jeg returnerede en vare som var defekt og som der stadig var garanti på så jeg forventede at kunne få pengene retur. Jeg har haft megen kontakt pr telefon og fået at vide at nu ville sagen blive ordn... See more
See what reviewers are saying
Jeg har sendt en reklamation til jer d. 13/12 men stadig ikke fået svar, lidt ærgerligt med ødelagte varer. Jeg giver to stjerner fordi jeg ellers synes leveringen kommer rigtig hurtigt, hvilket e... See more
Company replied
Company replied
Har nu to gange bestilt varer fra hjemmesiden. Det er tip top udstyr og begge gange er varerne kommet dagen efter bestillingen. Kan kun give min varmeste anbefaling :-) Med venlig hilsen Me... See more
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 1 week
jeg returnerede en vare som var defekt…
Jeg har haft megen kontakt pr telefon og fået at vide at nu ville sagen blive ordnet, men det er stadig ikke sket. Jeg turnerede varen i 12.december 2025 og stadig ingen afklaring.
Lækkert sortiment, langsom forsendelse
Lækkert sortiment, men langsom levering. Bestilte ny trense til min nye hest den 27/22- fik hurtigt bekræftelse på mit køb. Nu er det den 1/1 og varerne har ikke forladt lagret endnu.
Hurtig og god service
Du kan altid få fat på dem telefonisk, og virkelig hurtig og rigtig god service. Så Contact-saddle kan jeg varmt anbefale.
Langsomme
Jeg bestilte et par ridebukser tirsdag og modtog først mandag med GLS, de er virkelig langsomme til at får pakker ud af døren.
Nu venter jeg på, de får sendt mine penge retur, efter jeg sendte bukserne retur, jeg kan se de har modtaget pakken onsdag middag og nu er det fredag og jeg har intet set fra dem...
Det er ikke godt nok!

Hurtig service
Hurtig service - bestilt varen d.28.04.2025, leveret her af Postnord d. 29.04.2025.
Så kan kun være meget tilfreds😊

Kan IKKE anbefale denne side
Kan ikke anbefale denne side, som i overhovedet ikke. Jeg bestilte varer for over en måned siden, men har endnu ikke modtaget noget. Har skrevet flere mails til dem uden at få svar 🤨😡👎🏻👎🏻👎🏻

Reply from Contact Saddle
Super hjælpsom og hurtigt levering af…
Super hjælpsom og hurtigt levering af produkter.

Reply from Contact Saddle
Det er nu en uge siden jeg bestilte…
Det er nu en uge siden jeg bestilte mine varer, jeg har endnu ikke modtaget en ordrebekræftelse eller varer for den sags skyld.
Pengene er reserveret på min konto.
Det er nu en uge siden.
Jeg har ringet 4 gange og sendt en sms uden at komme igennem til nogen.
Jeg havde det helt klare indtryk af dette er en mindre hobby virksomhed og derfor var jeg helt med på at jeg nok ikke ville få en ordrebekræftelse kort efter bestilling, men en uges ventetid + man slet ikke kan komme i kontakt med virksomheden, det er ikke ligefrem god service..

Reply from Contact Saddle
Kan ikke anbefales ud fra mine…
Kan ikke anbefales ud fra mine oplevelser. Bestilte en vare for ca. tre uger siden. Pengene blev trukket fra min konto, men jeg har aldrig modtaget min vare. De svarer ikke på mine mails, og jeg har aldrig modtaget en bekræftelse.
PostNord bekræfter at varen er registreret hos dem, men at de ikke har modtaget den endnu fra afsender.

Reply from Contact Saddle
Virkelig hurtig service og levering af…
Virkelig hurtig service og levering af korrekt produkt, og til en bedre pris end andre websites. Jeg bestilte kl 13 og modtog varen dagen efter kl 13.10. Det er dælme godt klaret. Kæmpe anbefaling herfra!

Reply from Contact Saddle
Lynhurtig levering og fantastisk service
Lynhurtig levering. Virkelig god kundeservice. Vil klart anbefale Contact Saddlery

Reply from Contact Saddle
God service og hurtig levering
Jeg har bestilt hutter og lydisolerende ører til mine heste til nytår. Nogle af varerne viste sig at være udsolgt, men jeg blev kontaktet samme dag og blev oplyst om forskellige andre muligheder og vi fandt en fin løsning. Jeg var ret sent ude med at bestille, så jeg var spændt på om tingene ville nå frem inden nytår, men her dagen efter er der allerede besked om at varene bliver leveret i dag.
Der var en lille difference mellem de varer jeg oprindeligt havde bestilt og de varer jeg endte med at bestille, men jeg er alligevel kun blevet opkrævet det oprindelige beløb.
Rigtig fin og hurtig service - jeg handler helt sikkert her igen.

Reply from Contact Saddle
Simpelthen for dårlig service!!
Jeg er så skuffet over service niveauet...
Jeg bestilte et produkt, som var både vist på billede og beskrevet i teksten som grå og sort. Jeg modtager det så i blå og sort, og informere om det via mail samme aften jeg modtager min pakke. Jeg får svar på mailen med det samme, at de er klar over billedet ikke stemmer overens, men produktet kun laves i blå og sort - Jeg svare tilbage igen med det samme, at det også fremgår i teksten at produktet er grå og sort, og jeg gerne vil returnere produktet, da det jo ikke er i den farve jeg ønskede.
Derfra kan jeg så ikke komme i kontakt med kundeservice. Jeg var inde og kigge på hjemmeside et par dage efter og kan se at fejlen er rette, så jeg kan konstatere at min mail er læst, men ignorere at jeg ønsker at returnere. Jeg skriver igen en mail, men her 2 uger efter har jeg stadig ikke fået svar..
Nu har jeg selv været inde og betale for at kunne sende produktet retur, hvilke jeg ikke synes er i orden, når det ikke er min fejl at i reklamere med forkerte oplysninger - når det er sagt har jeg så også betalt fragt for at få afsendt pakken.
Så det var lige næsten 100kr ud af vinduet, for jeres fejl. Her handler jeg ikke igen. :-)

Ødelagte varer
Jeg giver to stjerner fordi jeg ellers synes leveringen kommer rigtig hurtigt, hvilket er rigtig rart.
Ordrenummer 29748

SÅ GOD SERVICE
Jeg havde lidt problemer med at finde frem til str. og model af bid og fik super kyndig og venlig hjælp på telefonen og endte ud med det helt perfekte match. Jeg kan varmt anbefale den her webshop. Jeg blev mødt med høj faglighed, venlighed og fleksibilitet. Alt i alt en super god oplevelse og jeg handler hjertens gerne her igen :o)

En virkelig nem webshop
En virkelig nem webshop der har stort udvalg til gode priser, problemløs bestilling og betaling, omhyggeligt pakkede varer, hurtig levering.
Favoritsted at købe tilskud og ting til stald apoteket - også akut fordi det også er en fysisk butik!
Hurtig levering og hurtig respons på tilbage levering.