See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Personlig træner hjælper personlig træner. Detaljeorienteret og handlekraftig instruktion af Kasper Balle. Jeg er selv uddannet personlig træner og har normalt godt styr på min træning. Alligevel... See more

1. Fitness and Nutrition Service

Written by the company

Personlig træning og kostvejledning online i hele landet og på fysisk lokation i Odense. Kandidat i idræt og bachelor i ernæring. Jeg hjælper med at få tøjet til at stramme de rigtige steder, og atleter med at udleve deres potentiale igennem fysisk træning og kostoptimering.

4.9

3-star
2-star
1-star

Kasper som coach

Jeg har haft Kasper som coach i to måneder. Før jeg startede hos Kasper, lagde vi en plan for, hvad jeg gerne ville opnå med min træning. Jeg skulle tabe et bestemt antal kilo og lære at vedligeholde min træning samt lære at øge vægtene.

Jeg havde i mange år trænet på egen hånd uden rigtigt at lære at løfte tungere og dermed gøre fremskridt. Kasper lærte mig, hvornår og hvordan jeg skulle presse mig selv, og hvornår jeg skulle øge vægten.

Jeg vil helt klart anbefale Kasper, da han er en virkelig dygtig coach. Han er god til at presse én, når det er nødvendigt, men samtidig bliver man så glad for de resultater, man opnår med ham, at det hele er det værd.

Derudover er Kaspers full body-program meget effektivt. På en time får man trænet alle muskelgrupper, hvilket er perfekt, hvis man ikke har flere timer at bruge hver gang, man er i fitnesscenteret.

Resultatet af mit forløb:

Tabt det ønskede antal kilo
Lært at vedligeholde min træning
Fået mere muskelmasse
Fået bedre kondition
Kan løfte meget mere end nogensinde før

14 April 2026

Reply from KB Coaching

Tak for de pæne ord Donya :)

Rated 5 out of 5 stars

Professionel og motiverende personlig træner- den bedste

Jeg har trænet hos Kasper Balle i 2 måneder og er meget tilfreds. Jeg søgte en personlig træner, der kunne hjælpe mig med mere styrke og balance samt vægttab – og det har Kasper i høj grad leveret.
Kasper har stor faglig viden (kandidat i idræt og bachelor i ernæring) og arbejder meget coachende. Træningen er individuelt tilpasset med stor forståelse for både behov og skavanker og veksler mellem styrketræning i maskiner samt konditions- og styrkeøvelser på gulv. Det gør træningen varieret, motiverende og effektiv, og programmerne justeres løbende, så jeg hele tiden udvikler mig.
Jeg træner med Kasper 2 gange ugentligt og er nu så motiveret, at jeg snart starter en 3. træning på egen hånd. Jeg er også på kostplan med opskrifter tilpasset mine ønsker – både hverdags- og festmad. Resultaterne er tydelige: vægttab, markant mere styrke og ingen ryg- eller lændesmerter, selv på aktiv ferie.
Kasper er empatisk, professionel, motiverende, fleksibel med tider og hurtig til at svare på mine mange spørgsmål.
Jeg giver mine bedste anbefalinger – Kasper Balle er uden tvivl den bedste personlige træner i Odense.

31 March 2026

Reply from KB Coaching

Mange tak for de pæne ord Susanne! Det betyder mere end du tror :)

Smidt ca. 15 kg, blevet stærkere, og lært en masse og kost og træning

Jeg har haft fornøjelsen af at have Kasper som min personlige træner i 16 uger. Jeg har smidt ca. 15 kg, kommet i bedre form, og lært en masse om træning og kost, herunder hvordan jeg holder mig selv i ørerne. Kasper har været en uundværlig sparringspartner, og han tilpassede kost og træning til mit arbejde med morgen, aften, og nattevagter. Derudover er han også bare et behageligt menneske, virkelig autentisk, og havde følelsen af, at han oprigtigt gik op i hjælpe mig.
Jeg ville klart anbefale andre at tage kontakt til Kasper hvis man vil komme i bedre form, blive skadesfri, blive stærkere, eller noget helt fjerde. Jeg er sikker på, at Kasper kan og vil hjælpe dig :)

20 March 2026

Reply from KB Coaching

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og tak for de pæne ord :)

Rated 5 out of 5 stars

Personlig træner hjælper personlig…

Personlig træner hjælper personlig træner.
Detaljeorienteret og handlekraftig instruktion af Kasper Balle.
Jeg er selv uddannet personlig træner og har normalt godt styr på min træning. Alligevel havde jeg problemer med skuldre og nakke. Hvad pokker var det lige jeg lavede forkert?
Jeg fik Kasper til at gennemgå mine øvelser og han kunne rette og justere ind samt supplere med andre øvelser. Jeg fik med små afvigelser meget hurtigt bugt med smerter i skuldre/ryg.
Kasper har en stor evne til at tilpasse/tilrette træningen til den enkelte person så man får det bedst mulige ud af det.
Tak til Kasper og en kæmpe anbefaling herfra.

18 February 2026

Reply from KB Coaching

Tak for de pæne ord Tony :)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg syntes 100% kasper er alle pengene…

Jeg syntes 100% kasper er alle pengene værd han ved virkelig hvad han laver.
Jeg startede et forløb ved ham med kostplan og 2 gange træning med ham og ugen. Jeg ville ikke tape mig, men ville gerne strammes op og ha lidt timeglas figur. Jeg har tabt 7cm i taljen og fået 4cm på omkring hofterne. Det ville jeg aldrig kunne gøre uden Kaspers vejledning, så helt sikkert 5 stjerner her fra💪🏾👌🏾

7 February 2026

Reply from KB Coaching

Mange tak for de pæne ord Sabrina :)

KB Coaching

Jeg tog fat i kasper, da jeg var usikker på hvordan man utrænede korrekt. Og jeg var ikke sikker på den trænings plan jeg selv havde lavet, virkede optimalt. Målet var at tabe mig og opbygge muskelmasse. Ja og blive mere disciplineret angående fremmøde i træningscenteret.

Jeg træner personlig træning med Kasper i OBBC Odense, og får også hjælp til kosten.
Jeg plejede at være kræsen i mine yngre dage, men jeg arbejder på at blive bedre til at prøve mad jeg ikke har prøvet før.

21 January 2026

Reply from KB Coaching

Tak for de pæne ord Emil!

Rated 5 out of 5 stars

Kasper har været/er en super god hjælp…

Kasper har været/er en super god hjælp i supplement til min øvrige træning. Jeg havde brug for et program med fokus på forsættelse af genoptræning efter opereret korsbånd og det har været konstruktivt.
Som menneske er Kasper behagelig at være sammen med. Han er nærværende og har fuld koncentration på det vi arbejder med. Han er lydhør ifht mine ønsker eller krav til mig selv.

18 January 2026

Mange Tak Lisa :)

Review Coach Kasper Balle

Review Coach Kasper Balle

Jeg mødte Kasper tilfældigt på Tinderbox, og efter et par virkelig gode og nede-på-jorden samtaler stod det klart, at vi talte samme sprog omkring træning, kost og vedholdenhed. Kort efter indgik jeg i et forløb på distancen – og det har fungeret overraskende stærkt.

Kasper er ekstremt faglig og ærlig i sin tilgang. Det handler ikke om quick fixes, men om at forstå, hvad man laver – og hvorfor.

Kost & kalorietracking
Kalorietracking blev brugt som et værktøj til indsigt, ikke kontrol. Jeg har fået en langt bedre forståelse for portionsstørrelser, energibalance og hvordan små justeringer kan give store resultater – uden at det går ud over livskvaliteten.

Kosttilskud
Her er linjen klar og sober: kun det, der virker. Det er befriende og økonomisk fornuftigt.

Vedholdenhed & mindset
Noget af det stærkeste i forløbet har været fokus på konsistens frem for perfektion. Realistiske rammer, klare forventninger og en forståelse for, at hverdagen også skal fungere. Det gør det muligt at holde fast – også når motivationen svinger.

Alt i alt et virkelig solidt forløb, selv på distancen.

Kasper kombinerer faglig tyngde med menneskelig forståelse, og det gør en reel forskel.

Klar anbefaling herfra

Reply from KB Coaching

Tak for at tage dig tiden til at skrive en anmeldelse, og de pæne ord :) Få mennesker fra festivaller jeg husker, men du var en af dem, godt at høre det går begge veje

Rated 5 out of 5 stars

Når træning tilpasses mennesket - ikke omvendt.

Kasper er en meget ligefrem og løsningsorienteret træner, som tager sig tid til at forstå sine klienter, før et forløb overhovedet starter. Der bliver afstemt ønsker, forventninger og mål – og ikke mindst talt ærligt om, hvad der er realistisk i forhold til tid, overskud og muligheder for træning. Det giver et trygt og seriøst udgangspunkt.

Jeg har flere fysiske skavanker, som gør “almindelig” træning vanskelig. Her har Kasper været grundig, nysgerrig og kreativ i sin tilgang og fundet alternative øvelser, der både opbygger styrke og udholdenhed – uden at belaste kroppen unødigt eller gøre mere skade end gavn. Nogle af øvelserne kan føles lidt utraditionelle, men de virker. Og det er det vigtigste.

Da han spurgte ind til mit mål, havde jeg mange ønsker, men kernen var klar: Jeg ville være stærkere. Både fysisk – så mit arbejde bliver lettere, særligt med en stærkere core – og på sigt mindske mine gener gennem målrettet og hensigtsmæssig træning. Her har Kasper været realistisk, tydelig og støttende hele vejen.

Kasper er lyttende, behagelig og engageret, og samtidig fagligt stærk og nørdet på den gode måde. Han er ærlig om både egne og klientens muligheder, og man føler sig mødt, taget alvorligt og guidet med ro og professionalisme.

Reply from KB Coaching

Tusind tak for de de pæne ord Anni :)

Så taknemmelig

Jeg tog fat i Kasper, da jeg gik død i al træning. Alt hvad jeg gjorde kom til at gøre ondt i min højre underarm, hvor jeg er opereret eller i mit altid ømme haleben.
Fra Kasper fik jeg fantastiske opskrifter der holder fokus på det sunde og ja så må man godt spise kage en gang i mellem.
Udover at have tabt mig 14 kg, så kan jeg nu træne hele kroppen efter vi har prøvet meget af og fundet øvelser jeg kan trods udfordringer. Så mega happy og giver så meget energi i hverdagen.
Noget af de bedste er, at Kasper presser på hele tiden, har lært flere kilo færre øvelser men lidt øgning hele tiden og at jeg kan træne igen flere gange om ugen uden smerter - så taknemmelig

Reply from KB Coaching

Tak for at tage dig tiden til at skrive en anmeldelse :)

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling af Kasper. Jeg har kendt Kasper i mange år gennem et fitnesscenter, hvor vi begge trænede. Jeg har gennem vores fælles interesse fået mange gode og brugbare tips i forhold til min styrketræning, men også i forhold til mange andre ting, lige fra skader eller træningsformer i tilknytning til tennis, løb mv, men også i forhold til kost, søvn osv. Modsat mange af de online coaches der findes på nettet, som tager et weekendkursus og kalder sig coach, eller sprøjter lidt krudt i armene for at vise, at de har fundet frem til de vise sten i forhold til træning, så ved Kasper, grundet sin uddannelse, faktisk hvad han snakker om. Hvis han ikke ved det på stående fod, så undersøger han det, og kommer altid med et kvalificeret svar. Så hvis du vil have en coach, er min anbefaling, at du bruger pengene fornuftigt, på en som Kasper, der kan fremvise en reel uddannelse, som underbygger det han snakker om.

28 December 2025

Reply from KB Coaching

Mange tak for anmeldelsen ven :)

Ekstraordinær god service

Efter henvisning tog jeg kontakt til Kasper, da jeg var på jagt efter en personlig træner som en gave til min mand. Efter at have skrevet lidt sammen, gjorde Kasper mig opmærksom på, at han ikke selv var det rette match for den træning, min mand højst sandsynlig var interesseret i. Men Kasper gav sig tid til at hjælpe mig med at guide mig igennem muligheder for træning/personlig træning og gav mig henvisning til en træner, der matchede mine ønsker mere. Det var en virkelig fornem service og han gav sig god tid til at hjælpe mig. Det var en virkelig god oplevelse at møde professionelle, der værner om at give god service og hjælpe med den helt rigtige løsning - frem for at udnytte min uvidenhed og bare tage mine penge 🙂

18 December 2025

Reply from KB Coaching

Mange tak for de pæne ord :) Håber du fandt en god løsning til din mand

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været virkelig glad for Kasper

Jeg har været virkelig glad for Kasper, i mange situationer. Jeg har deltaget i et af hans kost programmer og kunne mærke en væsentlig ændring? på min livs energi og det blev os lidt lettere at bevæge sig 💪😁
Men generelt, er han min go to guy, når jeg går med spørgsmål om træning, kost og tilskud.

21 March 2025

Reply from KB Coaching

Tak for at tage dig tid til at skrive anmeldelsen Thomas :)

Rated 5 out of 5 stars

Mega flink og ambitiøs coach!

Kasper er et stærkt og anerkendende menneske, som helt klart hjælper dig med at trøjen strammer på den rigtige måde - uanset om det er vægttab eller bulk til opbygning af muskelmasse. Han ved hvad han snakker om og er god til at formulere tingene, så enhver kan forstå det!
Og nåår jo, så er han også mega flink! Stærkt anbefaling herfra.

10 October 2025

Reply from KB Coaching

Tak for at tage dig tid til at skrive anmeldelsen Joachim :)

Rated 5 out of 5 stars

Tilbage til judo efter skulderskade

Kasper har hjulpet mig i gang med træning igen efter en skulderskade. Ikke nok med at give mig et program, der relevant for min sport (judo) hjalp han også med den korrekte progression, så jeg ikke overbelastede skulderen, og han formåede også har give mig motivationen tilbage og skabe enorm stor fremgang i min styrke, som direkte kunne overføres til at jeg nu kan træne judo helt normalt igen!

5 October 2025

Reply from KB Coaching

Tak for at tage dig tid til at skrive anmeldelsen Mads :)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft fornøjelsen af at være i…

Jeg har haft fornøjelsen af at være i et forløb med Kasper Balle, og det har været en markant anderledes, og langt mere kvalificeret, oplevelse end det, man ofte møder i fitnessbranchen.
Kasper arbejder evidensbaseret og med en solid akademisk baggrund (både bachelor og kandidatgrad), hvilket tydeligt afspejles i hans tilgang til kost og træning. Intet er overladt til tilfældigheder, og der er en vis faglighed, som man sjældent ser – særligt i en tid hvor influencers og “gode råd fra Instagram” ofte fylder mere end reel viden.
Han kommunikerer klart og ærligt, uden filter. Det er no-bullsh*t hele vejen igennem – og det virker. Jeg kan kun anbefale ham til andre, der søger et seriøst og videnskabeligt funderet alternativ til den ellers overfladiske del af branchen!

4 October 2025

Reply from KB Coaching

Tak for at tage dig tid til at skrive anmeldelsen Daniel :)

Super behageligt menneske

Super behageligt menneske! Ikke så meget pjat, men plads til ærlighed, forstålige facts og god energi!
Jeg vil alle dage vælge Kasper igen til at få styr på træning og detaljer, for at jeg får et bedre udgangspunkt for krop og sind.

1 September 2025

Mange Tak Katja :)

Ros til Kasper

Gennem Instagram har jeg lært Kasper at kende.
På IG følger jeg Kaspers interessante videoer, plus jeg også modtager hans MandeMemo på mails.
Jeg følger Kasper fordi han har en Cand. scient uddannelse i idræt plus han også er uddannet diætist.
Hans rådgivning (også) på nettet er derfor helt anderledes videnskabligt velfunderet, end mange utålelige inkompetente influencer.
Kasper er ualmindelig venlig til at svare på mine spørgsmål og betragtninger, hvilket jeg slet ikke havde og har forventet.
Hvis ikke jeg havde boet i København havde jeg helt klart valgt Kasper som min personlige træner.
Så jer på Fyns land - sæt i gang og bestil en tid hos ham. Han kan jo ikke leve af gratis rådgivning på nettet. At han også er sjov - kan kun gøre din træningen til en endnu bedre oplevelse. Venligst Yvonne.

26 September 2025

Mange Tak Yvonne :)

Rated 5 out of 5 stars

Vidende og med konkrete tiltag

Jeg har fornøjelsen af at sparre med Kasper der altid har et knivskarpt råd, hvad enten formen pudses af, vi taler kost eller der skal laves struktur på træningen.

Kasper er super vidende og god til at få tingene ned på jorden så jeg har en konkret plan jeg kan arbejde videre med når vi har mødtes.

2 September 2025

Tak Asger :)