Vision Hub Reviews 57

TrustScore 1.5 out of 5

1.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Zamówiłem juz rok temu i dalej czekam na informacje, wszystko oplacone a pisałem z 4/5 razy w przeciagu tego roku a informacja cały czas taka sama "jest przedsprzedaż, czas oczekiwania moze się wydłuż... See more

Rated 1 out of 5 stars

Uważajcie. Miesiąc temu (w ofercie dostawa do 48 godzin) kupiłem projektor vision-hub 2 za cenę promocyjną 149.00 zł Do dzisiaj nie mam sprzętu. Firma dwa tygodnie nie reagowała na maile w końcu o... See more

Rated 1 out of 5 stars

Wysłałem już 2 maile do tej firmy visionhub.pl w sprawie zakupu kiedy będzie wysyłka zero odzewu jakiego kolwiek jeśli nie będzie odzewu będę żądał zwrotu pieniędzy bo dla mnie firma która się szanu... See more

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Uważajcie na vision hub

Do dzisiaj nie mam sprzętu.
Firma dwa tygodnie nie reagowała na maile w końcu odpisali, że zajmują się teraz realizacją przedsprzedaży i trzeba czekać. Wyślą maila jak będzie dostępny towar. W internecie coraz więcej takich opinii by tej firmy i usługi. Polecam złożyć pozew zbiorowy.

8 November 2024

Oszustwo

Witam
Również złożyłam zamówienie na projektor opłaciłam i cisza
Napisałam @dostalam odpowiedz od bota i kolejne dobijania się na @ zostaja ignorowane
Tak samo jak wiadomość na tiktoku

3 November 2024

Oszustwo

Po przeczytaniu wszystkich opinii zrozumiałem że dałem się nabrać czy osoby które kupiły moga mi napisać czy otrzymały zwrot pieniędzy z góry dziękuję

7 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Skoro rezerwujemy go w przedsprzedaży…

Skoro rezerwujemy go w przedsprzedaży to powinna być informacja o tym kiedy możemy się go spodziewać, zamówiłam go dwa miesiące temu żadnego odzewu non stop odpowiadają mi automatyczną wiadomością zero informacji, może dojdzie do świąt :). Na tiktoku również odpowiadają tylko na wygodne komentarze a inne z pytaniami o przesyłkę lub czas oczekiwania nie odpowiadają lub usuwają. Nie polecam

6 November 2024

Również dałem się podejść

Również dałem się podejść ale widzę że Pan chyba szybko się nie odezwie mam sporządzone cale pismo od prawnika i dziś mija pana termin który zaznaczyłem Panu na e-mail i jeśli do dziś nie dostanę odpowiedzi od jutra naliczane są odsetki za każdy dzień zwłoki od kwoty powiększonej z każdego dnia i pana prawnicy mogą mi grozić nie ma problemy chętnie się posadzę i zobaczymy kto tu ma rację jak pan taki cwany to czekam na pana lub pana prawnika na telefon bo bd robił obelgi itp na każdym portalu jak również pod pańskim domem i wszędzie "tak wiem gdzie pan dokładnie mieszka" niestety nie każdy jest w stanie się w internecie schować z poważaniem.

2 November 2024

Zamówienie #1454

Zamówienie #1454 zamówiony 11 pazdziernika
Bawi mnie to jak na tik toku pokazują się w kółko filmiki jaki ten produkt nie jest i są nawet nowe filmy z dzisiaj też widziałem, a na głupiego maila odpisuje bot w kółko tą samą odpowiedź. Znalazłem tez numer który jest w regulaminie opisany ale od razu po wykonaniu połączenia się rozłącza.
Czy zgłoszenie na policję to dobry pomysł?

11 October 2024

To nie jest przypadek

To nie jest przypadek, że masa ludzi się tu zbiera i żadne z nas nie otrzymało ani odpowiedzi na mailu, ani swojego projektora. W sprytny sposób naginasz fakty. Uważam, że inicjatywa w postaci odpisania na maila to nie jest nic wielkiego, tym bardziej, że jest czas na marketingowe tiktoki, odpisywanie na komentarze, które nie wiadomo czy nie są podstawione, dlatego że jak tylko sam próbowałem zadać pytanie przez tiktoka, bo na maila nikt nie odpisał to mój komentarz został odrzucony, na to jest czas? A nawet znalazło się parę chwil na "prawnicze" wymiany zdań na tej stronie. Nie jesteś profesjonalistą i nie czuj się nim, nie myślisz o ludziach, a raczej o cyferkach i ja osobiście nie liczę już nawet na zwrot pieniędzy ale życzę Ci człowieku, żeby Cię życie i otoczenie zweryfikowało. Pozdrawiam

5 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jak działacie zgodnie z prawem skoro…

Jak działacie zgodnie z prawem skoro nie ma przycisku zarezerwuj przedmiot tylko kup teraz dopiero po zakupie dowiadujemy się że rezerwujemy coś co tak naprawdę kosztuje 500 zł a co do waszego biura obsługi jak się z nim skontaktować skoro wiadomość wysłana jest z automatu jedno wielkie oszustwo nie polecam !!!!!!

Oszuści

Oszuści , mam nadzieję że spotka ich kara ..
A ja już się pogodziłam że tego projektora nie zobaczę. Chociaż jesli ktoś zajmie się pozwem zbiorowym będzie super ! Trzeba to zgłosić najlepiej wszyscy razem

14 October 2024

Jedna wielka ściema

Czytając te wszystkie opinie,na to wychodzi, że też dałem się oszukać. Kupiłem,zapłaciłem i cisza. Pisząc na email tej firmy, dostaje jedną i tą samą odpowiedź która nic nie tłumaczy.Panie Szymonie jeśli myśli pan że jest mądrzejszy od wszystkich to się pan grubo myli. Cena promocyjna jest jasno podana 149,99 i proszę za tą cenę przysłać ten projektor. Jeśli nie ma pan w tej cenie proszę o zwrot gotówki. W przeciwnym razie sprawę oddam do odpowiednich organów ścigania.

27 October 2024
Rated 1 out of 5 stars

Kupiłem projektor 3.11.2024 i na…

Kupiłem projektor 3.11.2024 i na podstawie powyższych opinii mam poważne zastrzeżenia i wątpliwości co do zakupu i z racji tego iż mam prawo na odstąpienie od umowy zawartej ma odległość , proszę o niezwłoczne anulowanie Zamówienie#2623 i zwrot środków, oczywiście podobną wiadomość wysłałem na maila, lecz otrzymuje automatyczne odpowiedzi. Mam nadzieję na zwrot środków gdyż każdą wiadomość zabezpieczam i dokumentuję w celu ewentualnego zgłoszenia sprawy do Powiatowego Rzecznika Praw Konsumenta. Pozdrawiam

Vision Hub

Jak tak czytam opinie, wygląda na to, że i ja dałam się nabrać na niby "zakup".
Co w ogóle w takiej sytuacji?
Czy jest szansa na odzyskanie pieniędzy? Poniższe opinie sugerują, że będzie trzeba dopłacić resztę pieniędzy?

1 November 2024

Pozew zbiorowy

Bardzo proszę o kontakt wszystkie poszkodowane osoby przez tego Pana, zebrałam już kilka osób do założenia sprawy zbiorowej (one są inaczej traktowane)

Rated 1 out of 5 stars

Smutne życie masz Szymek usłane kaską

3 November 2024
Vision Hub logo

Reply from Vision Hub

Dziękujemy za pozostawienie opinii, chociaż nie do końca rozumiemy jej przesłanie. Nasza firma działa zgodnie z najwyższymi standardami, a wszelkie informacje dotyczące naszych usług oraz cen są w pełni transparentne i dostępne dla każdego klienta na stronie internetowej.

Dbamy o naszych klientów i staramy się, aby każdy etap współpracy był jasny i przejrzysty. Zachęcamy do kontaktu z naszą obsługą klienta, jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące naszej oferty.

Pozdrawiamy serdecznie, zespół wsparcia klienta

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look