Til Adminstrationen i
Til Adminstrationen i
Vericentret.
Jeg føler mig dårligt behandlet af den parkeringskontrol i èntrerer med, som er OPARKO.
Jeg kan godt nærlæse skiltningen og “huskerne” forskellige steder i centret vedr. parkering og jeg ved godt, at det er mig, som har ansvaret for mit elektroniske parkeringsur i bilvinduet.
Det, jeg er så harm over, er den komplet ubarmhjertige opførsel OPARKOs medarbejder udviser og så størrelsen af den parkeringsafgift, som jeg nu har modtaget på kr. 970.
Sidstnævnte høre ingen steder hjemme og er helt ude af proportioner.
Og dette er jeres ansvar.
Sagen er kort, at mit parkeringsur var “frosset” (årsag ukendt), og stod d. 7/11-25 på kl. 15.30. Jeg kom ud fra Veri kl.14.20 efter at have handlet i ca. 30 min med mine varer i hænderne. Parkeringsvagten stod lidt væk fra bilen, og jeg kontaktede vedkommende. Der var intet i min opførsel eller situation der indikerer, at jeg har holdt på p-pladsen i næsten et døgn (hvad jeg forlængst nok havde fået en p-bøde for). Men jeg mødte ingen og absolut ingen forståelse kun en rigid og bureaukratisk behandling (ja, jeg skal selv kigge efter om mit elektroniske p-ur står rigtigt, hver gang jeg parkerer, men f…hvem gør det?) Dette her er en pengemaskine! Jeg har massere af forståelse for medarbejderens udsatte position, men forstår overhovedet ikke en sådan mangel på commen sense.
Så nu er jeg blevet ligeså rigid og jeg handler ikke mere i centret før i har taget fat ørene på dette selskab og får moderet deres bødestørrelse (som de kalder kontrolafgift) og så deres opførsel. Denne er fuldstændigt urimelig!
Jeg ved godt at dette skriv ikke nytter noget, men jeg vil have det sidste ord, som jeg så har betalt 970 kr for.
8 November 2025
Unprompted review