Suzuki Ignis
Jeg fandt en Suzuki Ignis på biltorvet.dk til 75000 kr fra V.egense auto. Der var lidt langt til Bogense for mig, men jeg kørte over og kiggede på den. Bilen er i kosmetisk ok stand, dog gik motoren noget ujævnt. Claus fortæller at det nok bare er 4 tændrør der skal skiftes, eller noget med aircondition. Så helt fint, vi køber bilen. Der går 7 dage før bilen er klar. Og alt ser fint ud da vi henter den. Men den køre stadig ujævnt i motoren. Dagen efter tjekker jeg tændrør, og de er ikke skiftet. Claus sender mig 600kr og jeg skifter tændrør selv, fint nok. Det hjælper bare ikke. Jeg spørger Google hvad jeg kan gøre. Og jeg renser selv egr ventil og gaspjæld, for at få en bedre motorgang. Der jeg gør det opdager jeg der ingen kølervæske er i ekspansionsbeholder. Bilen kører desværre stadig dårligt i motoren. Jeg fylder nyt kølervæske på, og finder ud af at bilen bruger en del vand. Jeg ringer til Claus og han vil gerne reparere det hele, men jeg må ikke køre i bilen mere. Nu er der næsten gået 14 dage og jeg er ret træt af den handel her, bilen har tydeligvis kørt uden kølervæske og motoren kan være defekt, Så jeg tilbyder Claus at vi kan lade handlen gå tilbage for 70000 kr. Men det vil han overhovedet ikke. Så vi ender på en pris på 66000 kr. Det synes jeg er ret dårlig stil. Men siger ok, for skal ihvertfald ikke havde den bil her. Så jeg tabte 9000kr på 14 dage.
Find 100 procent et andet sted at handle bil.