Company details

3. Carpenter
  4. Flooring Contractor
  5. Painter

Written by the company

Dansk-Skadeservice er en dansk virksomhed med over 20 års erfaring inden for håndtering af skader i hjem og bygninger. Vi hjælper både private, erhverv og boligforeninger med blandt andet vandskader, skadeservice og rydning af dødsbo, brand og stormskader. Når skaden opstår, handler det om at få hurtig og professionel hjælp. Derfor tilbyder vi døgnservice og rykker ud indenfor 60 min. Så skaden begrænses mest muligt, og hverdagen kan komme tilbage på rette spor. Vi ved, at vores kunder ofte står i en presset situation. Derfor lægger vi stor vægt på: ✔ Hurtig udrykning indenfor 60 min. ✔ God og tryg kundedialog ✔ Effektiv og grundig udførelse ✔ Tæt samarbejde med forsikringsselskaber Hos Dansk-Skadeservice får du en samarbejdspartner, der tager ansvar fra start til slut, med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og ordentlighed.

3.1

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 1 out of 5 stars

Jeg ringede desværre til…

Jeg ringede desværre til Dansk-Skadeservice efter vand i kælderen. Jeg blev meddelt at der var 2 timers ventetid på at en person kunne komme ud for at hjælpe. Vedkommende kommer forbi og får suget vandet op. Det tager en times tid. Da jeg får regningen er der faktureret med 3.5 times arbejde (!) samt 214 km køretid uden at jeg på noget tidspunkt er blevet informeret om at jeg skal betale for den "ventetid".

23 February 2026

Nu skriver vi December 2025

Nu skriver vi December 2025
Og vores køkkengulv er endeligt færdigt, men ikke med Dansk Skadeservice, det firma er helt utilregnelig.
De lover og lover, men ikke en skid sker der.
Vi har selv måtte hyre et nyt gulvfirma, til at udskifte det jammerlige arbejde som Dansk Skadeservice, havde stået for, og det gav en merudgift på køkken gulv. På ca. 27.000 - Hold jer væk fra dem.

5 December 2025

Hej Kaj

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis ærgerlige over, at du oplever udfordringer med gulvet efter køkkenrenoveringen.

For god ordens skyld vil vi gerne præcisere, at vores opgave bestod i at montere pladegulvet som underlag, hvorefter gulvlæggeren skulle spartle og klargøre overfladen inden den endelige belægning blev lagt. Ifølge Gulvbranchens tekniske anvisninger skal samlinger og eventuelle ujævnheder spartles korrekt, før gulvbelægning monteres.

Vi har ikke erkendt en udførelsesfejl fra vores side i denne sag. Når det er sagt, forstår vi naturligvis din frustration over, at situationen endnu ikke er endeligt afklaret.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på telefon 53 83 40 04 eller på vores mail vagt@dansk-skadeservice.dk, så vi kan gennemgå sagen sammen og finde en ordentlig og holdbar løsning.

Kan varmt anbefales

Jeg har, som administrator for flere større bygninger i hovedstadsområdet, benyttet mig af Dansk-Skadeservice, gennem nogen tid. Og Jeg er meget tilfreds med deres altid gode indsats, hurtige udrykning, rådgivning og service.
Ved tilbagemeldinger fra beboere i ejendommene, bliver de rost, for deres skadesmedarbejderes/håndværkeres måde at være på samt faglighed -(dette skal se sig, som en ellers halvsvær opgave - og vi har tidligere haft Problemer med div. klager fra beboere, da vi førhen brugte andet skadesfirma fra Ringsted).
En ekstra rar bonus hos Dansk-Skadeservice, er at de kan håndtere sagerne helt fra den akutte skade til genopbygning/afslutning (så er man fri for koordinering af div. håndværkere osv).

De kan varmt anbefales.

Lars Johansen

10 October 2025

Reply from Dansk-Skadeservice

Tusind tak for den fine anmeldelse Lars Johansen, det er altid en glæde at få en god anmeldelse, vi gør os altid umage . lige fra vi får henvendelsen på telefon, til skaden er udbedret og evt. genopbygget. Endnu engang TAK.
Dbh. Jane
Dansk-skadeservice

Hurtig udrykning

Hurtig udrykning efter er vores vask i køkkenet nærmest var eksploderet opad.. Det var sgu lidt klamt, men de kom lige og desinficerede hele skidtet og smuttede igen.. høflig og venlig medarbejder 👍

10 August 2025

Reply from Dansk-Skadeservice

Tak for din fine anmeldelse Allan, det glæder os meget, at få sådan en anmeldelse.
Mvh. Jane

Professional hjælp

Hurtigt udrykning ved et kraftigt skybrud med en oversvømmet kælder på 119 kvm. Loyal og initiativrig mand Kim og hans hjælpere fik vandet væk og samlede alt vådt inventar pænt og opsatte affugtere med så fin en kommunikation og rådgivning hele vejen. Tak for hjælpen.

15 July 2025

Vandskade

Vi fik vandskade i vores lokale forsamlingshus og kontaktede dansk skadesservice. Indenfor 45 min stod der en mand - meget imødekommende og behjælpelig og fik stoppet skaden midlertidigt. Allerede ugen efter - lå der er et fornuftigt tilbud - par dage efter var opgaven planlagt og udført.
Vi er yderst tilfreds med alt - ligefra akut - tilbudsgivning- planlægning og den professionelle udførelse af opgaven.
Vi anbefaler det firma 🤩🙌🏻

2 July 2025

Reply from Dansk-Skadeservice

Mange tak for den meget fine anmeldelse, vi gør altid vores yderste for, at komme hurtigt frem, give god og effektiv service og have høflige og empatiske medarbejdere.
Dbh. Jane

Pas på dette firma!!

Pas på dette firma!!, vi havde en lørdag hvor der trængte vand ind gennem vores tag. Firmaet kom samme formiddag med tre mænd. Efter 5 kvarter var skaden udbedret, med noget der forsegler tagpap med et aftræksrør til gasfyret. Fint så langt. Vi fik en regning på kr 24.573,05 den 26.8.2023. Der var på regninger skrevet arbejdstidtid på 13 timer samt akut udkaldstillæg, samt kørsel fra Roskilde som vi ikke var oplyst om ved vores henvendelse. Vi skrev omgående til firmaet, men hørte først noget efter 1 år og 7 måneder. Efter megen skriven frem og tilbage fik vi en kreditnota på 50 %. Stadig en al for høj pris, også ifølge vores advokat. PAS PÅ DETTE FIRMA !

28 August 2024

Hej Torben,

Vi er naturligvis kede af, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse. Der var tale om et akut lørdagsudkald med vandindtrængning gennem taget, hvor vi rykkede ud samme formiddag for at begrænse skaden hurtigst muligt. Ved akutte opgaver udenfor normal arbejdstid faktureres både akut-tillæg, timeforbrug og kørsel i henhold til de gældende satser.

Vi kan dog ikke genkende alle detaljer i beskrivelsen omkring antal medarbejdere og det samlede timeforbrug. Efter dialog med dig valgte vi at udstede en kreditnota på 50 % som en imødekommende løsning, selvom vi ikke var enige i hele fremstillingen.

Det er altid vores mål at handle hurtigt og professionelt ved akutte skader, og vi bestræber os på at finde løsninger, hvis der opstår uenighed.

Du er velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker sagen gennemgået igen.

Fik lavet helt nyt køkken af Dansk Skadeservice

Fik lavet helt nyt køkken, men gulvet gik i stykker efter få måneder, de har erkendt det er deres fejl, men har ikke færdiggjort arbejdet, går stadig på midlertidig belægning ( siden dec. 23 ) har ringet og rykket dem så mange gange at jeg ikke kan tælle dem, men det sker ikke intet.
Nu skriver vi feb. 2025

20 May 2024

Dansk-skadesservice super service

Dansk-skadesservice optrådte meget professionelle ved en vandskade, hurtigt og effektivt, samtidig med stod de også for renovering af bygningen bagefter ligeledes hurtigt og effektivt, dejligt at arbejde med et firma som har alt under et tag, et telefonnummer, så kom der styr på hele sagen

Tak

19 May 2023

Kan kun stærkt anbefale…

Kan kun stærkt anbefale Dansk-Skadeservice..
Havde vandskade i mit køkken, Dansk-Skadeservice kom hurtigt, fandt problemet, rev køkkenet ned og sat et nyt op.
Holdt os informeret løbende med hensyn til hvornår skabene kom hjem, var endda villig til at komme i deres ferie og sætte skabe op, tilbød rengøring mm.
Har virkelig fået super service hele vejen igennem. Personalet er så venlige og punktlige.
Kan kun varmt anbefale Dansk-Skadeservice :)

23 October 2019

Take a closer look