See what reviewers are saying
Vi opplever service og oppfølging fra dere som helt i ypperste klasse. Vi har fått svært god hjelp, og prosessen har vært preget av profesjonalitet og tilgjengelighet hele veien. Det er sjelden... See more
Er bare kjempefornøyd med både resultat og oppfølgning. Det er ikke til å stikke under en stol er det finnes mange typer nett-troll, som skriver det mest utrolige. Vurderingspartner har bistått oss m... See more
Firmaet Vurderingspartner lover i sin reklame dedikasjon og stort engasjement for deg som kunde, til konkurransedyktig pris. Som kunde har jeg opplevet nettopp dette, en drivende og begeistret støtte... See more
Company replied
Replied to 20% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Veldig god oppfølging
Veldig god oppfølging. Vurderingspartner leverer det de lover takket være sine gode medarbeidere som er dedikerte til sin jobb :)
Fantastisk kunde behandling👍
Dette kan ikke være lovlig
De ringer og fremstiller det som at vi har pratet sammen tidligere, og at jeg er ferdig med en prøveperiode som det nå er på tide å fornye for 7990 ekskl. mva. per år. De tok æren for min Google Business-profil som jeg selv har satt opp, og presenterte en "analyse" med urealistisk mange besøkende som jeg kom til å miste dersom jeg ikke "fornyet" avtalen jeg aldri visste jeg hadde behov for.
Kjempe fornøyd med Vurderingspartner
Stor takk til Even i Vurderingspartner som har hjulpet meg masse. Jeg kjøpte vurderingssystemet, noe som har vist seg å være et fantastisk verktøy. Jeg har fått både bedre rangering og mer tillit hos nye kunder. I tillegg har jeg fått en del gratis råd og de er alltid tilgjengelig på tlf. Vi er veldig fornøyd og vi anbefaler Vurderingspartner på det varmeste. God oppfølging og topp service.
God service, hyggelig selger og kostnadsbesparende tiltak og ikke minst akkurat nok oppfølging i etterkant.
God oppfølging 👍🏼
Profesjonelle folk
Jeg som kunde følte meg veldig godt ivaretatt og hørt. Profesjonelle folk start til slutt.
Forsøk på svindel
De ringer og påstår at de følger opp en avtale du har, selv om dette ikke stemmer. Får det til å høres ut som om de har kontroll over bedriftens google-profil og forsøker å lure folk til å betale.
Har vært fornøyd med verktøyet som de…
Har vært fornøyd med verktøyet som de har levert til meg, og det har gitt meg bra resultater.
Anbefaler å tenke dere godt om 2 ganger…
Anbefaler å tenke dere godt om 2 ganger før man avtaler noe med disse. Fremstiller at det allerede eksisterer en avtale mellom oss og Vurderingspartner, noe som det så absolutt ikke gjør. De presenterer tjenester som strider med lovverket, Google i dette tilfellet og begrepet "Review Gating" (Review Gating: å filtrere, skjule eller sortere kunders anmeldelser før de sendes til Google).
Veldig fornøyd med både produkt og…
Veldig fornøyd med både produkt og servicen til de som jobber der. Hyggelige og løsningsorienterte folk.
Utgir seg for å ha eksisterende avtale.
Ble oppringt, og selger begynner samtalen med at de ringer som avtalt for å gjennomgå googleoppføringen vår og selger prater som om vi hadde en eksisterende avtale.
Det har vi ikke og har heller aldri hatt. Drit lei alle som driver på denne måten.
Svindel
Ble oppringt og selger forsøkte å legge det frem som om vi hadde en eksisterende avtale.
Det har vi ikke og har heller aldri hatt.
Veldig god og rask hjelp dersom man har…
Veldig god og rask hjelp dersom man har problemer. Lager fine nettsider og tilpasser etter behov dersom man ønsker endringer:) Anbefales!
Veldig proff å god oppfølging av Even
Veldig proff å god oppfølging av Even.
Mvh Monseth Transport👍👍
Anmeldelse
Vi får veldig god hjelp fra vurderingspartner for vår bedrift
Veldig fornøyd med servicen vi har fått…
Veldig fornøyd med servicen vi har fått og det gode arbeidet som er utført. Anbefales 👍
Svindel.
Selgere fra diverse selskaper knyttet til samme styreledere/medlem eller daglige leder ringer og sier de har muntlige avtaler, eller utgir seg for å ha fiktive avtaler. Nå har de begynt å ringe til våre ansatte, og si at de har avtalt samtale/avtale med daglig leder, noe som ikke stemmer.
Ser av anmeldelser under, at de kommer med avvisninger på at dette skjer. Vår bedrift registrer alle samtaler, og kan dokumentere denne terroren.
Ser at de også nylig har slått tidligere selskap konkurs, og åpnet nytt selskap med tilnærmet identisk navn.
Selskapet blir anmeldt til forbrukertilsynet, noe det kan virke som at er gjentakende.
Hjelp til å rydde opp
God hjelp til å rydde opp med andre leverandører som selger produkter vi ikke trenger.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.