Vision Hub Reviews 57

TrustScore 1.5 out of 5

1.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Zamówiłem juz rok temu i dalej czekam na informacje, wszystko oplacone a pisałem z 4/5 razy w przeciagu tego roku a informacja cały czas taka sama "jest przedsprzedaż, czas oczekiwania moze się wydłuż... See more

Rated 1 out of 5 stars

Uważajcie. Miesiąc temu (w ofercie dostawa do 48 godzin) kupiłem projektor vision-hub 2 za cenę promocyjną 149.00 zł Do dzisiaj nie mam sprzętu. Firma dwa tygodnie nie reagowała na maile w końcu o... See more

Rated 1 out of 5 stars

Skoro rezerwujemy go w przedsprzedaży to powinna być informacja o tym kiedy możemy się go spodziewać, zamówiłam go dwa miesiące temu żadnego odzewu non stop odpowiadają mi automatyczną wiadomością zer... See more

Rated 1 out of 5 stars

Wysłałem już 2 maile do tej firmy visionhub.pl w sprawie zakupu kiedy będzie wysyłka zero odzewu jakiego kolwiek jeśli nie będzie odzewu będę żądał zwrotu pieniędzy bo dla mnie firma która się szanu... See more

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Jedno wielkie oszustwo

Jedno wielkie oszustwo. Kupiłam , znaczy "kupiłam" wychodzi na to że zarezerwowałam xd projektor dla mojej przyjaciółki na urodziny półtora miesiąca temu. Projektora nie ma a na każde wiadomości na mailu otrzymuje wygenerowaną wiadomość przez bota 😆
Aż śmiechu warte że dałam się nabrać na taki syf i lepiej coś z tym zrobić bo szkoda innych i ich pieniędzy .

30 October 2024

To Rezerwacja, nie kupno produktu

Strona gdzie kupujemy tylko rezerwacje, a nie produkt
Czyli typowe wprowadzenie konsumenta w błąd
Po minięciu 14 dnu na zwrot to dostaniecie maila o dopłacie kilku stów bo projektor kosztuje ok. 400pln
Sam zwrot jest utrudnionu- trzeba wysłać list na adres w regulaminie. Oczywiście pan Szymon B. poczeka aż ci minie 14 dni na zwrot by odesłać informacje, że w podaniu jest coś źle lub coś brakuje
I nie dostaniesz zwrotu pieniędzy

15 October 2024

Reply from Vision Hub

Witam, czyli wg Pana to jest moja wina i to ja mam pilnować aby Pana formularz był uzupełniony prawidłowo?

Rated 1 out of 5 stars

Zostałam oszukana przez tą firmę

Zostałam oszukana przez tą firmę, zamówiłam projektor mc temu do tej pory nie mam odpowiedzi. Jak napisałam maila dostaje zwrot automatycznej poczty ze trwa przedsprzedaż i trzeba czekać na informacje o wysyłce, gdzie mam zgłosić oszustwo ?

23 October 2024

Reply from Vision Hub

Dziękujemy za Pani wiadomość i rozumiemy, że może być frustrujące oczekiwanie na zamówienie. Chcemy jednak wyjaśnić kilka kluczowych kwestii, aby rozwiać wszelkie wątpliwości.

Przedsprzedaż i czas realizacji – W opisie produktu na naszej stronie znajduje się informacja o tym, że produkt jest dostępny w przedsprzedaży, co oznacza, że wysyłka nastąpi w ustalonym terminie po zakończeniu przedsprzedaży. Zgodnie z art. 385³ Kodeksu cywilnego, klient ma obowiązek zapoznać się z regulaminem oraz opisem produktu przed dokonaniem zakupu. Tego typu informacje są zawsze jasno umieszczone na stronie, aby uniknąć nieporozumień.

Automatyczna odpowiedź – Automatyczna odpowiedź jest standardową procedurą w naszej firmie, która potwierdza, że zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiadamy na wszystkie wiadomości w kolejności ich otrzymania, jednak czas odpowiedzi może się różnić w zależności od liczby zapytań. Działamy zgodnie z Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, która reguluje prawa i obowiązki zarówno usługodawcy, jak i użytkownika w zakresie kontaktu drogą mailową.

Bezpodstawne oskarżenia – Sugerowanie, że nasza firma dopuściła się oszustwa, jest poważnym zarzutem. Informujemy, że wszelkie takie pomówienia mogą być interpretowane jako naruszenie art. 212 Kodeksu karnego, który dotyczy pomówienia. Nasza firma działa legalnie, co potwierdzają nasze długoletnie doświadczenie i liczni zadowoleni klienci. W razie dalszych podobnych zarzutów, będziemy zmuszeni zgłosić sprawę do naszej kancelarii prawnej oraz odpowiednim organom ścigania.

Prosimy o cierpliwość i zapewniamy, że zamówienie zostanie zrealizowane zgodnie z terminem przedsprzedaży. W razie dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu z naszą obsługą klienta, która chętnie wyjaśni szczegóły.

Dziękujemy za zrozumienie.

Też zostałem oszukany

Też zostałem oszukany. Sprawę trzeba zgłosić na policję najlepiej cała grupa oszukanych. Inaczej będą naciągać innych

22 October 2024

Reply from Vision Hub

Dziękujemy za Państwa komentarz. Przykro nam, że pojawiły się takie odczucia, dlatego chcielibyśmy przedstawić fakty i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Przejrzystość procesu zakupu – Wszystkie informacje o produkcie, w tym pełna cena, termin realizacji, a także szczegóły dotyczące ewentualnych opóźnień w przedsprzedaży, są dostępne na naszej stronie internetowej. Zgodnie z art. 385³ Kodeksu cywilnego, klient ma obowiązek zapoznać się z regulaminem oraz opisem produktu przed dokonaniem zakupu.

Zasady kontaktu i obsługa klienta – Odpowiadamy na wiadomości w kolejności ich otrzymania, a automatyczne potwierdzenie jest standardowym procesem informującym o przyjęciu zgłoszenia. Taki system jest zgodny z wymogami Ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

Bezpodstawne oskarżenia i ich konsekwencje – Twierdzenia o oszustwie, bez dowodów i podstaw prawnych, mogą stanowić naruszenie art. 212 Kodeksu karnego, który dotyczy pomówienia. Nasza firma działa zgodnie z prawem i zawsze dąży do pełnej transparentności wobec klientów. Posiadamy liczne pozytywne opinie oraz zadowolonych klientów, co poświadcza legalność i wiarygodność naszej działalności. W przypadku dalszego rozpowszechniania bezpodstawnych zarzutów, zastrzegamy sobie prawo do zgłoszenia sprawy naszej kancelarii prawnej i odpowiednim organom ścigania.

Prosimy o kontakt z naszą obsługą klienta, która z chęcią odpowie na wszelkie pytania i wyjaśni szczegóły dotyczące realizacji zamówienia.

Dziękujemy za zrozumienie.

Rated 1 out of 5 stars

Czy jest ktoś kto wogole otrzymał ten…

Czy jest ktoś kto wogole otrzymał ten projektor? Czy to oszustwo na większą skalę jeżeli tak to dlaczego ta strona nie została jeszcze zablokowana

11 October 2024

Reply from Vision Hub

Witam, może dlatego, że ja nie łamię prawa. To, że zebrała się tu grupa ignoratnów, którzy nie czytają zawartości strony ani regulaminu nie znaczy, że mają rację.
Wszystko jest opisane w regulaminie - https://vision-hub.pl/policies/terms-of-service

Oszustwo

Oszustwo. Nie polecam korzystać z tego sklepu.

21 October 2024

Reply from Vision Hub

Dziękujemy za Pana opinię, choć stanowczo nie zgadzamy się z zawartymi w niej zarzutami. Nasza firma działa w pełni legalnie, przejrzyście i zgodnie z przepisami prawa, o czym świadczą zarówno regulamin, jak i zasady realizacji zamówień dostępne na naszej stronie internetowej.

Transparentność i dostępność informacji – Wszystkie szczegóły dotyczące naszych produktów, ich cen, warunków dostawy oraz ewentualnych terminów realizacji są jasno opisane na stronie internetowej. Zgodnie z art. 385³ Kodeksu cywilnego, klient jest zobowiązany do zapoznania się z regulaminem i opisem produktu przed dokonaniem zakupu. Dbamy o to, aby wszystkie informacje były jasne i zrozumiałe.

Bezpodstawne oskarżenia – Słowo "oszustwo" jest poważnym zarzutem, który bez dowodów może być uznany za naruszenie art. 212 Kodeksu karnego dotyczącego pomówienia. Zawsze staramy się działać zgodnie z najwyższymi standardami obsługi klienta, dlatego bezpodstawne oskarżenia mogą skutkować podjęciem kroków prawnych, aby chronić dobre imię naszej firmy.

Długoletnia działalność i opinie klientów – Nasza firma funkcjonuje na rynku od wielu lat, co potwierdza naszą wiarygodność. Posiadamy liczne pozytywne opinie od zadowolonych klientów, które świadczą o jakości i rzetelności naszych usług.

Prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta, jeśli wystąpiły jakiekolwiek trudności lub pytania dotyczące realizacji zamówienia. Chętnie udzielimy wszelkich informacji i wyjaśnimy wszelkie niejasności.

brak zamówienia od miesiąca

brak zamówienia czekam już prawie miesiąc

18 September 2024

Reply from Vision Hub

Strona działa na zasadzie przedsprzedaży. https://vision-hub.pl/policies/terms-of-service

Zakupiony dawno temu

Zakupiony dawno temu, brak info o paczce, jedynie wiadomości generowane przez bota na mailu. Zero jakiegokolwiek kontaktu

18 October 2024

Reply from Vision Hub

Dziękujemy za Pana opinię i przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z oczekiwaniem na zamówienie. Pragniemy wyjaśnić kilka kwestii, aby rozwiać ewentualne wątpliwości.

Automatyczne potwierdzenia – Wiadomości generowane przez system są standardową praktyką, stosowaną w celu szybkiego potwierdzenia przyjęcia zamówienia lub zgłoszenia. Automatyczna odpowiedź potwierdza, że Pana zapytanie zostało zarejestrowane i przekazane do naszego zespołu obsługi klienta. Zawsze dążymy do jak najszybszego kontaktu z klientami i staramy się odpowiadać na zgłoszenia w kolejności ich otrzymania.

Informacje o zamówieniu – W przypadku zamówień realizowanych w trybie przedsprzedaży, czas oczekiwania może być dłuższy, o czym informujemy na stronie produktu oraz w regulaminie sklepu, zgodnie z art. 385³ Kodeksu cywilnego. Prosimy o cierpliwość, a jeśli zamówienie zostało już wysłane, wkrótce powinien Pan otrzymać wiadomość z numerem śledzenia paczki.

Kontakt z obsługą klienta – Jesteśmy dostępni dla klientów i dokładamy wszelkich starań, aby odpowiedzieć na każde zapytanie. Jeśli nie otrzymał Pan odpowiedzi w ciągu kilku dni roboczych, prosimy o ponowny kontakt. Być może wiadomość trafiła do folderu spam lub ofert w skrzynce mailowej, co czasem się zdarza.

Zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z umową i aby klient otrzymał pełną informację o statusie przesyłki. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie, a w razie pytań zapraszamy do kontaktu bezpośredniego.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Obsługi Klienta

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look