Velorafloors Reviews 6

3. PVC Industry
  4. Rug Store
  5. Wood and Laminate Flooring Supplier

Written by the company

Wij geloven dat iedereen zijn eigen weg mag kiezen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte vloer voor je huis, kantoor of project – bij ons bepaal jij wat het beste past. Met onze uitgebreide collectie en deskundig advies zorgen we ervoor dat jij de touwtjes in handen hebt. Twijfel je nog tussen stijlen of materialen? Vraag dan gratis stalen aan van onze tapijt-, laminaat- of PVC-collectie en ontdek thuis welke vloer écht bij jou past. Van advies tot installatie, wij staan voor je klaar – maar de keuzes? Die zijn helemaal aan jou. The floor is yours. Maak het je eigen, en creëer de ruimte die bij jou past.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Aanrader!

Heel erg blij met het eindresultaat van onze nieuwe visgraat vloer! Communicatie ging zoals je het mag verwachten en de legger was erg vakkundig en aardig waardoor het vertrouwen meteen goed zat. Ik zou deze partij zeker aanraden als je op zoek bent naar een nieuwe vloer voor in je woning.

24 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb tot nu toe één keer met Velora…

Ik heb tot nu toe één keer met Velora floors samengewerkt en dat is mij erg goed bevallen. De communicatie verliep prettig en duidelijk, afspraken werden netjes nagekomen en alles is soepel verlopen. Op basis van mijn ervaring zie ik velora floors als een betrouwbare en fijne partner om mee samen te werken.

20 August 2025

Reply from Velorafloors

Wat ontzettend fijn om dit te horen! 😊 Geweldig dat onze samenwerking zo soepel en duidelijk verliep. We vinden het heel fijn om te weten dat je Velora Floors als een betrouwbare partner ervaart. We kijken ernaar uit om weer samen te werken!”

Rated 5 out of 5 stars

Kwaliteit in vakmanschap en service

De vloer is perfect gelegd door de vakmensen, overal werd over nagedacht, ze werkten nauwkeurig en netjes. De service was uitstekend: we werden geadviseerd over de vloer en het materiaal en de vloer was makkelijk te bestellen. Alles werd met ons overlegd en onze wensen werden gehoord. Ook de nazorg zijn we erg over te spreken.

7 July 2025

Reply from Velorafloors

Bedankt voor je mooie review en de fijne samenwerking die we ook met jullie hebben ervaren. Fijn dat jullie tevreden zijn over het gehele plaatje. Daar doen we het namelijk voor. Vriendelijke groet, Velora Floors.

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende service en communicatie!

Er werd goed meegedacht over de hoeveelheid vloer en de benodigde materialen. Alles werd duidelijk uitgelegd, vragen werden snel beantwoord en alles werd zonder gedoe geregeld. Echt een aanrader!

10 August 2025

Reply from Velorafloors

Bedankt voor je mooie review Dionne. Fijn dat jullie tot nu toe al zo tevreden zijn. Vriendelijke groet, Velora Floors.

Rated 5 out of 5 stars

Super mooie kwaliteitsvloeren tegen een…

Super mooie kwaliteitsvloeren tegen een gunstige prijs. Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe vloer. Aanrader

20 July 2025

Reply from Velorafloors

Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Dankjewel voor je vertrouwen in Velora Floors.

Rated 5 out of 5 stars

Kon de vloer eenvoudig bestellen en…

Kon de vloer eenvoudig bestellen en heeft tevens een geweldige after service

1 August 2025

Reply from Velorafloors

Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je zo tevreden bent met onze service en producten.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look