Sydjyskautohus Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Car Dealer

Written by the company

**Sydjysk Autohus ApS – Din Pålidelige Bilpartner i Kolding og Hele Danmark** Hos Sydjysk Autohus ApS er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder en pålidelig og tryg bilkøbsoplevelse. Vi er en lokal bilforhandler beliggende i Kolding, men vores services rækker ud over byens grænser, da vi servicerer kunder fra hele Danmark. Vores mission er enkel: At hjælpe dig med at finde den perfekte brugte bil, der passer til dine behov, uden at gå på kompromis med kvalitet, service eller ærlighed. Vi ved, at bilkøb kan være en stor beslutning, og derfor sætter vi en ære i at skabe et tillidsfuldt forhold til vores kunder. Hos os vil du altid blive mødt af en professionel og imødekommende medarbejder, der er klar til at rådgive dig hele vejen gennem processen. Uanset om du leder efter en økonomisk familiebil, en sporty model eller noget helt tredje, så har vi en bred vifte af brugte biler, der opfylder forskellige behov og budgetter. Pålidelighed og fleksibilitet er kernen i vores forretning. Vi sørger for, at alle vores biler er grundigt inspiceret og klargjort, så du kan føle dig tryg ved dit køb. Vores kundeservice stopper heller ikke, når du kører afsted i din nye bil – vi er altid tilgængelige for at besvare spørgsmål eller yde support efter købet. Vi tilbyder også fleksible finansieringsløsninger, så du nemt kan finde en aftale, der passer til din økonomi. Besøg os på vores adresse i Kolding, Vejlevej 134, eller tag et kig på vores udvalg online på sydjyskautohus.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde din næste bil og sikre, at det bliver en tryg og positiv oplevelse.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en Skoda Fabia 1.2 TSI 110 hk…

Jeg købte en Skoda Fabia 1.2 TSI 110 hk Style Combi hos Jysk Autohus i Kolding, og jeg er tilfreds med handlen. Sælgeren var imødekommende, kommunikationen var god, og der var styr på tingene hele vejen igennem. Ingen unødigt salgssnak eller bøvl – bare en ærlig og professionel handel. Kan klart anbefales. Ps det skal siges, at jeg ringede på bilen tirsdag d. 16. juni og de kunne have bilen klar allerede dagen efter d. 17. juni, det god service🔥🔥👍

17 June 2026

Super oplevelse

Vi købte vores Citroën C4 hos dem i februar. Vi kom ind fra gaden og der lå stadig temmelig meget sne. Inden vi prøvekørte biler, fjernede sælger sneen og vi oplevede en rigtig god kundekontakt. Vi prøvekørte et par biler, og vi oplevede en meget venlig sælger, Milos. Vi handlede bilen og oplevede en ordentlig og grundig gennemgang af lån og ekstra forsikring. Alt i alt en virkelig god oplevelse at købe vore bil her.

17 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vi købte en skoda octavia 1,6 tdi dsg…

Vi købte en skoda octavia 1,6 tdi dsg og er yderst tilfreds med handlen og bilen!

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos sydjysk autohus vi handlede med Milos!

Vi fandt bilen på bilbasen og tog kontakt til ham, han var virkelig rar og imødekommende super service 5 ud af 5 stjerner !!!

26 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har en Audi A6 fra 2008 til 70.000 Dårlig Batteri slidte dæk lyskontakt ødelagt Nummerplade lys virker heller ikke og meget andet Han vil ikke lave noget af det.

Den service de giver ved SydJysk Auto i Kolding er ikke vær at skrive hjem om. Jeg købte en Audi A6 fra 2008 den fejler alt. Men de vil ikke lave noget som helst på den.
I dag ville jeg have skriftede olie på den og ringede jeg til dem. De hent viste mig til et værksted 110 km. væk fra hvor jeg bode.

Jeg køber aldrig bil der igen 💯%

Du kan sende 1000,- til min mekaniker
for jeg gider ikke køre 110 km. for et olieskift. Så skal jeg nok fjerne min anmeldelse igen.

31 October 2025
Sydjyskautohus logo

Reply from Sydjyskautohus

Hej Kenneth,

Vi er kede af at læse din anmeldelse, da den efter vores opfattelse ikke giver et retvisende billede af forløbet.

Vi har været i dialog med din hustru på dine vegne, men har ikke modtaget en konkret eller formel reklamation på de forhold, der nævnes i anmeldelsen.

Bilen var serviceret efter forskrifterne ved levering, herunder olieskift og filterskift kort tid inden udlevering.

Som en ekstra goodwill tilbød vi desuden at dække et efterfølgende olieskift på vores regning samt at få bilen gennemgået hos en af vores samarbejdspartnere.

Vi står fortsat til rådighed, hvis du ønsker en saglig og konstruktiv dialog.

Sydjysk Autohus ApS

Venlig og Professionel

Vi købte en dejlig Skoda Octavia fra Sydjysk Autohus for to år siden og er stadig yderst tilfredse med den. Salgssamtalen var venlig, købet gik problemfrit, og bilen blev endda leveret til os i Aarhus. Vi kan varmt anbefale denne forhandler.

22 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super glad for at have købt min første…

Super glad for at have købt min første bil her! Jeg blev taget imod med et smil og jeg efterlod butikken med min nye bil, og et smil👍🏼

Jeg blev hørt og rådgivet fra start til slut - og der har desværre været småting med bilen efter også, det har de dog lavet uden besvær!

Alt i alt: Super godt og imødekommende hver gang (også på en lørdag kl 21:00)!!

3 May 2025

Minus-stjerner

Havde jeg haft mulighed for at give minus-stjerner, havde jeg gjort det!
Jeg har sjældent oplevet så uprofessionelle forhandlere og mekanikere. Jeg købte en bil her sidste forår, og den har tilbragt mere tid på værksted end på vejen. Problemerne bliver enten ikke løst korrekt – eller vender hurtigt tilbage.

Flere gange har jeg forsøgt at få dem til at tage bilen retur i henhold til reklamationsretten, men det er blevet afvist hver gang. Til sidst fik jeg blot svaret: "Vi ses da bare i retten."

Det er desværre tydeligt, at kundeservice og ansvar ikke prioriteres her.

6 June 2025
Sydjyskautohus logo

Reply from Sydjyskautohus

Hej Anja,

Vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse, og at du opfatter os som uprofessionelle og uden ansvarsfølelse – det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at give.

Vi har dækket alle tidligere fejl, som er blevet meldt ind inden for garantiperioden, og det uden beregning.

Den fejl, du senest har henvendt dig om, er ny og har ikke været nævnt tidligere. Da du ringede til os, gjorde du det klart, at du mente, vi skulle dække den, uanset at garantien var udløbet. Vi gjorde dig opmærksom på, at bilen på det tidspunkt var uden for garantiperioden, og at det i henhold til købeloven og den almindelige reklamationsret er køber, der efter 12 måneder har bevisbyrden for, at der er tale om en oprindelig fejl.

Bilen var senest forbi værkstedet for ca. 6–7 måneder siden, og vi har ikke modtaget nogen henvendelser fra dig i mellemtiden. Da du til sidst oplyste, at sagen ville blive taget videre via din advokat, meddelte vi blot, at vi i så fald tager den den vej.

Med venlige hilsen

Sydjysk Autohus ApS

Rated 3 out of 5 stars

jeg havde ringet om at jeg skulle prøve…

jeg havde ringet om at jeg skulle prøve en tur i en audi a4 som jeg troede kørte godt men ikke så godt som jeg havde håbet på den rystede nemlig når man kørte i den så jeg er fatisk glad for at jeg ikke handlede bil der og syntes også den var lidt for dyr i for hold til en seat leon med mere udstyr en den audi jeg prøvede så jeg ahar købt bil et andet sted men i det minste er de ærlig hvis man var intreseret i en bil og der er en anden som vil give mere for bilen

3 July 2024

Super god service!!!

Super god service!!!

Jeg har for nyligt købt en Opel Insignia fra sydjysk autohus.
Jeg kommer selv fra sjælland så lidt en tur at tage til Kolding, men det viste sig at være hele turen værd.

Da jeg modtog bilen kom en motorlampe dagen efter jeg modtog den. Hvorefter jeg ringede til milos og fik det fixet hos dem forholdsvist hurtigt.
Ikke nok med det havde den små elektronikfejl som de også rettede op på, som en ekstra service.
De har altid hentet og kørt mig fra stationen, samt efterladt bilen med fuld tank.

Jeg er meget taknemmelig for deres super gode service og flexibilitet.
Kan kun anbefales! og ja det er køreturen værd hvis du bor længere væk!

9 February 2024

Super behagelig oplevelse

Super behagelig oplevelse

Har for nyligt købt en BMW 3 Serie her. Ovenud god service og professionel behandling. Fik bilen med hjem på under 4 timer, nysynet og nyserviceret med nye plader på, helt igennem bare en rigtig god oplevelse.

19 July 2023

GOD & PROFESSIONEL BEHANDLING 💪

GOD & PROFESSIONEL BEHANDLING 💪
Købte i marts 2022 en BMW 120I hos Sydjysk Autohus. Den drillede med dårlig motorgang allerede 14 dage, efter modtagelse af bilen.
Det har siden været en bøvlet tur for at få den lavet, både for mig og ikke mindst Milos fra Sydjysk Autohus, som helt fra start mente at det var deres ansvar og de nok skulle få styr på det. Det stod klart, at der skulle skiftes 4 dyser for at få bilen til at køre igen. Dem skaffede Milos, på trods af min egen mekaniker ikke kunne. Og de blev skiftet på Sydjysk Autohus' regning.
Anbefaler dem, professionel og god behandling 👍

10 November 2022

Vildt god kunde service

Vildt god kunde service, glad, smilende og forstående, vil klart anbefale man køber bil her.
Dejligt de ringer og laver opfølgning 👌
10 stjerne her fra 🙏
Siger mange tak for en god handel.

18 October 2022

Varmeste anbefaling !

Vi købte vores første bil ved Sydjyskautohus i 2021 og fik en fantastisk service! Derfor var vi heller ikke i tvivl om hvor vi skulle hen da det var tid til Noget større til at udskifte den.
Vi har nu købt vores bil nummer to hos Sydjyskautohus og vi har ikke fortrudt et sekund!
Fantastisk service, smilende og glade sælgere og de er altid klar til at hjælpe hvis der skulle være spørgsmål eller andet.
Vi kan varmt anbefale dem!
Og det er helt sikkert, når bilen engang skal udskiftes, så bliver den nye købt hos dem, igen.

Så står du og skal have ny bil, så er det Sydjyskautohus du skal have fat i.

27 May 2022

Fantastisk Oplevelse

Super service. Var på udkig efter en familiebil. På blot 2 dage, fandt de noget tilsvarende af det jeg søgte efter!

Hurtigt og professionelt. - KLAR ANBEFALING HERFRA

27 May 2022

Kan ikke anbefales

Købte en brugt Mercedes for 2-3 måneder siden. Den havde kørt mange km., så den blev købt engros uden garanti.
Sælger fortalte at de ville skifte starter inden jeg hentede bilen, da den drillede lidt.
Jeg hentede bilen hos sælger i Jylland og kørte tilbage til Sjælland. Men da jeg havde krydset broen, døde bilen. Da den lige var købt, måtte jeg betale en autotransporter for at hente den og kører den på værksted.
Værkstedet kunne konstaterer at den starter som var skiftet, var en forkert model. Den passede slet ikke til denne bil. Starteren havde derfor ikke trukket sig tilbage, og havde kørt indtil den til sidst eksploderede. Dette betød at svinghjul blev beskadiget og at en sensor blev ødelagt.
Jeg kontaktede sælger og fortalte om episoden, men han holder på sin ret - at bilen er købt uden garanti. Jeg tænker selvfølgelig at der må være noget garanti på selve reparationen, men det eneste han vil gøre er at kontakte leverandøren af starteren - hvilket der ikke er kommet noget ud af endnu. Og nu er min tålmodighed opbrugt. Derfor fortæller jeg om min oplevelse.
Det er ikke en forhandler jeg kan anbefale andre at benytte.

24 May 2022

Take a closer look