Vi opplever service og oppfølging fra dere som helt i ypperste klasse. Vi har fått svært god hjelp, og prosessen har vært preget av profesjonalitet og tilgjengelighet hele veien. Det er sjelden... See more
See what reviewers are saying
Hei. Synes dette er lite nyttig for oss, Tar ikke tlf når vi ønsker kontakt. Vi ber om oppdelt faktura....så kommer alt i sin hel het. Ønsker derfor å si opp vår avtale. Kundenr 30490. Mvh Gjenbruket... See more
Anbefaler å tenke dere godt om 2 ganger før man avtaler noe med disse. Fremstiller at det allerede eksisterer en avtale mellom oss og Vurderingspartner, noe som det så absolutt ikke gjør. De presenter... See more
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 9% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Anmeldelse
Vi får veldig god hjelp fra vurderingspartner for vår bedrift
Veldig fornøyd med servicen vi har fått…
Veldig fornøyd med servicen vi har fått og det gode arbeidet som er utført. Anbefales 👍
Svindel.
Selgere fra diverse selskaper knyttet til samme styreledere/medlem eller daglige leder ringer og sier de har muntlige avtaler, eller utgir seg for å ha fiktive avtaler. Nå har de begynt å ringe til våre ansatte, og si at de har avtalt samtale/avtale med daglig leder, noe som ikke stemmer.
Ser av anmeldelser under, at de kommer med avvisninger på at dette skjer. Vår bedrift registrer alle samtaler, og kan dokumentere denne terroren.
Ser at de også nylig har slått tidligere selskap konkurs, og åpnet nytt selskap med tilnærmet identisk navn.
Selskapet blir anmeldt til forbrukertilsynet, noe det kan virke som at er gjentakende.
Hjelp til å rydde opp
God hjelp til å rydde opp med andre leverandører som selger produkter vi ikke trenger.
God service
God kartlegging av tjenester
Har fått god kartlegging av tjenester vi har behov for og oppfølging av dette i ettertid.
Anbefaling basert på egenopplevelse.
Firmaet Vurderingspartner lover i sin reklame dedikasjon og stort engasjement for deg som kunde, til konkurransedyktig pris. Som kunde har jeg opplevet nettopp dette, en drivende og begeistret støtte for min virksomhet og et resultat som fornyer en heller noe traust, tidligere fremstilling, og det til en svært konkurransedyktig kostnad, av hva jeg var vant med. Som en senior i mitt fag er jeg åpen for alt hva teknisk fremgang kan bidra med i fagfeltet, det å synes på rette måten er hva jeg her har fått hjelp med. Raskt, kan jeg legge til. Så fem stjerner fra dette hold. Mvh Rune Knoff

Ulovlig markedsføring
Ble oppringt av selger som ringte på mitt privatnummer (har vært reservert mot telefonsalg i brreg i over 10 år). Latet som han skulle følge opp en eksisterende avtale som vi da ikke har, og ville hjelpe oss å komme høyere på google. Spurt om han var kjent med markedsføringsloven og reservasjonsregisteret i brreg, og det var han ikke. Rapportert til forbrukertilsynet.

God kundeservice.
Var en liten tvist, dette ble ryddig løst etter god kundeservice fra Gabriel.
Takk
Fikk hjelp etter anmeldelse
Fikk oppfølging ganske raskt når jeg skrev en dårlig anmeldelse her på trust pilot.
Håper de gjør det bedre med neste kunder fremover
Flinke å følge opp kundene
Flinke å følge opp kundene slik at de får tilbake for det man betaler for. Så langt veldig fornøyd.
Kjekke å flinke folk som stiller opp å…
Kjekke å flinke folk som stiller opp å hjelper til dersom de skulle være noe. Vil anbefale Vurderingspartner for alle som driver bedrift!
Bare gode opplevelser
Er bare kjempefornøyd med både resultat og oppfølgning. Det er ikke til å stikke under en stol er det finnes mange typer nett-troll, som skriver det mest utrolige. Vurderingspartner har bistått oss med gode råd på en enkel, ryddig og grei måte. Vi gir de beste anbefalinger.
Vi opplever service og oppfølging fra…
Det er sjelden å møte et firma som følger så godt opp sine kunder, og vi anbefaler dere gjerne videre til andre som ønsker solid bistand – både når det gjelder rådgivning og praktisk gjennomføring.
Tusen takk for god hjelp
Opplevelsen har vært god hele veien
Opplevelsen har vært god hele veien. Prosessen har vært enkel og oversiktlig, vi kom fort i gang og er veldig fornøyd
Vi er veldig fornøyde med tjenesten og…
Vi er veldig fornøyde med tjenesten og oppfølging men noe stive priser. Er nok verdt det i lengden men for en liten bedrift synes vi det burde være flere alternativer
HOLD DERE LANGT UNNA DETTE FIRMAET - JUKS!
Firmaet forsøker å få meg til å tro at jeg hadde oppføring hos dem, gjennom Google. Jeg var skeptisk, men selger forsikret meg om at det kun var snakk om en gjennomgang av oppføringen jeg allerede hadde, og a jeg kun trengte å svare ja på en sms som bekreftet videreføring av tidligere allerede inngått avtale. Jeg ba om å få tilsendt kopi av tidligere faktura, men det gikk jo selvfølgelig ikke - fordi jeg aldri har hatt noe med firmaet å gjøre. Juks!
Juks og fanteri
Juks og fanteri!
GIr inntrykk i telefon at man allerede har en avtale med Vurderingspartner.
Styr unna!
Styremedlem i Vurderingspartner, Bernadi Norvind, er for øvrig styreleder i Mediavest. (Les anmeldelsen fra Nicolai Aamodt, og tilsvaret fra Vurderingspartner..)
Ref tilsvaret:
Sjekk gjerne Vurderingspartner hos Brreg eller Proff..

Veldig bra tjeneste
Veldig bra tjeneste. Enkel å bruke. Fin pris. Hyggelige ansatte som svarer raskt, både før og etter vi ble kunde. Veldig bra kundeservice!
Legg på telefonen og løp vekk!
Samme guttene som står bak "suksesser" som Mediavest, Prosjektmarkedet m.m. De terroriserer oss fra alle sine forskjellige AS og skal selge inn tjenester som vi visstnok har "muntlige avtaler" på. De selger luftslott og har ingen reell kompetanse eller produkt, og bruker skitne salgsteknikker, og er ikke en gang flinke til det heller. Spennende å se om de fortsatt finnes i 2026, jeg har mine tvil!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.