Vi var meget irriteret over, at vores TV hvert andet minut forsvandt, signalet var meget langsomt og søgte hjælp/service hos vores forhenværende udbyder Oisters, som vi har haft igennem mange år. De... See more

Company replied
Ledte efter bedste fiberforbindelse til sommerhuset. Sjovt nok blev de to bedste tilbud ikke vist med priser. Så et godt råd må være at gå efter dem der vises på listen med “pris ikke tilgængelig og... See more
Company replied
har brugt siden af nysgerrighed, den virker ok, men generelt ligger alle fibernet udbydere på samme månedelig beløb med en 1000 + 1000 forbindelse med og uden router, Norlys dog med et godt antivirusp... See more
Company replied
Er du på jagt efter det bedste og billigste bredbånd på markedet i Danmark? Så er du landet det helt rigtige sted. TjekBredbånd.dk er nemlig portalen for dig, der gerne vil have mest muligt ud af dit bredbåndsabonnement - og få mest muligt for dine penge. Vi har samlet alle de bedste og billigste udbydere af bredbånd på markedet lige nu, og vi viser dig alt lige fra hastighed og pris per måned til oprettelsesgebyr, kundefordele og meget mere.
Vestergade 48, 8000, Aarhus C, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Jeg er for nyligt flyttet i ny lejlighed. Og der var jeg ret glad for det overblik tjek bredbånd gav mig. Jeg gamer og streamer meget, så det er vigtigt for mig med en hurtig forbindelse til billige penge 👌
Super overblik over de forskellige muligheder og tilbud. Jeg er, som mange andre, nødt til at kigge mine forskellige løsninger igennem for at spare penge. På bredbånd kunne jeg spare næsten 500kr de næste 6måneder. Dette fandt jeg ud af via Tjekbredbånd.
Nemt at finde det bedste bredbånd til vores sommerhus👍🏼
Jeg brugte tjekbredbånd til at finde det billigste alternativ - siden gav et godt overblik over de forskellige tilbud. God oplevelse her, kan varmt anbefales!
Synes de gav et godt og hurtigt overblik over forskellige bredbåndstjenester
Super fedt overblik, det gør det virkelig nemt at sammenligne ens muligheder.
Specielt, da man bliver præsenteret med alle de udbydere der kan levere internet til ens adresse.
Jeg benyttede Tjekbredbaand i forbindelse med, at jeg ikke kunne have Stofa mere her i Aarhus til min adresse - det virkede super overskueligt!
Jeg har været presset økonomisk på det seneste, og ville i den forbindelse finde et billigere alternativ. Mega god service hos Tjekbredbånd, og det var super nemt og hurtigt. Kan ikke andet end at anbefale det!
Brugte det i forbindelse med flytning, hvor jeg skulle bruge en ny bredbåndsudbyder. Her fik jeg et rigtig godt overblik, på min nye adresse. Så jeg valgte en udbyder med et introtilbud, så jeg kunne spare lidt penge også.
Jeg brugte for nylig Tjekbredbånd til at sammenligne bredbåndsudbydere, og jeg er meget tilfreds med den service, de gav. Hjemmesiden var nem at navigere, og jeg kunne finde alle de oplysninger, jeg havde brug for hurtigt og effektivt.
Siden var ekstremt nyttigt og gjorde det muligt for mig at filtrere udbydere efter mine specifikke behov, såsom hastighed og pris. Dette gjorde det nemt at sammenligne de forskellige muligheder og beslutte, hvilken udbyder der var den bedste mulighed for mig.
Jeg blev også imponeret af kundeservicen leveret af Tjekbredbånd. Hver gang jeg havde et spørgsmål eller behov for assistance, var deres kundeservice team altid tilgængelige og i stand til at hjælpe mig prompt.
Alt i alt anbefaler jeg stærkt Tjekbredbånd til alle, der leder efter en bredbåndsudbyder. De har gjort processen med at sammenligne udbydere nem og stressfri, og deres kundeservice er i topklasse. De gav mig alle de nødvendige oplysninger til at træffe beslutning, og hjemmesiden er nem at forstå og brugervenlig. Jeg sparede en masse tid og penge ved at bruge Tjekbredbånd, og jeg er meget tilfreds med mit valg af bredbåndsudbyder som følge af dette.
Jeg ville ikke tøve med at anbefale Tjekbredbånd til alle, der leder efter en bredbåndsudbyder, og vil bestemt bruge dem igen i fremtiden.
Fik nemt og hurtigt overblik over den billigste bredbåndsudbyder. Fedt at man kunne se præcis hvilke udbydere man kunne få på sin adresse - det har jeg fundet vanskeligt på andre hjemmesider.
5 stjerner herfra.
I forhold til mange andre internet oversigtssiden så klarer tjekbredbånd siger rigtigt godt ift udseende og det gode overblik.
Mange af de andre sider jeg har forsøgt at bruge, såsom bredbånd.dk, ligner noget der er gået i stå i 00erne.
Jeg fandt det rart, at der er både de negative og positive ved hver udbyder, så man ved hvad man kan forvente.
Valget landede på fastspeed, fordi jeg fandt ud af via adresseindtastningen at jeg ikke kunne modtage mange af de tradtionelle udbydere.
Grænsende til ubrugelig "oversigt"!
Hvis den reelt skulle være noget værd for "dem der betaler", skulle der være en mulighed for KUN at se normalpriser. Alle de der "intropriser" i 1-6mdr er jo ligegyldige, med mindre man gider skifte udbyder hele tiden!
Opfølgning: 6mdr. mindsteprisen er naturligvis bedre end ingenting - selvom man tilsyneladende ikke kan sortere på den. Men den rigtige måde at hjælpe forbrugerne på er at skrive og sortere efter normalprisen. Eller evt. lade forbrugeren indtaste, hvor tit de gider skifte udstyr/leverandør...

Reply from Tjekbredbånd ApS
Flowit eller tjekbredbaand eller hvad navn I nu bruger.
Har set jeres reklamer på YouTube og må værer så tilbøjelig til at sige så ynkelig reklamer skal man lede længe efter..
Skal I bruge noget hjælp til skuespil eller reklamer så ræk hånden ud efter noget hjælp som ved hvad de laver..

Reply from Tjekbredbånd ApS
Kan ikke helt bruges da de ikke viser/fremgår det er tilbuds pris typisk 3 måneder, derefter stiger prisen så husk at læse det med små. Misvisende side da de ikke tager højde for kampagner eller det fremgår ikke, du skal ind på udbyders hjemme side for at se det og så ser det anderledes ud efter 3 måneder :) de viser godt nok prisen for 6 måneder også passer den månedlige pris de viser ikke. Tak for i lyttede det er så fint det nye der er tilføjet. Mange tak så flere stjerne til tjekbredbånd, da overblik er blevet meget bedre:-)

Reply from Tjekbredbånd ApS
Kan ikke bruges til noget da de viser alle "tilbud" som fiber udbyder med 3 måneder for 199kr og derefter 350kr i stedet for og vise den rigtig pris

Reply from Tjekbredbånd ApS
Jeg synes man giver et forkert billede af internetudbyder ved at de får lov til at skrive eks. at Yousee er “anbefalet fiber udbyder” når de koster 100kr mere om måneden end eks Fastspeed med samme hastighed. Og netop Yousee var den øverste på Fiber prisen og ikke den billigste.
Jeg mener derfor at tjekbredbaand.dk ikke viser den billigste først, hvilket jeg ville have forventet.

Reply from Tjekbredbånd ApS
Tja 1 stjerne mere kan en side som jo skulle fortælle priserne på fiberbredbånd så brugerne kan vælge det billigste men det hjælper jo ikke når priserne slet ikke passer, lige PT står Hiper og fastspeed til at koste under 300kr./mdr. men i virkeligheden koster det over 400kr./mdr. så tjekbredbaand er igen en ubrugelig side hvilket internettet jo er ved at flyde over med.

Reply from Tjekbredbånd ApS
Rigtig fint service med et godt overblik over det fleste udbydere, hvor man nemt kan spare penge på bredbånd. De største findes der, men der er nogle få meget små lokale, som de måske får på sigt.