Tack för ett fantastisk bra utfört arbete! Så kunniga, trevliga och engagerade. En glädje att få se er in action! Vi kan verkligen rekommendera Storholmen Träd AB - Trädvård & Trädfällning.
See what reviewers are saying
Det här är andra gången som vi anlitar Storholmen Träd för att sektionsfälla en stor tall. Den här gången mycket nära huset. Snabbt och elegant arbete till ett bra pris följt av en noggrann städn... See more
Company replied
Ett positivt och kvalificerat gäng, som efter att ha gjort ett jobb för vår granne, spontant kunde hjälpa oss efter snöstormen 2022-11-21. Vi hade en jättestor tall där grenar brakat ner och där det... See more
Company replied
Anlitade Storholmen Träd för att ta ner tre stora tallar på vår radhustomt. Är supernöjd från första kontakt till avslutat jobb, riktigt bra kundupplevelse i form av kommunikation, information och pro... See more
Company details
Information provided by various external sources
VÄLKOMMEN TILL STORHOLMEN TRÄD Vi hjälper dig som vill få in mer solljus, ta ner ett farligt träd eller kanske förbereda på tomten för att bygga ett nytt hus. VARFÖR VÄLJA STORHOLMEN TRÄD? Vi erbjuder: - Avancerad trädfällning i hela Stockholmsregionen, inklusive skärgården. - Snabba leveranser och jourberedskap, året runt. - Certifierade klättrare och ansvarsförsäkring. - Fasta priser och fri offert. - RUT-avdrag med 50%.
Contact info
Mor Annas Brygga 51, 181 30, Lidingö, Sweden
- 070-5432017
- christian@storholmentrad.com
- storholmentrad.com
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Toppenföretag
Toppenföretag! Otroligt proffsigt och trevligt bemötande. Flexibla och hjälpsamma. Dessutom bra pris. Rekommenderas varmt!

Reply from Storholmen Träd
Snabbt och snyggt
Beställde hjälp med fällning av ett antal stora höga cypresser.På 1 timme hade dom fällt,flisat,stubbfräst,forslat bort samt städat undan allt efter sig.Vi har andvänt Storholmens Trä vid tre tillfällen inom familjen och alltid blivit positivt överraskande hur snabba och proffsiga dom är.Samt trevlig personal.

Reply from Storholmen Träd
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.