Taxi Theoriehalen Reviews 83

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijke mensen en behulpzame mensen. Alles duidelijkheid je krijgt nog een extra leer cursus opgestuurd die je super hard kan helpen!! Ik ging met zelfvertrouwen het crb binnen en slaagde met 4... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dit is echt super!! 5 uur lang theorie oefenen adhv theorie vragen. De theorie wordt ook op een makkelijke manier uitgelegd, dus dat is echt handig voor wie snel zijn theorie examen wil halen.

Rated 4 out of 5 stars

De cursus was heel duidelijk waardoor notities niet nodig waren. De pauzes tussendoor op de juiste momenten waren handig waardoor je je focus blijft behouden. Zeer tevreden met het behalen van mijn Th... See more

Company details

1. Taxi Service
  2. Driving School

Written by the company

Taxi Theoriehalen helpt leerlingen om te slagen voor de taxi theorie. Dankzij de taxi theoriecursus worden leerlingen goed voorbereid op het theorie-examen bij het CBR. Zo helpen we ze met het behalen van de taxipas.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle en Succesvolle Theorie-examenervaring!

Ik begon om 14:00 uur met mijn theorie-examen en was al om 14:08 uur klaar, slechts 8 minuten later! Ik slaagde met maar liefst 40 goede antwoorden en geen enkele fout. Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding en hoe alles verliep. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn theorie voor taxi wil halen! Bedankt voor de geweldige hulp, Jasper!

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijke mensen en behulpzame…

Vriendelijke mensen en behulpzame mensen.
Ik ging met zelfvertrouwen het crb binnen en slaagde met 40/40

Super

Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne ervaring gehad bij Taxi…

Hele fijne ervaring gehad bij Taxi Theoriehalen! De uitleg was duidelijk en goed te volgen, waardoor ik in één keer ben geslaagd. De docent neemt echt de tijd om alles rustig uit te leggen en zorgt dat je het goed begrijpt. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn taxitheorie wil halen!

20 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb me theori examen gehaald door…

Ik heb me theori examen gehaald door het volgen van de online cursus waar ik eerst niet zeker over was, maar door een goeie uitleg heb in de puntjes op de i nog kunne zetten en examen te halen bedankt *

13 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Dag cursus, dan gelijk slagen

Ik heb vandaag de theorie dagcursus gehad vanaf zeven uur tot 12 uur en daarna gelijk naar examen de vragen en een dagcursus komt overeen met de CBR vragen ben ik geslaagd met een fout. Ik adviseer het niet veel denken gewoon doen

30 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vandaag mijn dagcursus in één keer…

Vandaag mijn dagcursus in één keer behaald! 💪
Fijne en duidelijke uitleg, goede begeleiding en alles werd stap voor stap uitgelegd. Zeker een aanrader voor iedereen die snel en effectief zijn cursus wil afronden. Bedankt voor de professionele en prettige dag! 🙌

30 March 2026

Theorie DagCursus

Super goede theorie cursus.
Alle tips en informatie die ik kreeg zorgde er zeker voor dat ik de theorie examen goed kon afleggen met een hoge slagingskans. Ik heb de theorie examen in een keer gehaald.

26 March 2026
Rated 4 out of 5 stars

Duidelijke taal

De cursus was zo duidelijk dat je de vragen bij cbr meteen zult begrijpen ik raad je aan om de vraag twee keer te lezen omdat sommige vragen bij het cbr anders worden gesteld zo lang je goed luistert bij de online cursus komt het hellemaal goed

16 March 2026

De cursus was perfect

De cursus was perfect! Alles was duidelijk en ik heb heel veel geleerd. Eigenlijk had ik een examen gedaan vorige maand, voordat ik de les bij jullie geboekt heb, maar helaas had ik 9 fouten, dus ik was bijna geslaagd haha.
Ik ben tevreden met hoe de cursus was gegaan en hoe het was uitgelegd. Ik ben zelfverzekerd om te slagen nu!

9 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een online dagcursus gevolgd en…

Ik heb een online dagcursus gevolgd en ben supertevreden over de kwaliteit. Alle vragen en onderwerpen die tijdens de cursus werden behandeld, kwamen één-op-één terug in het examen.
Dankzij de duidelijke uitleg en goede voorbereiding was ik tijdens het examen al binnen 5 minuten klaar — en in één keer geslaagd!
Ik kan deze cursus iedereen aanraden die goed voorbereid en met vertrouwen het examen wil maken

26 January 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look