Urban Pieces Reviews 11

4.4

Company details

1. Furniture Store

Written by the company

Bij Urban Pieces streven we ernaar jouw interieur tot leven te brengen met onze hoogwaardige meubels tegen scherpe prijzen. Onze webshop biedt een uitgebreide collectie van banken, tafels, kasten en verlichting, zorgvuldig geselecteerd om stijl en functionaliteit te combineren. Of je nu op zoek bent naar een moderne bank, een stijlvolle kast of sfeervolle verlichting, bij Urban Pieces vind je altijd iets wat past bij jouw smaak en budget. Bezoek onze website en ontdek hoe wij jouw woonruimte kunnen transformeren.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Woodselections is top

Woodselections is basically Ikea, maar dan zonder dat je drie uur verdwaalt tussen Billy-kasten en gehaktballetjes. Supergoede service, vriendelijke mensen en spullen waar je niet na een week al splinters van in je sokken hebt. Alles voelt alsof het met liefde (en waarschijnlijk heel veel koffie) gemaakt is.

Het enige nadeel? Ik heb nu ineens zin om alles van hout te hebben. Mijn buren kijken een beetje raar omdat ik hen vroeg of hun schutting misschien óók van Woodselections is. Kortom: aanrader. Als je van hout houdt, word je hier gelukkig. En als je niet van hout houdt… nou ja, dan heb je gewoon geen smaak.

30 September 2025

Bestelde hanglamp

Soepele levering van een mooie hanglamp, die ook nog eens van mooie kwaliteit is. Geen rommel uit Azië als ik zo zie.

1 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Urban pieces is echt een aanrader

Urbanpieces.com is echt een aanrader als je op zoek bent naar stijlvolle en moderne decoratie voor je huis. Ze hebben een mooie selectie van items, van trendy wanddecoraties tot schattige accessoires. De website is supermakkelijk te gebruiken en alles ziet er precies zo uit als op de foto's. De kwaliteit is top, vooral voor de prijs die je betaalt. En als je een vraag hebt, is de klantenservice vriendelijk en snel. Kortom, een fijne plek om je interieur een upgrade te geven!

23 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Blij met de mooie hoekbank

Ik heb een hoekbank gekocht bij Urban Pieces. Ik had hem binnen een week in huis. Hij ziet er super mooi uit. Ik vond het online kopen van een bank een beetje spannend omdat je er niet in kunt zitten maar het comfort is waanzinnig. Bedankt!

20 August 2024

UrbanPieces

Urban Pieces was voor mij ideaal omdat juist datgene wat ik zocht ook nog is snel geleverd kon worden, buiten dat vind ik hun website zeer overzichtelijk en modern.

11 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Een aanwinst voor ons interieur

Ontzettend blij met onze aankoop! De kwaliteit van de 3-zits bank is helemaal naar verwachting. De stof voelt stevig en luxe aan, en de ribstructuur geeft het geheel een mooie, moderne uitstraling. De grijze kleur past perfect bij onze inrichting en het comfort is fantastisch, zowel om op te zitten als om lekker te loungen. De montage verliep eenvoudig en de levering soepel.

We zijn zo tevreden dat we zeker overwegen om in de toekomst nog meer meubels van deze winkel aan te schaffen. Echt een aanrader!

20 August 2024
Urban Pieces logo

Reply from Urban Pieces

Beste Fleur,

Enorm bedankt voor deze prachtige review! Hier worden wij super blij van!

Heel veel plezier met jullie 3-zits bank en mochten er ooit nog vragen zijn dan helpen wij jullie graag.

Mitchell

Urban Pieces

Goede service!

De bestelde tafellamp is netjes op de verwachte leverdatum afgeleverd. Niets op aan te merken!

16 August 2024
Urban Pieces logo

Reply from Urban Pieces

Hoi Kevin,

Bedankt voor je mooie review!
Heel veel plezier met de tafellamp.

Mitchell

Urban Pieces

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look