Pletfri vindues pudsning, med en vinduespudser der møder op med et smil uden problemer trods svært hus med udestue og høje vinduer. Formidable service ingen udskiftning af pudser i tanke her hos os.
See what reviewers are saying
Jeg bookede Mikkel til en tur i privaten. Sikke en omgang vinduerne fik. Det var bare i orden! Klasse service
Vi er virkelig tilfredse med vinduespudsning fra Mpuds. Fra start til slut er det en seriøs og professionel oplevelse. Vi bliver altid godt informeret via mail med besked om, hvornår de kommer... See more
Company replied
Danmarks bedste vinduespudser! Mikkel er endda officielt kåret som Danmarks bedste vinduespudser. Vi hyrede Mikkel i hans spæde start, da han kørte rundt på scooter for at vaske vinduer - og vi... See more
Company details
Written by the company
Mpuds.dk pudser dine vinduer, Mpuds.dk tilbyder altid høj kvalitet og god kommunikation mellem vinduespudseren og kunden.
Rudolfsteiner Alle 32, 7000, Fredericia, Denmark
- Mikkel@mouds.dk
- mpuds.dk
Replied to 75% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Kort sagt
Kort sagt, havde bestilt pudsning fik ikke som leveret og der blev ikke gjort bod på det. Har før prøvet at skrive min anmeldelse her på men jeg kan se at de dsv er blevet fjernet ligesom nogen andre.

Reply from Mpuds
Jeg bookede Mikkel til en tur i…
Klasse service
Alt var som det skulle være
Alt var som det skulle være, god service og rigtigt flink fyr.
Super dygtig og meget serviceminded.
Super dygtig og meget serviceminded.
Nordens bedste vindues pudser 👍👍😉
MPuds leverer vinduespudsning i høj kvalitet
MPuds leverer vinduespudsning i høj kvalitet med flotte, rene vinduer hver gang. De er pålidelige, møder til tiden og arbejder hurtigt og professionelt. Samtidig er de venlige og nemme at kommunikere med. Prisen er fair, og resultatet er altid i top. Et rigtig godt valg, hvis du vil have rene vinduer uden besvær.
Pletfri vindues pudsning
Meget grundig og pålidelig…
Meget grundig og pålidelig vinduespudser. Kommer til tiden, leverer et flot og stribefrit resultat hver gang og er samtidig venlig og professionel. Kan klart anbefales.
Vi har nu brugt Mikkel i 2 år og han…
Vi har nu brugt Mikkel i 2 år og han har aldrig skuffet. Han er helt vildt dygtig og holder altid aftalerne. Kæmpe anbefaling herfra.
Dårlig kvalitet
Dårlig kvalitet, der åbenbart ikke bliver bedre trods dialog om udfordringerne
Supplerende efter svar:
Ærgerligt at I vælger at være utroværdige. Jeg har betalt mine fakturaer hver gang på nær den fra denne uge hvor I springer over det halve af vinduerne og de resterende er fortsat ikke rene
Tænker ikke man kommer så langt med sådan utroværdighed

Reply from Mpuds
Kunne ikke ønske os bedre!
Vi hyrede Mikkel i hans spæde start, da han kørte rundt på scooter for at vaske vinduer - og vi har ikke tænkt os at stoppe samarbejdet.
Vi har aldrig oplevet løbere eller på anden vis været utilfredse med det udførte arbejde.
Kæmpe anbefaling herfra!
Holder hvad de lover.
Den unge mand der kommer, er bare så dygtigt.
Tager selv initiativ til at flytte evt. møbler eller planter vi ikke selv har nået at få flyttet væk fra vinduerne.
Hvis vi er hjemme når han kommer, kommer han altid og banker på og fortæller at han går i gang med at vaske vores vinduer
Super energisk og flot arbejde kan kun anbefales
De kommer som aftalt arbejder også i weekenden er meget flittige
God service-tilfreds med arbejdet
Jeg har lavet en fast aftale og har fået udført arbejde 1 gang. Blev ringet op inden ankomst med tidspunk da det var meningen der skulle pudses indvendigt. Jeg var dog forhindret i at være hjemme og der blev tilbudt at komme senere på dagen - Det er service og samarbejde med kunden .
Jeg giver mine bedste anbefalinger til…
Jeg giver mine bedste anbefalinger til Mpuds. Der leveres et godt arbejde. En super sød og meget energisk ung mand. Der er styr på aftalerne.