Company details

1. Medical Clinic

Written by the company

Vaccin nu är en av de största vaccinations-verksamheterna i Sverige. Du har säkert sett någon av våra bussar utanför större gallerior, butiker och varuhus. Vi är ett familjeföretag som har arbetat med vaccinationer sedan 1985. På våra mottagningar och bussar erbjuds du alltid ett komplett sortiment av vacciner och vår personal är specialutbildade inom området för att kunna ge dig den mest uppdaterade och initierade rådgivningen. Som en del av Vårdval Vaccination har vi ett tätt samarbete med Smittskyddet och Region Stockholm. Det innebär bland annat att vi bistår regionen med en avsevärd vaccinationskapacitet samt är en del av den gemensamma ansträngning som görs för att begränsa spridningen av influensa, pneumokocker och Covid-19.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fruktansvärd upplevelse-rekommenderas inte!

Jag har aldrig varit med om ett så rörigt och oprofessionellt företag. Detta företag verkar prioritera vinst framför ansvar. Jag kände mig varken trygg eller respekterad som kund. Aldrig mer! Jag bokade tid hos Vaccin.nu med förväntan om ett smidigt och professionellt besök. Istället möttes jag av bristande information, och en personal som verkade stressad och oengagerad. Jag ställde frågor om vaccinet men fick undvikande svar. Det kändes varken tryggt eller seriöst. Om detta är standard så kommer jag inte tillbaka!

11 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

Er borde man anmäla ni är bara ute för…

Er borde man anmäla ni är bara ute för å tjäna pengar med er skrämselpropaganda å era värdelösa å farliga försökskanin vacciner...det är ingen av oss samhällsmedborgare som behöver dessa gifter 🤕 i våra vener å kroppar...

9 November 2024

De visar inte vaccinet

Medan du betalar har personalen redan vaccinet i handen. Det är viktigt att se vad du köper, produkten och datumet. Svårt att lita på någon idag

22 October 2024
Vaccin logo

Reply from Vaccin

Hej. Vaccinet som vi har i handen är en förfylld spruta (med etikett!) som vi har satt en kanyl på... Du får väldigt gärna kolla på den innan du blir vaccinerad, alternativt innan vi hunnit lägga den i riskavfallet efter avslutad vaccination. Det är ju bara att säga till! :). Covid är det enda vaccinet där man inte kan se på nåt på sprutan, men återigen är det bara att säga till så tar vi fram och visar 6 dos-ampullerna som vi drar vaccinet från.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look