Banner for Tjekbredbånd ApS

Tjekbredbånd ApS Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi var meget irriteret over, at vores TV hvert andet minut forsvandt, signalet var meget langsomt og søgte hjælp/service hos vores forhenværende udbyder Oisters, som vi har haft igennem mange år. De... See more

Rated 3 out of 5 stars

Ledte efter bedste fiberforbindelse til sommerhuset. Sjovt nok blev de to bedste tilbud ikke vist med priser. Så et godt råd må være at gå efter dem der vises på listen med “pris ikke tilgængelig og... See more

Rated 4 out of 5 stars

har brugt siden af nysgerrighed, den virker ok, men generelt ligger alle fibernet udbydere på samme månedelig beløb med en 1000 + 1000 forbindelse med og uden router, Norlys dog med et godt antivirusp... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg synes man giver et forkert billede af internetudbyder ved at de får lov til at skrive eks. at Yousee er “anbefalet fiber udbyder” når de koster 100kr mere om måneden end eks Fastspeed med samme... See more

Company details

1. Internet Provider
  2. Phone and Internet Service
  3. Price Comparison Site
  4. Search Engine Company

Written by the company

Er du på jagt efter det bedste og billigste bredbånd på markedet i Danmark? Så er du landet det helt rigtige sted. TjekBredbånd.dk er nemlig portalen for dig, der gerne vil have mest muligt ud af dit bredbåndsabonnement - og få mest muligt for dine penge. Vi har samlet alle de bedste og billigste udbydere af bredbånd på markedet lige nu, og vi viser dig alt lige fra hastighed og pris per måned til oprettelsesgebyr, kundefordele og meget mere.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

26 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

De gøre det nemmere for kunder.

Jeg mener, at de har gjort det nemt, at man vælger efter behovet, det eneste som mangler er, at nogle disse udbyder kræver kvartal betaling, som ikke blev oplyst, men alt i alt er tilfredstillende.

23 January 2025

Hej Ali

Tak for anmeldelse og feedback.
Det sætter vi stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Super nemt at finde en ny…

Super nemt at finde en ny internetudbyder! Kan varmt anbefales :)

14 January 2025

Hej Edona

Mange tak for din anbefaling.
Den er vi rigtig glad for.

Ha en rigtig dejlig dag.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig nem og overskuelig side

Virkelig nem og overskuelig side som har sparet mig en del penge om året ved at skifte selskab:)

22 January 2025

Hej Jonas

Mange tak for din anmeldelse.
Vi sætter stor pris på den.

Håber du får en god dag.

KAsper

Kan varmt anbefale det!

Kan varmt anbefale det!

22 January 2025

Hej Salah

Mange tak for anbefalingen.
Håber du bliver glad for dit nye internet.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig brugervenlig og overskuelig…

Virkelig brugervenlig og overskuelig hjemmeside, som har været til stor hjælp!

21 January 2025

Hej Josef

Mange tak for din anmeldelse.
Vi sætter stor pris på din ros.

Super service!

Super service!
Det gjorde det meget mere overskueligt at sammenligne de mange forskellige udbydere og priser, og jeg endte med at finde en udbyder der passer perfekt til vores behov. 5 stjerner herfra!

3 January 2025

Hej Mette

Mange tak for anmeldelsen.
Det sætter vi stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en super oplevelse med…

Jeg har haft en super oplevelse med TjekBredbaand. Hjemmesiden er dejlig overskuelig og nem at bruge, hvilket gjorde det let for mig at sammenligne de forskellige bredbåndsløsninger, hvor jeg faktisk endte med at købe bredbånd fra en udbyder jeg ikke havde overvejet forinden.

Alt i alt en fed og enkel service, som jeg kan anbefale, hvis man ønsker at finde det rette bredbånd :-)

6 January 2025

Hej Malene

Rated 4 out of 5 stars

Nemt overblik over de forskellige…

Nemt overblik over de forskellige udbydere.

9 December 2024

Mange tak Finn.
Du er altid velkommen til at skrive til info@tjekbredbaand.dk hvis du har nogle forbedringsforslag.

Rated 5 out of 5 stars

Forskellige muligheder og priser…

Var inde for at se hvilken forbindelse jeg kunne få i mit forhåbentlig nye område. Super lækkert med en oversigt over forskellige typer af forbindelser og priser.
Fedt og tak for muligheden inden man flytter 👍

11 December 2024

Rated 1 out of 5 stars

Noget rod

Noget rod.

Gav ikke reelle valgbare løsninger.

Samt mailspam bagefter.

Undgå tidsspilde og mailspam.

5 December 2024

Hej Jan

Er ked af at høre at du ikke har haft en god oplevelse.

Kan jeg få dig til at sende din adresse på info@tjekbredbaand.dk så kigger jeg på om der er noget der mangler og om der er noget vi kan gøre bedre.

Jeg er ked af hvis du synes vi har spamet dig. Vi sender maksimum 3 mails de første 3 dag og derefter skulle det kun være en om ugen. Hvis du har modtaget flere må du gerne lige skrive.

Håber du vil genoverveje din vurdering og skriv meget gerne hvad vi kan gøre bedre.

Overskueligt overblik

Det var ret nemt at finde frem til de relevante tilbud, jeg kunne bruge, og at sammenligne dem.

30 October 2024

Hej Laika
Mange tak for anmeldelsen.
Hvis du har noget konkret feedback til hvad der skal til for at få 5 stjerner, så skriv det endelig på info@tjekbredbaand.dk
God dag

Klasse service

Klasse service, som dejligt og nemt har et overblik, så jeg hurtigt kunne finde ud af hvad jeg skulle bruge! Klar anbefaling.

5 March 2024

Fremragende platform!

Fremragende platform! Jeg fik nemt og hurtigt et overblik over de internetudbydere der var tilgængelig for mig. Billige priser og hurtig betaling, super simpelt!

7 March 2024
Rated 1 out of 5 stars

Virker som det skal, meeeeen

Virker som det skal, meeeeen herre irriterende at de spammer ens mail efterfølgende. Har fået en mail hver dag siden jeg brugte dem ( over en måned siden ), hvor de spørger om jeg ikke vil anmelde dem her, så her får de en ringe anmeldelse. Tak for at ødelægge dagen 😚

11 February 2024

Hej Mathias
Jeg er ærgerlig over at høre at du har haft denne oplevelse.

Vi har lige brugt en time på at kigge ind i vores e-mail system, hvor vi fandt en fejl. I stedet for at sende mailen en gang har den sendt den dagligt, som du beskriver.

Vi beklager meget, og håber at du vil komme tilbage på Tjekbredbånd og genoverveje din vurdering af os.

Kasper fra Tjekbredbånd

Take a closer look