5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Flotte & rene vinduer. Vi er meget tilfreds👍🏻👍🏻
Jeg vil gerne anbefale Topglans - Sød, frisk og ihærdig.
Mine vinduer er meget flotte.
Fuld tilfredshed.
Anders gør en fantastisk arbejde og vi på pudser vinduer på gammeldags måde, det kan vi godt lide og vinduerne er super flotte, Anders er særdeles grundig og en rigtig behagelig person. Vi anbefaler ham klart det vil i ikke fortryde 😀
Flot resultat
Modtog sms om tidspunkt for pudsning, og han kom som lovet. Resultatet var fuldt tilfredsstillende.
Hos Topglans får du virkelig god service, jeg er SÅ glad for mine total rene vinduer i min frisørsalon, og på min private adresse. Han tog endda vinduerne på bagsiden af bygningen også, selvom vi ikke havde aftalt det. FANTASTISK! TAK 🙏🏼
Vinduerne bliver meget beskidte pga. hovedgaden med masser af trafik. Men det klarer Topglans heldigvis med en fast aftale hver måned, og til en super god pris.
Glæder mig allerede til næste vinduespudsning!
Foreløbig er vi godt tilfredse. Flink vinduespudser, der leverer varen
Et virkelig fint og skinnende rent resultat🌟
God og ordentlig service. De bedste anbefalinger herfra!
Vi har nu fået pudset vinduer for 2. gang med fast aftale. Vi er super glade for resultatet, og så glade for endelig at have fundet en som rent faktisk også "skraber" vinduerne, så de bliver rigtig fine og rene. Kan kun anbefale🤗
Super imøde kommende effektiv arbejde smilende og super service og kvaliteten intet at sætte en finger på 💪
Flot resultat af vinduespudsning på vores hus.
Kan anbefales
Holder også aftalte tid
Fuld tilfredshed 😃👏 får 5 + stjerner her fra. Kommer som aftalt og udfører et flot stykke arbejde ☺️
Super flot arbejde -kan absolut anbefales -både rene flotte vinduer og karme tørret flot af - 🤩🤩🤩🤩🤩
Anders leverer super godt arbejde og er meget venlig og imødekommende.
Anders overholder sine aftaler
Møder op til den aftalte tid
Og levere en kvalitets vindues polering .
5 stjerner herfra
Anders er en flink ung mand, som går meget op i, at kvalitet og effektivitet hænger sammen. Han kom med et godt tilbud og gjorde arbejdet til et flot 5 tal 💪