Wadils Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, lækkert garn, smukke modeller og go service- skrev en mail til "Pakkepigerne" med et spørgsmål jeg var i tvivl om i forhold til opskriften, og fik hurtigt respons med en go forklari... See more

Rated 5 out of 5 stars

Første gang jeg har bestilt hos jer; garn og strikkekit til sommerblusen. Bestilling og levering fungerede fint. Opskriften er overskuelig og garnet er helt igennem fantastisk. Så utrolig blødt og læ... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det var en fin oplevelse. Lynhurtig fik jeg fingrene i det dejlige garn, alpaca og en fin gennemarbejdet opskrift. Handler gerne hos jer igen.

Rated 5 out of 5 stars

“Pakkepigerne” skrev en venlig mail tilbage, da jeg småbrokkede over manglende ordrebekræftelse som jeg faktisk selv var skyld i, for jeg havde skrevet min mail adresse forkert ved bestillingen 😏 Or... See more

Company details

1. Yarn Store
  2. Hobby Store

Written by the company

Wadils er en niche-webshop med en stor kærlighed til strik. Vores vision er at inspirere strikkeglade kvinder verden over med tidløse, klassiske håndstrikkede modeller i specialudvalgte luksusmaterialer. Vi har et stort udvalg af strikkekits til dig, der vil strikke damemodeller eller babytøj og børnetøj i størrelse 0 – 4 år. Desuden finder du de skønneste færdigstrikkede modeller i shoppen - lige til at forelske sig i! Du kan bestille alt i shoppen med fast lav fragt fra 39 kr. Vi sender alle lagervarer indenfor 2-3 dage - og du får selvfølgelig 14 dages fuld returret. Strik behøver ikke være svært for at blive smukt I shoppen kan du altid finde spændende strikkekits til dit ambitionsniveau. Det er let at finde en nemt tilgængelig opskrift på klassisk moderne strik, der matcher din stil. Under hver opskrift kan du nemlig se sværhedsgraden – så vælger du aldrig forkert! Glæd dig til at læne dig tilbage i stolen og cleare hjernen, mens strikketøjet vokser frem mellem dine hænder … Vil du have endnu mere strik?

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 37% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

94 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk gode produkter til en super…

Fantastisk gode produkter til en super god pris
Manglede noget garn som var udsolgt men pakkrpigerne Lotte og Camilla fandt en kasse på lageret det var bare sådan en god service
Og Katrine og Christoffer er fantastiske på Livesalget
Så det kan virkelig godt betale sig at tage et kik på hjemmesiden Wadils.dk
Annette Steen Jensen

30 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Et fantastisk live salgs show

Et fantastisk live salgs show. Hvor der var så meget godt og billigt garn. Kunne have købt meget mere men det skal også strikkes. Denne gang var der mange flere strikke opskrifter som man kunne melde sig til og modtage. Nogle havde problemer med at modtage links til indløsning. Jeg var ikke én af dem. Kommer helt sikkert til flere Live fra Waldils

29 September 2025
Rated 4 out of 5 stars

Hurtig levering, Og god orientering undervejs (fødselsdags travlhed)
Grunden til at I ikke får den 5.stjerne er forkert billede på opskriften.

9 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i et år ønsket at strikke…

Jeg har i et år ønsket at strikke sukkertop i vandmelon og når jeg lige havede penge var farven udsolgt men at man kan få en tilbagemelding når den er på lager er god service og den ene gang jeg havde et spørgsmål svarer i hurtig 🥰

11 September 2025

Super duper lækkert.

Jeg kan varmt anbefale denne webshop, det er en nem og overskuelig hjemmeside, varerne er af første klasses kvalitet, de er så søde og hjælpsomme.

3 September 2025
Rated 4 out of 5 stars

Køb af garn

Meget godt garn. En god behandling ved køb. Hurtig modtagelse af pakke

26 August 2025
Wadils logo

Reply from Wadils

Hej
Jeg tror desværre, du er kommet til at anmelde den forkerte virksomhed -vi er ikke en færgevirksomhed, vi sælger garn🌸🧶
Mvh
Christoffer fra Wadils😇

Vildt lækkert garn

Hurtig levering, lækkert garn og printet opskrift.
Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme i gang med at bruge det.
Her handler jeg helt sikkert igen.

30 July 2025

Take a closer look