 70 26 14 12. Vi har lavet akustikløsninger i over 24 år og fjerner støjgener på skoler, institutioner, på kontorer, i industrilokaler og hos private. Alle får en skræddersyet løsning, der er tilpasset behov, økonomi og æstetik - baseret på en akustikanalyse af lokalet. Har du fået lavet en akustikløsning hos os, vil vi meget gerne høre om din oplevelse. På forhånd mange tak.
Rabalderstræde 7, 1.th, 4000, Roskilde, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
Fin vejledning og hurtig proces. Pladerne gør en mærkbar forskel, for akustikken i vores stuer. Eneste minus var at finish ift at der er lim eller spartel synligt på loftet og at vi ikke var forberedt på at lugten de første 4 dage var styg. Prisen for el var meget høj, så der halverede vi prisen på el, ved at finde en lokal elektriker.

Reply from Alpha Akustik
Den samlede oplevelse var uovertruffen.
Vurderingen af løsning kontra lydproblemer i vores køkken-Alum med loft til kip, var lige nøjagtigt det vi havde brug for.
Vi har nu et rum, som har en dæmpet akustik, og er blevet rart st opholde sig i.
Udførelsen af jeres montør Henrik, var foruden meget professionelt, også en god oplevelse. Henrik er bare super dygtig, og har en god humor - en meget behagelig mand!
Resultatet er simpelthen så flot - det er lysår bedre end de der troldtekt plader.
Så hermed vores varmeste anbefaling af jer, jeres løsning ig medarbejder (Henrik) 😊
Hilsen fra
Hjortevej

Reply from Alpha Akustik
Super god oplevelse hele vejen igennem. Kompetent og jovial sælger, knivskarp udførsel (alt sider fuldstændigt i vatter og alt fugearbejde er til UG) - og tilmed en god pris.
Ham der kom og satte akustikplader i loftet var god til at spotte en endnu bedre løsning på stedet og lægge om uden problemer.
Jeg kan varmt anbefale alpha akustik til andre.

Reply from Alpha Akustik
Behagelig sælger, Patricia, fornuftig pris, aftaler og tid overholdes, flinke og omhyggelige montører, pænt og effektivt akustikloft = meget tilfreds kunde 😃😃😃😃😃

Reply from Alpha Akustik
Overvejer I akustik loft - så gør det benyt Alpha de er hurtige dygtige og de færdige arbejde var så fint
De bedste anbefalinger herfra ☀️

Reply from Alpha Akustik
Vi kunne ikke sætte en finger på noget. 5 flotte stjerner herfra.

Reply from Alpha Akustik
Hej Lonnie og Dennis, samt teamet ved Alpha Akustik og ikke mindst Henrik, fra Henrik Sten Byg, der møjsommeligt har monteret de bestilte akustik plader.
Jeg bukker mig i støvet af beundring og glæde over, at der fortsat findes så professionelle firmaer som jeres. Lige fra den første kontakt og frem til endt installation har alt, simpelthen alt, været i orden.
Hold da op for en forbedring af akustikken, ja jeg er nærmest målløs, og jeg tror ikke Henrik var i tvivl om min glæde ved hans arbejde.
For første gang i meget lang tid nød jeg igen min musik, faktisk alt for meget, for jeg stoppede ikke før klokken var 3 i morges. Det ene album afløste det andet og tiden bare fløj afsted. Det sørgelige er bare, at nu venter der en hel arbejdsdag før jeg igen kan nyde musikken.
Og vil I tænke jer, selv min kones stemme lød ikke så skinger som den ellers nogle gange kan være -😊
For at gøre det kort, dette er simpelthen de bedste penge jeg nogensinde har givet ud. Og det er dælme store ord fra en sparsommelig nordjyde.
Godt gået og en stor tak til jer alle og ikke mindst til Henrik, for det flotte arbejde han har leveret, virkelig førsteklasses.

Reply from Alpha Akustik
Alt fungerede fint fra rådgivning til montering og til det færdige resultat, som mærkbart har forbedret akustikken i rummet. Og så er det pænt og diskret.

Reply from Alpha Akustik
Vi fik førsteklasses service hele vejen igennem. Først af Patricia, der kom ud til os i forvejen for at se og vurdere lokalet. Efterfølgende af Henrik, som hurtigt og effektivt fik monteret pladerne i loftet. Løsningen er perfekt integreret i husets arkitektur, og alle vores akustikproblemer er løst.

Reply from Alpha Akustik
Wow hvor det hjalp at få de akustik plader opsat på hele vores værksted af Alpha Akustik.
Tak for hurtig opsætning, minimal gene og flinke folk på opgaven. De var færdige før forventet, så alt i alt 5 stjerner.
MVH
K.J. Elektro A/S

Reply from Alpha Akustik
Vi fik anbefalet Alpha Akustik til at håndtere kraftig rumklang i vores køkken alrum og efter en god snak med deres rådgiver, besluttede vi os for en løsning der reelt har gjort vores køkken til ynglings rummet.
Da vi derefter havde nydt deres løsning i kort tid blev vi enige om at få sat akustik plader op i stue og tre værelser. Stor ros til rådgiver der både tog højde for effekten af løsningen og det estetiske indtryk.

Reply from Alpha Akustik
Personlig og engageret dialog omkring løsningsmuligheder. God oplevelse omkring præsentation af tegninger og installationsprocessen. Meget tilfredsstillende installation af professinelle håndværkere. Meget mærkbar effekt af rumklang og lyddæmpning efter installationen. Kun de bedste anbefalinger herfra!

Reply from Alpha Akustik
Akustikplader virker rigtig godt og vi oplever en ekstra gevinst i form af isoleringsevnen. Loftet ser fint ud og Teis var meget omhyggelig med monteringen. Behageligt samarbejde fra start til slut. Anbefalelsesværdigt.

Reply from Alpha Akustik
Super hurtig, kompetent og tillidsfuld rådgivning lige fra det første møde med Dennis, som gav en rigtig god rådgivning og anbefaling til forskellige løsninger som til selve montagen af Theis. Vi oplever en markant forbedring af lyden og designet er også flot. Vi er super tilfredse med resultatet - fem stjerner herfra.

Reply from Alpha Akustik
Meget kompetent vejledning, super service, dygtige håndværkere til opsætning, og meget positivt resultat mht reduktion af dårlig akustik i stue og køkken- alrum. Resultatet falder helt naturligt ind i det eksisterende. Kan varmt anbefales

Reply from Alpha Akustik
Vi fik sat 10 plader op i vores alrum. Det er den bedste beslutning. Vi oplever mere ro og mindre stress. Super søde og dygtige. Derfor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

Reply from Alpha Akustik
Meget tilfredse - hurtig respons, god pris og flot resultat. Stor anbefaling herfra.

Meget tilfreds.
Vi har fået sat akustik loft op i vores køkken/alrum. Vi er meget tilfredse med den forslåede og valgte løsning. God rådgivning. Effektiv løsning. Godt udført håndværk.
Vi kan kun anbefale Alpha Akustik.

Reply from Alpha Akustik
Vi havde udfordringer med akustikken i vores hus som vi fik bygget i 2008, indtil vi fik arrangeret et møde med Alpha Akustik. De har forstand på tingene, og gav gode råd om hvor det ville være mest hensigtsmæssigt at opsætte akustikplader. Det besluttede vi os for at få udført med hjælp af Alpha Akustiks dygtige håndværkere, som brugte nogle timer på montagen. Vi har efterfølgende oplevet en betydelig forbedring af lydbilledet i huset, som nu er meget rarere at være i, både til hverdag, men også og ikke mindst når vi har mange gæster. Dertil kommer at vi fik den gode idé at placere Philips Hue lysbånd over pladerne, således at også belysningen i huset er blevet forbedret med det indirekte lys.
Det eneste der ærgrer mig er at vi ikke fik det gjort noget før. Vi nåede at bo i huset i nogle år, og levede med akustikken som den nu var, uden at være særligt bevidste over hvor meget mere behageligt det er at bo i et hus hvor akustikken fungerer.