Lapassione Reviews 15

3-star
2-star
1-star

Dårlige pizzaer til takeaway

I søndags bestilte vi Vi har her til aften bestilt 2 pizzaer nr. 22 og nr. 30. Ingen af pizzaerne var varme, dejen virkede knap gennembagt og på f.eks. nr. 22 var osten bare lagt som én klump i det ene hjørne, altså slet ikke spredt ud eller smeltet. En anden ting var, at hvidløgene bare lå overskåret i den ene side af pizzaen.

På nr. 30 var pancettaen kold og blød også et udtryk for, at de ikke var gennemvarmede.

Så desværre en virkelig dårlig og sjusket oplevelse.

12 April 2026
Rated 2 out of 5 stars

Kaos i bestillinger og afhentning af mad

Kaos i bestillinger og afhentning af pizzaer! Kø for at afhente bestilt mad og rod i ordrerne.
De sagde der gik ca.20 min, vi måtte vente meget længere. Øv. Utjekket. Pizzaerne er gennemsnitlige.

30 January 2026

Lasagne næsten uden kød

Vi har købt take away lasagne hos La Passione og den tidligere ejer i mange år, men på det seneste synes vi at de har optimeret råvarerne for meget, der er næsten ingen kød i lasagnen længere og vægten per bakke er også blevet reduceret, de er kun halv fyldt.

Vi vil nu prøve de andre italienske restauranter i området og se om de har mere kød og større portioner.

P.S: Det er påfældende at de bedste anmeldelser er over et halvt år gammelt mens de værste anmeldelserne er af nyere dato. Det synes at bekræfte trenden som vi også har oplevet. (Lige undtaget anmeldelsen fra "AnmeldDK" som kun laver 5 stjernede anmeldelser)

12 April 2025

Tynd panini

Er ofte kommet på La Passione. I går var vi to veninder, som bestille paninier med to glas vin til. Der var næsten ikke noget fyld i og det samme gjorde sig gældende i glassene. I kassefunktionen hersker stor forvirring og betjenes af meget unge mennesker.

12 March 2025
Rated 1 out of 5 stars

Svært at finde ringere nord for kbh

Kvaliteten er god men det bliver fuldstændig ødelagt af kaos og dårlig service. To meget unge piger skal håndtere både front of house i restaurant samt take away forretningen. Kaos i køkkenet hvor der ikke er styr på noget. Resultatet er en times ventetid hvor noget af maden er klar efter 30 min og bliver koldt mens det venter de sidste 30 min. Det er desværre en gentagende oplevelse hver gang, så nu har det været sidste gang.

4 October 2024
Rated 4 out of 5 stars

Svingende kvalitet

Svingende kvalitet. Nogle gange rigtige gode. Andre gange mangelfuldt fyld på pizzaerne. Det har vi nu oplevet et par gange.

27 February 2024

Meget anbefalelsesværdig

Lidt spontant bestilte vi bord til to for at prøve stedet - og vi kommer helt sikkert igen!
God stemning og fantastisk antipasto, som var rigelig til vores lille sult.
Vi glæder os til at komme igen og smage jeres pastaretter og pizzaer, som så rigtig lækre ud. Vi ses snart!

29 December 2022
Rated 5 out of 5 stars

Værd at kører langt for, for at opleve

Helt igennem fantastisk sted at komme, man får fantastisk mad hvor man kan smage der virkelig er kælet for hver en ret, uanset om det er pizza eller nogle af de andre fantastiske retter man bestiller, man bliver taget godt imod og services er helt i top. De varmeste anbefalinger her fra.

3 October 2022
Rated 5 out of 5 stars

Aldrig har jeg haft en mere fantastisk …

Aldrig har jeg haft en mere fantastisk pizza oplevelse i Rudersdal ♥️ Tusinde tak fordi I gjorde min fødselsdag til noget særligt, for virkelig skønne pizzaer, dejlige desserter og en lækker champagne ♥️ Vi ses helt sikkert igen ♥️

17 September 2022

Stor smagsoplevelse fra La Passione

La Passione, I er så meget bedre, end de pizzaer, vi plejer at købe i området. Jeres pizzaer var fulde af smag, lækre sprøde og stadig meget varme efter 8 minutters transport. Jeres pizzakasser er “foret”, så de holder på varmen. Jeg har allerede bestemt mig for, hvilken pizza, jeg skal have næste gang.

4 August 2022

Eminent god pizza

Eminent god pizza. Det kan ikke gøres bedre. Super god betjening. Også hyggelig restaurant og huset vin er rigtigt god.

15 December 2021

Is this your company?