Skulle til tidlig tryghedsscanning i Fensmark for at finde ud af hvor langt jeg var henne. Jordemoderen startede med at sige der ingen graviditet var at se for så at finde blommesækken to sekunder ef... See more
See what reviewers are saying
Har lige spist den bedste flæskestegs sandwich og betjeningen var sød og opmærksom. Hyggeligt spiseområde. Kan virkeligt anbefales
Kæmpe anbefaling herfra. Vi valgte at føde i Storkereden og har derfor haft den samme jordemoder hele vejen igennem. Det var så trygt, at det var et velkendt ansigt hver gang. Til fødslen lå vores søn... See more
Information provided by various external sources
”Storkereden” er udsprunget af jordemoderklinikken ”Mind Your Body” og er blevet til i udviklingen af denne klinik. Mind Your Body blev startet i 2007 af jordemoder Louise Rüsz Zielinski med et ønske om, at kunne tilbyde gravide, fødende og barslend...
Sorøvej 108, 4200, Slagelse, Denmark
- storkereden.nu
Har lige spist den bedste flæskestegs…
Har lige spist den bedste flæskestegs sandwich og betjeningen var sød og
opmærksom. Hyggeligt spiseområde. Kan virkeligt anbefales
Super fin kønsscanning og hun tog sig…
Super fin kønsscanning og hun tog sig go tid til at finde ud af hva det var for en der lå i min mave ☺️
Hun spørg om jeg er medlem af Danmark, hvilket jeg er og svare ja til, men alligevel har hun ikke indberettet det til Danmark.. Jeg prøver at skrive til dem forskellige steder men får ingen svar fra dem.. Synes bare det er lidt øv at jeg vælger stedet fordi jeg så ku gå 300kr. Tilbage fra Danmark ved at vælge dem og så indberettet de det ikk og jeg kan ikke komme i kontakt med dem 🙄 øv..
Skulle til tidlig tryghedsscanning i…
Skulle til tidlig tryghedsscanning i Fensmark for at finde ud af hvor langt jeg var henne. Jordemoderen startede med at sige der ingen graviditet var at se for så at finde blommesækken to sekunder efter.
Man når lige at frygte det værste. Virkelig ikke et sted med nogle former for empati, forståelse eller forklaring. Vi var inde og ude på under 10 minutter. Lokalerne er på ingen måder hjemlige eller hyggelige og prisen er helt hen i vejret ift. hvad man får for pengene. Ikke om jeg nogensinde besøger Storkereden igen.
Perfekt oplevelse hos Helle i holbæk
Var i dag ude hos jer i Holbæk hos Helle, for en kønsscanning og det var den bedste oplevelse nogensinde. Hun er simpelthen så rar at være hos, mega fortællende og mega professionel i det hun laver. Simpelthen en fantastisk oplevelse og kunne ikke ønske mere💞 kan kun anbefales
Fem stjerner er ikke nok!
Vi troede, at vi stod midt i noget af det sværeste. Jeg er lige nu 8 uger henne og jeg havde en kraftig blødning, og ingen i det offentlige system kunne give os den afklaring man har brug for lige nu og her, når man venter et kærlighedsbarn. Vi følte os bange og utrygge med uvisheden. ❤️🩹
Men så ringede vi til Storkereden, og fra første sekund blev vi mødt med ro, varme og omsorg. Louise tog os ind efter åbningstid, og vi blev mødt af en jordemoder, der både var professionel, empatisk og dybt menneskelig. Hun forklarede alt under scanningen, viste vores barn lille hjerteblink – og gav os den tryghed, vejledning og afklaring, vi havde desperat brug for. Den vildeste service 🤩
Det var ikke bare en scanning, Louise var en redningskvinde i en svær stund for os. Vi gik derfra med ro i kroppen og en stor taknemmelighed i hjertet.
Af hjertet tak for jeres måde at være på. Vi kommer aldrig til at glemme det. Og et helt sikkert på gensyn til kønsscanning 💛
- Line og Rasmus
Nøjjj hvor er det synd at man IKKE kan…
Nøjjj hvor er det synd at man IKKE kan se STORKEREDEN fra Helsingørmotorvejen E47 mere,🙄 PGA. STØJVÆRN håber IKKE at i midstet kender nu,🙏💞
Kæmpe anbefaling herfra
Vi har været til en del scanninger hos storkereden i Slagelse hos Louise - og alle gange har bare været helt fantastiske. Vi er blevet så godt af og hun har virkelig været god til at få os til at føle os trygge. Hun har hjulpet os meget og sidst vi var derude ville vores baby kun ligge med ryggen til. Og da vores tid var færdig blev vi spurgt om vi lige havde tid til at vente på at den næste blev scannet. Så blev jeg bedt om at gå ud og hoppe og danse, og vi kom ind igen og vores baby havde vendt sig så vi kunne se den ordentligt. Jeg vil til enhver tid anbefale Storkereden til alle jeg kender.
Storkereden Slagelse
Storkereden Slagelse - Louise
Da vi fik en positiv graviditetstest i hånden var Storkereden de første jeg tog fat i med henblik på tidlig scanning 6+0. Min kæreste og jeg var nervøse da det er her man be- eller afkræfter hjerteslag, men vi blev taget så godt imod i klinikken som emmer af hygge, varme og hjemlig stil at alt føltes trygt.
Vi valgte gennem hele graviditeten at få foretaget ekstra scanninger hos Storkereden som køns-, trygheds- og 3D/4D scanning og har fået den bedste service, massere af billeder både fysisk i farve og sort/hvid samt mange optagelser og billeder online.
Vi har altid følt os tilstrækkeligt og mere informeret og meget trygge om babys ve og vel efter et besøg hos Louise da alt bliver tjekket, forklaret og vist samt forklaret.
En kæmpe anbefaling hvis man vil føle sig hørt og tryg! Pris og kvalitet har en sammenhæng, og man betaler også gerne mere for god service og behandling i verdensklasse.
Super god service og super god mad
Super god service og super god mad . Vi bestilte wienerschnitzel og fik at vide der ville gå ca 20 minutter men værd at vente på så det dage vi ja til og helt sikkert det var den lille vente tid værd det var super godt det slår far til 4 i gilleleje vi kommer helt sikkert igen
Storkereden i Slagelse
Vi besøgte Storkereden i Slagelse for at få lavet en 3D-scanning, og det var en helt fantastisk oplevelse. Fra det øjeblik, vi trådte ind, følte vi os velkomne. Vi havde fået lov til at tage fem familiemedlemmer med ud over min kæreste og mig, hvilket gjorde oplevelsen ekstra særlig. Atmosfæren var rolig og behagelig, og vi mærkede virkelig, at der blev taget sig god tid til os. Det var på ingen måde forhastet, men i stedet en nærværende og omsorgsfuld oplevelse. Vi gik derfra med smil på læberne og en følelse af, at vores lille øjeblik var i de bedste hænder. Vi fik en masse gode billeder og videoer. Vi kan varmt anbefale Storkereden til andre kommende forældre!
Gode og trygge oplevelser
Vi har været til flere scanninger i Holbæk og har haft en fantastisk, tryg og rolig oplevelse hver gang. Både til tidlig scanning i uge 10, kønsscanning med familiemedlemmer, og 3D/4D scanning. Både min partner og jeg har været så glade for oplevelserne, fået gode billeder på både print og digitalt, og Helle har været så god til at forklare og beskrive undervejs. Vores varmeste anbefalinger herfra.
EN OPLEVELSE JEG VILLE ØNSKE JEG IKKE HAVDE FÅET
Kunne jeg give under en stjerne gjorde jeg det.
Havde tid til kønsscanning i deres Holbæk afdeling. Selve lokalerne var store og tomme, nussede og der lugtede kraftigt af forskellig mad.
Sonografen hostede under hele scanningen og virkede usoigneret.
Vi blev via hjemmesiden lovet flg;
Vurdering af barnets; hjerne, hjerte, mellemgulv, nyrer, blære, navlested, rygsøjle, arme, ben og fødder, antallets af kar i navlesnoren og ser efter læbespalte ( intet af dette blev vi oplyst om)
Derudover blev vi også lovet fine billeder med hjem fra scanningen både i sort/hvid og farve. Og optagelse fra scanningen.
Vi fik utydelige dårlige billeder både printet og på sms.
Ingen optagelse som lovet.
Jeg har flere gange prøvet at komme kontakt med storkereden via mail (den virker ikke). På Instagram får jeg fat i dem, og de tilbyder en genscanning, men ikke refundering af noget af beløbet.
Jeg ønsker ikke flere scanninger end højest nødvendigt, og jeg ønsker slet ikke at komme hos storkereden.nu igen.
De tager dobbelt så meget (1000kr) for deres kønsscanning som de fleste andre.
I det hele taget en rigtig ærgerlig oplevelse for både min søn, min mand og mig.
Jeg ville ønske vi var vendt om i døren, og ikke givet dem “benefit of the doubt”
Vil fraråde alle at komme hos storkereden i Holbæk.
Uprofessionelt service
Vi var til kønsscanning i Fensmark tilbage i maj 2024. Som medlem af Danmark blev vi lovet at få tilskud. Jeg har haft fat i Storkereden 3 gange da jeg ikke har set skyggen af mine penge. Første “undskyldning” var at systemet var nede. Anden gang var systemet også nede. Tredje gang skulle jeg oplyse mit cpr nummer og har stadig ikke hørt noget. Nu er det snart 1. Oktober.
Det er virkelig dårlig service og virker uprofessionelt.
Rigtig lækkert smørrebrød
Rigtig lækkert smørrebrød. Vi bestilte 15 stk til en fødselsdag. Vi er meget tilfredse 🌞🌞
Storkereden er åbnet igen efter at have…
Storkereden er åbnet igen efter at have stået tomt i 12 år, har været der i torsdags og spise lækkert smørrebrød 3 stk for 80kr super lækkert og mange forskellige at vælge imellem, d hertil aften var vi her igen, fik den lækreste flæskesteg sandwich 69kr, den bedste vi nogensinde har fået, servicen er i top og der er så hyggeligt med pejse og små hyggelige borde, udsigt til skoven, stort udvalg af alt det er også en ok tank, ingenting at klage over, kommer snart igen, prøv det, 👍
Kæmpe anbefaling til Helle ❤️
Jeg har været til én scanning ved Storkereden hos Helle i Holbæk og efterfølgende har jeg været ved Helle på Holbæk hospital til scanning også.
Det har virkelig været en god oplevelse. Hun er enormt sød, kompetent, forklarende, grundig og skaber en enormt hjemlig og tryg følelse, så man virkelig kan fokusere på øjeblikket og nyde det.
Jeg føler at hun har taget sig god tid og har ikke haft noget at sætte en finger på.
Vores barn lå meget uroligt i maven og var derfor lidt udfordrende at fange et godt billede af, men hun blev ved til hun havde et brugbart billede.
Min kæreste er også MEGET tilfreds med den behandling vi har fået og kan enormt godt lide Helle!
Jeg ser frem til de indtil videre 2 fremtidige scanninger vi har booket hos Helle ved Storkereden i Holbæk og vi håber på, at vi også får mulighed for at støde på hende til undersøgelserne på hospitalet.
Opdatering: Vi har lige været til kønsscanning hos Helle, hvor vores baby lå med benene, så vi ikke kunne se kønnet med sikkerhed. Helle var godt tålmodig, sendte mig ned for at tisse, ryste med baller og mave osv, for at forsøge at få baby til at ligge sig ordenligt.
Fordi Helle ikke kunne se køn så tydeligt som ønsket på trods af god tålmodighed, blev vi tilbudt en ny scanning 4 dage efter. Virkelig god service!!
Den eneste ting vi overhoved kan sætte en finger på er, at vi havde fortrukket at sengen stod ud fra væggen, så ens partner har mulighed for at sidde lige ved siden af under scanningen. Det med at kunne sidde og holde i hånden og være tæt sammen under scanningen har nemlig alligevel en betydning. Men udover det er stedet perfekt! Kæmpe anbefaling
Kønsscanning i Fensmark.
Kønsscanning i Fensmark.
Vi var i dag til kønsscanning hos Storkereden i Fensmark. Det var en rigtig god oplevelse. Hun tog sig god tid til at vise og forklarer imens samt svarer på spørgsmål. Vi havde vores 3 årige med, som var vildt begejstret for oplevelsen. Kan klart anbefale den til andre.
Rigtig øv oplevelse i Fensmark.
Rigtig øv oplevelse i Fensmark.
Ikke rigtig nogen introduktion til kønsscanning, hvad der ligesom blev målt på/til osv. hoppede frem tilbage ift. hvad der skulle måles på. Selve afsløringen af kønnet var langtrukket, og lige pludselig kom der er ‘han’ ud af intet sammenhæng.
Kan være andre der har haft bedre oplevelser end hvad vi havde 😊
Men som første gangs forældre; var det en rigtig øv oplevelse.
Utilfredsstillende oplevelse
Vi gik i et insemineringsforløb hos Storkereden.nu i Slagelse og endte i alt med tre forsøg.
Vi kontaktede Storkereden.nu efter flere år uden graviditet, og med henblik på at blive insemineret. Først ved vores tredje inseminering blev jeg scannet, fordi vi selv efterspurgte det, efter to mislykket insemineringsforsøg, hvor vi kun var gået ud fra en positiv ægløsningstest, som var taget derhjemme. Efter to forsøg fik vi en følelse af, at insemineringen blev foretaget lidt i blinde. Derfor bad vi selv om en scanning ved tredje inseminering. Her fik vi blot at vide, at alt så fint ud.
Da der heller ingen graviditet var efter 3. insemineringsforsøg, begyndte vi at søge andre muligheder for hjælp. Vi havde på daværende tidspunkt ikke overskud til at være egen projektleder i eget fertilitetsforløb, og den følelse og oplevelse havde vi desværre hos Storkereden.nu i Slagelse.
Vi valgte en privatklinik med henblik på, at der skulle være god tid til os, og den følelse fik vi også, så den ros skal klinikken trods alt have.
Der var flere områder, der var utilfredsstillende i forløbet hos Storkereden.nu. Vi fik at vide, at vi nok var den slags par, hvor det pludselig skete, fordi vi var sunde og raske, hvilket vi lagde alt vores tillid i.
En af vores insemineringer hos Storkereden.nu lå i slutningen af året, og her blev der sagt, at vi nok lige kunne nå at få et scanningsbillede med på juletræet. I momentet var det nogle dejlige forestillinger, og det blev sikkert sagt, fordi vi skulle køre derfra og tro på det. Men julen ramte ekstrahårdt, da vi IKKE endte med et scanningsbillede på juletræet.
Derudover havde vi spurgt, om det kunne være endometriose, der var årsagen til, at det var svært at blive gravid, og her blev der blot kigget mig i ansigtet og svaret, at jeg ikke lignede en med endometriose - hvordan man så ser den slags i ansigtet på en kvinde?
Et halvt år senere besøgte vi en anden fertilitetsklinik, med henblik på at starte op i et nyt forløb. I den indledende samtale blev jeg scannet (fast procedure) og her kunne de ved første øjekast konkludere, at jeg har endometriose, og at der sad cyster på begge min æggestokke - cyster der havde siddet der LÆNGE, og skulle fjernes, fordi de var store og sad i vejen.
Lægen spurgte undrende, hvornår jeg sidst var blevet scannet, hvilket jo var ved scanningen hos Storkereden.nu et halvt år inden. Lægen kunne med sikkerhed sige, at cysterne også havde siddet der, da vi gik i insemineringsforløb hos Storkereden.nu.
Ingen anbefaling fra os.
A L T I D fantastisk service
A L T I D fantastisk service! Jeg har brugt Storkereden i Slagelse og Holbæk. Første gang var efter 6 år med kun et par graviditeter der endte galt. Vi blev insemineret EN gang og den var der i første hug. Vi har idag derfor en skøn dreng der fylder tre på onsdag.
På grund af så mange dårlige oplevelser med graviditeter bliver jeg scannet tit. Undersøgt tit også. Og jeg ville 100 gange hellere bruge Storkereden end nogen anden. Jeg tror mange glemmer at når man bruger private institutter får man ikke bare en service for sine penge. Man får viden, og man får venner. Jeg er aldrig nogensinde i de 3 år jeg har brugt Storkereden blevet svigtet. Louise tager telefonen HVER gang jeg ringer og svarer HVER gang jeg skriver. Og det gør jeg MEGET! Jeg lover alle der læser med her, at hvis Louise skulle være påvirkelig af irriterende, hypokonder-lignene, maniske kvinder så var hun blevet det af mig! Og hun har altid støttet mig i mine bange anelser, altid grædt med mig for både glæde og sorg. Det er et fantastisk sted og man får hvad man selv udstråler. Louise er kærkommen og tager imod med åbne arme. Og ligeledes i Holbæk med en anden medarbejder. Det var lige på nippet til at være lukketid og alligevel kneb hun mig ind så jeg kunne få tryghed, IGEN. For 25ende gang i uge 12. Jeg kan KUN anbefale Storkereden!