Hairchef Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Ik had een afspraak gemaakt bij deze…

Ik had een afspraak gemaakt bij deze kapper, liet zien wat ik wilde, hij zei dat hij zou proberen het te doen, waarna hij mijn haar vreselijk donker maakte met roodachtige lokken. Het beviel me niet, en na twee dagen ging ik terug, waarop de kapper me vertelde dat ik vanaf nu niets anders meer moest verwachten. Mijn haar was verschrikkelijk, ik vroeg om mijn geld terug omdat ik naar een andere kapper moest gaan, hij zei dat het zo niet werkt. Ik wil vragen: hoe werkt het dan? Mijn haar verbranden en het rood maken? Ik had hem helemaal niet moeten betalen.”

25 June 2026

Top service

Wat een leuke zaak! Altijd aardig en vrolijk, ontspannen sfeer en gezellige mensen. Er wordt je royaal drinken aangeboden en lopen zelfs voor naar buiten als je iets anders wilt. Maakt niet uit wie mijn haar doet…een voor een toppers en loop altijd met een glimlach de deur uit…voor mij Hairchef of niks… fantastische tent waar ik al jaren kom.

7 June 2026
Rated 4 out of 5 stars

Tevreden over mijn kapsel

Het was erg rustig dus ik was snel aan de beurt. Een vriendelijke kapper die interesse toonde in wat ik wilde hebben. Duurde drie kwartier, en ik ben met een tevreden kapsel de deur uit gegaan.

9 September 2025

Erg slechte ervaring

Erg slechte ervaring: anderhalf uur gewacht, andere stylist dan geboekt, geen drankje aangeboden en mijn haar niet netjes afgewerkt. Uiteindelijk totaal €75 betaald, maar absoluut het geld niet waard.

26 August 2025

Zooo tevreden met hairchef!!
Ik had zelf me haar geverfd wat groen had uitgepakt.
Ik heb nu een prachtige balayage gekregen en ook heel mooi in model geknipt precies hoe ik het wilde met laagjes en curtainbangs. Gelukkig heb ik niet op de reviews gelet en ben ik toch gegaan voor hairchef. Ik zal nooit meer ergens anders willen.

18 May 2024

Nummer 1 voor mij

Kom al jaren bij Chef Bilge voor mijn haar. Weet wat ik wil en me haar nodig heeft zonder uit te leggen. Fijne locatie en hij heeft een team ervaren stylisten. Super

19 January 2024

Beste kapper

Zooo tevreden met hairchef!!
Ik schrok van de reviews, maar mijn vriendin heeft me toch overtuigd te gaan.
Ik heb nu een prachtige balayage gekregen zonder beschadigingen van mijn haar ook heel mooi in model geknipt precies hoe ik het wilde met laagjes en curtainbangs. Gelukkig heb ik niet op de reviews gelet en ben ik toch gegaan voor hairchef. Ik zal nooit meer ergens anders willen.

15 December 2023

Haar Verpest

mijn haar is helemaal verpest ik was blond wou wat blonder ben zelf ook kapster en dit kan niet !
Mijn haar is Geel met vlekken ben een keer terug geweest hebben zij mij donkerder gemaakt ben nu oranje met geel Hele Haar Verpest,

3 October 2023

Geweldig

Lieve medewerkers. Heeft mijn verpestte haar weer tot een leven gebracht. Ben super blij met de haarkleur en haarstyle😊

28 October 2023

Top ervaring gehad

Top ervaring gehad! Het was mijn eerste keer, maar dit is zeker de plek waar ik vaker terug ga komen! Ze werken met zo een leuk team. Stuk voor stuk mooie en lieve mensen. Bilge heeft mijn haar echt mooi geverfd en geknipt! Ik ben ook door meerdere mensen geholpen en ik ben oprecht goed geholpen. Bedankt!

3 November 2021

Is this your company?