Ik zou graag telefonisch contact willen hebben om een specifieke constructievraag te stellen. Echter op geen wijze contact te krijgen.Geen mailadres of telefoonnummer van de klantenservice te verkrij... See more
See what reviewers are saying
Jammer dat de krant steeds meer witte vlakken krijgt en enorme opgeblazen foto's. We zijn trouwe krantlezers, maar door de enorme foto's en grote stukken wit en artikelen uit de NRC die we al gelezen... See more
Het heeft lang geduurd om de puzzelpagina op een werkbaar formaat uit te kunnen draaien zonder met instellingen te moeten goochelen. Hulde voor de bedachtwe oplossing. Die werkt,.
Na een duidelijke beschrijving en zelf nog wat zaken checken op het internet was een bestelling snel geplaatst. Ik zag daarbij dat de prijs beduidend veel lager lag dan op de leverancierssite dus daar... See more
Company details
Information provided by various external sources
Digitale editie van dit dagblad. Met nieuws, het weer, agenda, advertenties en jongerenhoekje Tilt.
Contact info
Netherlands
- www.webshop.dvhn.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snelle levering.
Je heb de bestelling…
Je heb de bestelling geretourneerd,omdat de klanten service die dag voor mij onbereikbaar was.zowel telefonisch als per mail.
Vlot en correct geleverd
snel en gemakkelijk
Zeer positieve ervaring met DVHN
Ik heb een zeer goede ervaring met DVHN en wilde dat ook delen aangezien niet alles negatief is en hoeft te zijn. Ik had een container ombouw gekocht op hun website maar had me vreselijk vergist in de afmetingen. Het pakket kwam binnen een dag aan dus super snel waardoor we het niet hebben kunnen tegenhouden. Met de Klantenservice afgestemd dat ik het aan de deur ga weigeren. Dat heb ik gedaan en binnen 1 dag was mijn geld ook terug gestort. Ik kom hier zeker terug.
Het contact met webshop is heel erg…
Het contact met webshop is heel erg waardeloos.
Email komt iedere keer retour.
Virtuele assisent weet bijna niks
Niet op tijd leveren, slecht te bereiken.
Retro radio besteld , zou binnen 4 dagen geleverd worden, niet gelukt.
Kan er niet achter komen wanneer er nu wel geleverd word omdat ze geen track en trace hebben. Jammer dat ik hier een bestelling heb gedaan.
Fake aanbiedingen in de Dagblad van het Noorden webshop.
Via het mail abonnement biedt de Webwinkel DvhN 3 tafellampen aan voor €20,— als flashdeal. Deal is geldig tot 12 November 11:59 Hr. Echter nergens op de pagina te bestellen. Zet je er 3 in de winkelwagen dan kosten ze € 38,97
Vandaag worden ze weer aangeboden, maar klik je erop dan is nu de aanbieding 2 stuks voor €20,—. Weer nergens in de mail te bestellen en doe je 2 in de winkelwagen dan is de prijs €25,98
Klik je weer op de aanbieding van gisteren van 3 voor € 20,— dan wijzigt de aanbieding even verderop in 2 voor €20,—.
Geen mailadres om te corresponderen, wel een chatprogramma, met alleen maar de standaard geprogrammeerde antwoorden. De DvhN webshop is verder onbereikbaar.
alles ging goed met de bestelling
Betrouwbaar
Duidelijke beschrijving van artikelen en daarna na koop zeer goede afwikkeling van betalen en verzenden. Bovendien aantrekkelijke aankoop prijzen.
De moeite waard om geïnteresseerd te blijven.
Mijn complimenten.
Verzending slecht geregeld
Info over verzenden en de verzending zelf (door transporteur) was slecht geregeld en bleek niet met elkaar in overeenstemming.
apparaat was kapot toen wij het kregen
Vlotte levering en een mooi product
Goed en snel.
Mijn zending was niet compleet
Mijn zending was niet compleet - de klantenservice is niet bereikbaar en op de webshop pagina kun je niets vragen over je zending - kortom ik zit met een incomplete zending waarover ik met niemand kan praten
Product niet geleverd
The Trustpilot Experience