See what reviewers are saying
Kan klart anbefale thyseeds, fair priser og overskuelig hjemmeside. Jeg har bestilt herfra mange gange, og har aldrig haft nogle problemer.
Man kan ikke være andet end tilfreds!! Jeg modtog i dag min pakke fra ThySeeds med den flotteste indpakning. Udover at jeg er super tilfreds med produkterne, så har leveringen og kundeservice... See more
Company details
Information provided by various external sources
Vi er en Frøbank placeret i det smukke hippie samfund thylejren, vi sælger cannabisfrø i højeste kvalitet til både indendørs & udendørs dyrkning. vores frø er nøje udvalgt fra de bedste dyrkere i lokalområdet, & få udvalgte dyrkerer fra udlandet. vi sæ...
ALTID en fornøjelse at handle hos jer.
ALTID en fornøjelse at handle hos jer, venlighed, hurtig levering og kundeservice fungere..Og, at der altid er 1 frø eller 2 for meget i ordren gør man kommer tilbage ufortrødent.
Thysind tak <3
super service
Vil helt klart anbefale thyseeds
Kan klart anbefale thyseeds, fair priser og overskuelig hjemmeside.
Jeg har bestilt herfra mange gange, og har aldrig haft nogle problemer.
Klar anbefaling herfra.
Klar anbefaling herfra.
Hurtig levering og hurtig kundeservice. Produkterne er desuden gode.
God service og hurtig levering 5/5
Flot og overskuelig website
Flot og overskuelig website. Ualmindelig god betjening - lynhurtig forsendelse og er der problemer løses de hurtigt og effektivt. Har handlet der 3 gange indtil nu - og det er bestemt ikke sidste gang. Tusind tak for god vejledning, Ekstra Frø og lidt sødt til ganen!
Hilsen Marie-Louise fra Humlebæk
Fantastiske priser og service
Fantastiske priser og service. Ingen bøvl her.
Venlig service
Venlig service, svarer hurtigt og ekstra frø med i pakken. 💪
Kan kun anbefale Thyseeds fin webshop…
Kan kun anbefale Thyseeds fin webshop nem og overskuelig,
Hurtig og diskret levering. Er meget tilfreds.
Kundeservice er så meget i top
Kundeservice er så meget i top, at Thyseeds opdagede en fejl med min pakke før jeg gjorde, og derefter ringede og fortalte mig at der vil blive sendt en ny pakke snarest muligt med lidt ekstra oveni for ulejligheden - som jeg slet ikke var klar over. Top score herfra, da priser virker gode og jeg skal helt klart handle her igen (Y)
Skal jeg handle igen bliver det med Thyseed ;-)
Utrolig fin betjening og levering var fra lørdag hvor jeg bestilte til tirsdag morgen ved 7 tiden hvor jeg stod med min pakke
Hurtig levering og god kvalitet
Super hurtig levering og rigtig god kvalitet.
Samt fik jeg også lidt ekstra frø med, hvilket man jo kun kan blive glad for.