Christies Sdr. Hostrup Kro Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Vi nød den udsøgt gode mad med lokale råvarer og ikke mindst grønsagerne fra egen køkkenhave. Vinmenuen var perfekt afstemt til de velsmagende retter, og glas... See more

Rated 5 out of 5 stars

Igen er dejlig oplevelse med god mad og vin. De nye og flotte panoramahytter er meget varme om sommeren. De har brug for aircondition. Vi kommer helt sikkert igen men senere på året hvor hytterne er l... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super dejlig miniferie ! Helt vidunderlig ny panoramahytte - dejlig veltilberedt velsmagende Gourmet / Klassisk Meny begge aftener ! Venligt smilende personale overalt - rent og velholdt hele vejen... See more

Rated 3 out of 5 stars

Udmærket mad, men ikke overvældende. Hvidvine var okay, specielt riesling. Men rødvine, både fra Montepulchiano og fra Piemonte var virkelig ringe og billig vin. Personalet var søde og høflige,... See more

Company details

1. Inn

Written by the company

Denne afslappede kro omgivet af landskab ligger 6 km fra både den rolige Åbenrå Strand og et kunstmuseum på Brundlund Slot. Kliplev Station ligger 9 km væk.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 70% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

149 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Kejserens Nye Klæder...

Min hustru og jeg har tidligere besøgt Christie's Sdr. Hostrup Kro flere gange til middag med overnatning og har hver gang haft en rigtig god oplevelse. Derfor var forventningerne også høje, da vi sidst i juni 2026 bookede et fisk- og skaldyrsophold med en 6-retters gourmetmiddag med tilhørende vine.

Desværre blev denne gang en skuffelse.

Alt omkring opholdet fungerede som altid upåklageligt. Værelset var dejligt, betjeningen var professionel og imødekommende, og vinmenuen var velvalgt og passede flot til retterne. Selve maden var desuden både smagfuld, delikat og tilberedt med stor omhu.

Problemet var ganske enkelt portionsstørrelserne.

Vi er fuldt bevidste om, at gourmetserveringer naturligt er mindre end på traditionelle restauranter, og vi har besøgt mange gourmetrestauranter rundt om i landet. Men vi har aldrig tidligere oplevet så små serveringer som denne aften. Flere af retterne havde mere karakter af små smagsprøver end egentlige retter, og enkelte portioner var efter vores opfattelse så beskedne, at det næsten virkede absurd.

Vi betragter os ikke som storspisende, og vi har aldrig tidligere forladt en dansk restaurant uden at føle os mætte. Det gjorde vi denne gang.

Det gør oplevelsen ekstra ærgerlig, fordi kvaliteten af både råvarer, tilberedning og vine faktisk var høj. Når man betaler for et gourmetophold med seks retter, forventer man en samlet oplevelse, hvor kvalitet og mængde står i rimeligt forhold til hinanden.

Vi forlod derfor opholdet med en følelse af, at den flotte præsentation og de gode smage ikke kunne opveje, at middagen ganske enkelt ikke var tilstrækkelig. Det efterlod os med en oplevelse, der minder om eventyret Kejserens Nye Klæder.

Det vil derfor sandsynligvis vare et stykke tid, før vi igen overvejer at besøge Christie's.

5 stjerne med pil opad…

Endnu engang en superoplevelse i Sdr.Hostrup. Denne gang hed opholdet "Fisk og Skaldyr", og forventningerne var store, men blev til fulde indfriet. Fremragende mad, heldigvis i små portioner, ellers var man da ikke nået igennem det hele, fine vine, der passede til, og ikke mindst: "Personalet forstår at skabe en helt igennem rolig og afslappet stemning - 5 stjerner med pil opad!

Hej Søren

Dejligt at i nød vores Fisk & skaldyrs-aften. Vi siger tusind tak for rosen, og håber at vi ses igen :)

Fantastisk mad

Fantastisk mad, servering, og et lækkert komfort værelse til os, med vildmarksbad 👍

Hej Birgit

Tak for de pæne ord, dem sætter vi pris på :)

Super venlige medarbejdere

Super venlige medarbejdere
Fantastisk mad
Alt var bare i skønneste orden
Et lille men der kunne godt have været et lille køleskab på værelset

27 June 2026

Hej Jann

Tak for rosen.
jeg tager dit forslag med til ledelsen :)

Fantastisk ophold

Fantastisk ophold. Beliggenhed, mad og service var i topklasse. Vi kommer gerne igen.

23 June 2026

Hej Aleks

Tak for de pæne ord.
I skal være så velkomne en anden gang :)

Rated 5 out of 5 stars

Bedre end de fleste steder.

Bedre end de fleste steder.
God mad. Alt serveret på den rigtige måde !

19 June 2026

Hej :)

Vi siger tusind tak for rosen!

God sted at komme

Hyggelige omgivelser, kompetent personale, rigtig god mad med fint tilpassede vine .
Godt sted 🙂

20 June 2026

Hej Jan

Tusind tak for rose! :)

Rated 5 out of 5 stars

Et par virkelig vidunderlige dage på…

Et par virkelig vidunderlige dage på kroen, hvor maden er i top, personalet utroligt sødt og rundhåndet - med både ekstra kød og vin. Stemningen er skøn, rolig og landlig og ikke mindst den fine urtehave er et besøg værd. Et sted der absolut kan anbefales.

20 June 2026

Hej Hanne

Dejligt at vi kunne give jer en god oplevelse.
Din ros bliver givet videre til resten af personalet :)

Fantastisk ophold

God modtagelse, fint værelse og fantastisk mad.
Absolut konkurrence dygtig pris

19 June 2026

Hej Bent

Tak for de meget pæne ord :)

Rated 5 out of 5 stars

Dejlige nye panoramahytter med…

Dejlige nye panoramahytter med wildmarksbad på terrassen som vi benytte os flittigt af… lækker mad og vin, et dejligt ophold…..

15 June 2026

Hej Lene

Tusind tak for de pæne ord :)

Rated 3 out of 5 stars

Mad ok - men service her er plads til forbedring

Maden var god. I forhold til service virkede det som om lørdags-frokostgæster ikke blev prioriteret særligt højt. Vi fik serveret maden, men ingen spurgte om vi manglede noget eller kom med spørgsmål om vi var tilfredse.
Ved ankomsten var der flere ventende gæster til en fest, som virkede forstyrrende i den dårlige akustik, hvor vi sad. Oveni skulle musikanter stå tæt på og øve til den fest, der var i gang. Tjener sagde hun ikke kunne ændre det, og at vi selv måtte sige noget til musikanterne.
Kakaoen/chokoladen var kold - ingen høflig forklaring - vi fik ny varm kakao/chokolade og de kolde blev stående. Kr. 75 pr. kop!
Jeg havde forventet mere service og etikette til en pris på kr. 904 for to personer.

13 June 2026

Hej Eva

Tak for din kritik, den sætter vi pris på.
Jeg er ked af at i ikke fik den gode oplevelse hos os, den sætter vi ellers i højsædet.
Jeg har talt med den pågældende tjener, hun er en af vores ny-ansatte, og har nok været lidt usikker.
Det er ikke nogen undskyldning, blot en forklaring.
Jeg er dog glad for at i nød maden, og håber at I måske en anden gang, vil give os en chance til, sådan så vi kan vise dig hvilket service-niveau vi gerne vil levere.

Fantastisk betjening og mad

Fantastisk betjening og mad. Værelset var rent og fint
Jeg kan varmt anbefale Christie's

12 June 2026

Hej Benny

Vi takker for din anbefaling :)

Rated 5 out of 5 stars

Sikke en super god oplevelse

Sikke en super god oplevelse. Mig og min kone har lige haft et dealophold med 5 retter og vinmenu. Det var simpelthen så lækkert og spændende og ikke mindst velsmagende.
Rigtig flot anrettet med gode og spændende vine til.
Det mest overvældende var dog en fantastisk service og et meget opmærksomt personale. Nogle meget dygtige og søde unge mennesker som virkelig kunne deres fag til fingerspidserne, dem skal i være stolte af.
Kroen var også rigtig hyggelig med en dejlig morgenmad. Vi glæder os til at komme tilbage en dag.

9 June 2026

Hej Flemming

Tusind tak for rigtigt pæne ord, dem giver jeg videre til resten af personalet :)
I skal være så velkomne en anden gang.

Rated 4 out of 5 stars

Rigtig god mad

Rigtig god mad - og meget venligt og kompetent personale.

11 June 2026

Hej Elsebeth

Tak for de pæne ord, dem giver jeg videre :)

Fantastisk god mad

Fantastisk god mad, med vine til som passer så godt til. Sød og charmerende betjening. Udmærkede værelser.

10 June 2026

Hej Bjørn

Tak for rosen, den giver jeg videre :)

Rated 5 out of 5 stars

6 retters gourmet med vine/øl…

6 retters gourmet med vine/øl overnatning
Til sidst fantastisk morgenmad
Rigtig godt

10 June 2026

Hej Frede

Dejligt at du nød dit ophold hos os :)

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look